Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

Mieles reik užpilt drungnu skysčiu wink.gif
Atsakyti
kepiau borodino duonytę, nesigavo kažkodėl, šlapias vidus toks liko, tada nusprendžiau, kad valandos jai mažai ir dar pusvalandį kepiau, bet tik pluta sudžiūvo, o niekas nesigavo g.gif nors kvepia skaniai biggrin.gif dar ir sastingio batonus kepiau, tai jie superiniai gavosi thumbup.gif vakar juos iš vienos porcijos, šiandien jau iš dviejų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Borodino pagal Nerez receptą gaunasi gerai. Kepiau ir orkaitėj ir šiandien duonkepėj išmėginau, tikrai skanu
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 25, 13:00)
aciu smile.gif #
o kaip be svarstykliu numatuot gramus  blush2.gif

pakelį pažėt kiek gramų ir padalint maždaug per pusę nu ar atitinkamai kiek ten tų gramų yra, kitaip tai nežinau.

o aš vakar verdančiu vandeniu užpyliau ir nieko blush2.gif tiesiog užvirinau per daug
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 25, 19:50)
Borodino pagal Nerez receptą gaunasi gerai. Kepiau ir orkaitėj ir šiandien duonkepėj išmėginau, tikrai skanu

pirmame puslapyje yra receptas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 01 25, 21:08)
pirmame puslapyje yra receptas? ax.gif

Bent kai aš kepiau tai radau mirksiukas.gif Tirai skani duonytė. Tik aš visada daug daug ten prisikratau kalendrų. Tiek maltų, tiek cielų. smile.gif

O aš, merginos, irgi šiandien jau kildinu savo batoniukus ax.gif Pasidaviau batonomanijai hihihi.gif
Atsakyti

Esu pasimetus - ką tik išbandžiau duonkepę, bet nebuvo parašyta, kada baigiasi kepimo ciklas, tai aš supratau, kad pasigirdo signalas ir pradėjo mirksėti programos lemputė (maždaug po 1,5 val. kepimo) ir išjungiau. Bet tas vaizdelis tai manęs vuduj nedžiugina unsure.gif - duona nėra iškilusi IKI VIRŠAUS (kepiau ciabiatą).
gal žinot ką tas signalas reiškė? gal ai ir buvo signalas, kad duona baigė kepti? unsure.gif
Internete ir aprašyme tos info nerandu.
Atsakyti
As irgi va po darbo uzsiminkiau vel tesla , batomanijuoju toliau thumbup.gif aciu is visos sirdies kuri cia atsitempe receptuka 4u.gif
as is ju nieko kazko tokio ispudingo nesitikejau, tam reikalui jau darau duonas su visoskiais iadarais ar pynes su daug daugiau sviesto... o cia geras batonas, kuris idealus sumustiniams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 01 25, 18:41)
Esu pasimetus - ką tik išbandžiau duonkepę, bet nebuvo parašyta, kada baigiasi kepimo ciklas, tai aš supratau, kad pasigirdo signalas ir pradėjo mirksėti programos lemputė (maždaug po 1,5 val. kepimo) ir išjungiau. Bet tas vaizdelis tai manęs vuduj nedžiugina  unsure.gif  - duona nėra iškilusi IKI VIRŠAUS (kepiau ciabiatą).
gal žinot ką tas signalas reiškė? gal ai ir buvo signalas, kad duona baigė kepti?  unsure.gif
Internete ir aprašyme tos info nerandu.

O kiek laiko turėtų kept pgl programą??? Ciabata ir nėra aukšta duona wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2011 01 25, 20:45)
O kiek laiko turėtų kept pgl programą??? Ciabata ir nėra aukšta duona wink.gif

o tai kad nerašo niekur doh.gif . Kepiau pagal šviesios duonos programą ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 01 25, 18:47)
o tai kad nerašo niekur  doh.gif . Kepiau pagal šviesios duonos programą ir tiek.

Nu tai kiek laiko ta programa trunka? Nes man čia panašu į pagreitintą programą wink.gif Nes šiaip visos yra ilgokos.... Knygutėj nieko nereašo? Mano duonkepė tai rodo kiekv. porgramos trukmę....
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 01 25, 21:47)
o tai kad nerašo niekur  doh.gif . Kepiau pagal šviesios duonos programą ir tiek.

sviesios duonos programa veikia apie 3,5 valandos. kai supypsejo, matyt buvo praeje apie puse laiko. junk is naujo ir tegul permaiso ir kepa toliau, jei dar nebuvo prasidejes kepimo procesas. arba kiek pakildinus, junk kepimo programa ir iskeps.
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2011 01 25, 21:50)
Nu tai kiek laiko ta programa trunka? Nes man čia panašu į pagreitintą programą wink.gif Nes šiaip visos yra ilgokos.... Knygutėj nieko nereašo? Mano duonkepė tai rodo kiekv. porgramos trukmę....

mano irgi raso kiek dar liko kepti
Atsakyti