QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 04, 13:46)
iš vakaro užmaišau su raugu, o ryte dažniausia jau pilnai iškilo
dar galima dali užraugint, o likusius miltus ryte sudėt, išmaišyt ir dar pakildint, o tada jau kept. Man dabar taip ir paprasčiau ir jei su grūdais darau, jie pilnai išbrinksta, prisigeria to raugo ir labai geras kepaliukas gaunasi
ir aš iš vakaro užmaišau (kokia 12 val), o ryte 7-8 kepu, bet kažkaip palieku kambario temperatūroj, man baisoka, kad šaldytuve neiškils. Pas mane kai nakčiai atsijungia šildymas, tai ir šiaip vėsoka būna.
QUOTE(Luana @ 2011 02 04, 14:26)
Sveikutes kepejeles
Šiandien pas mus kepimo diena, nes važiuojam į svečius tai duonelės užsisakiusių eilė

, dabar duonkepėj ruginė duonytė kepa, o ryte sastingio batoniukas garavo, ai tiesa aš sastingio batona kepu su pienu, ta prasme vieoj vandens visada piena pilu, su vandeniu nė karto nė nebandžiau, taip man atrodo kad skaniau
man be pieno skaniau
man pienas labai specifinį kvapą duoda
QUOTE(laukinukė @ 2011 02 04, 14:34)
Paskambinau į Kauno grūdų firminę parduotuvę - kitą savaitę kelia miltų kainas
Kur jūs laikote, kas perkate dideliais maišais miltus? Gi reikia, kad nesudrėktų
malsena irgi sakė, kad nuo vasario 1 brangsta