
LAbukas mergikes jungiuosi jusu buri, kepu duonyte ne pirma kart bet ne su duonkepe ja sakiau mesiu pro balkona, neskani mano ko tai su ja gaunasi skanesne orkaitej kepta. Tai va triu toki klausyma ar kas megino duona su grudet varske? ryt mastau pamegint, receptuka gavau is Delonos. Mat noriu tokiios imantrios duoneles pirmadieniui sveciams pavaisint

QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 05, 13:15)
o tai kodėl man neiškilo

aš aišku vis tiek kepiau, tai kepant kiek tai pakilo ir suplyšo visas šonas, šiaip viršus plyšdavo.
negi nekilo dėl to, kad vėsu, bet jums gi ir šaldytuve kyla. Niekaip aš neperprantu tų visų niuansų

QUOTE(keistuole @ 2011 02 05, 14:20)
o tai kodėl man neiškilo
aš aišku vis tiek kepiau, tai kepant kiek tai pakilo ir suplyšo visas šonas, šiaip viršus plyšdavo.
negi nekilo dėl to, kad vėsu, bet jums gi ir šaldytuve kyla. Niekaip aš neperprantu tų visų niuansų

aš aišku vis tiek kepiau, tai kepant kiek tai pakilo ir suplyšo visas šonas, šiaip viršus plyšdavo.
negi nekilo dėl to, kad vėsu, bet jums gi ir šaldytuve kyla. Niekaip aš neperprantu tų visų niuansų

net nežinau


kai korėtumas dingsta ir raugas toks skistas darosi, reiškia jau nusilpo, tai tada palieku šaukšta ir pamaitinu po 100g
Nauja tema


QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 05, 15:55)
Nataliuncik, patarkit, kuo pakeisti ruginį raugą, jūsų duonoje Rugelis? aš dėčiau sausą raugą ir mieles? ačiū

QUOTE(Vyšninė @ 2011 02 05, 17:55)
Nataliuncik, patarkit, kuo pakeisti ruginį raugą, jūsų duonoje Rugelis? aš dėčiau sausą raugą ir mieles? ačiū 

mielės būtinai, jei nededat raugo, naminio, o sausas raugas priduot savotišką rūgštumą

*barbora*, Promo, tai Sanitex atrodo dar
Laab,
jauciu ne pirma as cia klausiu, bet nepykit. Esu visai naujoke
Kuri receptuka galetumet pasiulyti, gal isbandziusios jau esat?
Noriu kepti juoda duona, bet duonkepeje. Turiu nusipirkusi salyklo ir pirktinio raugo.
Buciau dekinga jei pasiulytumet.
Aciu
jauciu ne pirma as cia klausiu, bet nepykit. Esu visai naujoke

Kuri receptuka galetumet pasiulyti, gal isbandziusios jau esat?
Noriu kepti juoda duona, bet duonkepeje. Turiu nusipirkusi salyklo ir pirktinio raugo.
Buciau dekinga jei pasiulytumet.
Aciu

QUOTE(*barbora* @ 2011 02 05, 18:03)


mačiau ir aš, ir padėklas smarkiai tuštėjo, aš pirkau rupaus malimo ruginius tenai po 1,75lt /kg (perkant 3kg ir daugiau) kai jau visur kitur nuo 2.40 ar net 2.80 už kg kaina siekia, kam reikia nepraleiskit progos


na, kas dakals temutę

QUOTE(kaco @ 2011 02 05, 19:07)
Laab,
jauciu ne pirma as cia klausiu, bet nepykit. Esu visai naujoke
Kuri receptuka galetumet pasiulyti, gal isbandziusios jau esat?
Noriu kepti juoda duona, bet duonkepeje. Turiu nusipirkusi salyklo ir pirktinio raugo.
Buciau dekinga jei pasiulytumet.
Aciu
jauciu ne pirma as cia klausiu, bet nepykit. Esu visai naujoke

Kuri receptuka galetumet pasiulyti, gal isbandziusios jau esat?
Noriu kepti juoda duona, bet duonkepeje. Turiu nusipirkusi salyklo ir pirktinio raugo.
Buciau dekinga jei pasiulytumet.
Aciu

visi receptai pirmame puslapyje yra išbandyti, neišbandytus nededam
