Mieles reik užpilt drungnu skysčiu

kepiau borodino duonytę, nesigavo kažkodėl, šlapias vidus toks liko, tada nusprendžiau, kad valandos jai mažai ir dar pusvalandį kepiau, bet tik pluta sudžiūvo, o niekas nesigavo
nors kvepia skaniai
dar ir sastingio batonus kepiau, tai jie superiniai gavosi
vakar juos iš vienos porcijos, šiandien jau iš dviejų

Borodino pagal Nerez receptą gaunasi gerai. Kepiau ir orkaitėj ir šiandien duonkepėj išmėginau, tikrai skanu
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 25, 13:00)
pakelį pažėt kiek gramų ir padalint maždaug per pusę nu ar atitinkamai kiek ten tų gramų yra, kitaip tai nežinau.
o aš vakar verdančiu vandeniu užpyliau ir nieko

QUOTE(Pookelis @ 2011 01 25, 19:50)
Borodino pagal Nerez receptą gaunasi gerai. Kepiau ir orkaitėj ir šiandien duonkepėj išmėginau, tikrai skanu
pirmame puslapyje yra receptas?

QUOTE(sssagis @ 2011 01 25, 21:08)
Bent kai aš kepiau tai radau

O aš, merginos, irgi šiandien jau kildinu savo batoniukus

Esu pasimetus - ką tik išbandžiau duonkepę, bet nebuvo parašyta, kada baigiasi kepimo ciklas, tai aš supratau, kad pasigirdo signalas ir pradėjo mirksėti programos lemputė (maždaug po 1,5 val. kepimo) ir išjungiau. Bet tas vaizdelis tai manęs vuduj nedžiugina

gal žinot ką tas signalas reiškė? gal ai ir buvo signalas, kad duona baigė kepti?

Internete ir aprašyme tos info nerandu.
As irgi va po darbo uzsiminkiau vel tesla , batomanijuoju toliau
aciu is visos sirdies kuri cia atsitempe receptuka
as is ju nieko kazko tokio ispudingo nesitikejau, tam reikalui jau darau duonas su visoskiais iadarais ar pynes su daug daugiau sviesto... o cia geras batonas, kuris idealus sumustiniams

as is ju nieko kazko tokio ispudingo nesitikejau, tam reikalui jau darau duonas su visoskiais iadarais ar pynes su daug daugiau sviesto... o cia geras batonas, kuris idealus sumustiniams

QUOTE(syri @ 2011 01 25, 18:41)
Esu pasimetus - ką tik išbandžiau duonkepę, bet nebuvo parašyta, kada baigiasi kepimo ciklas, tai aš supratau, kad pasigirdo signalas ir pradėjo mirksėti programos lemputė (maždaug po 1,5 val. kepimo) ir išjungiau. Bet tas vaizdelis tai manęs vuduj nedžiugina
- duona nėra iškilusi IKI VIRŠAUS (kepiau ciabiatą).
gal žinot ką tas signalas reiškė? gal ai ir buvo signalas, kad duona baigė kepti?

O kiek laiko turėtų kept pgl programą??? Ciabata ir nėra aukšta duona

QUOTE(laurechka @ 2011 01 25, 20:45)
o tai kad nerašo niekur

QUOTE(syri @ 2011 01 25, 18:47)
Nu tai kiek laiko ta programa trunka? Nes man čia panašu į pagreitintą programą

QUOTE(syri @ 2011 01 25, 21:47)
sviesios duonos programa veikia apie 3,5 valandos. kai supypsejo, matyt buvo praeje apie puse laiko. junk is naujo ir tegul permaiso ir kepa toliau, jei dar nebuvo prasidejes kepimo procesas. arba kiek pakildinus, junk kepimo programa ir iskeps.
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2011 01 25, 21:50)
Nu tai kiek laiko ta programa trunka? Nes man čia panašu į pagreitintą programą
Nes šiaip visos yra ilgokos.... Knygutėj nieko nereašo? Mano duonkepė tai rodo kiekv. porgramos trukmę....

mano irgi raso kiek dar liko kepti