Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona Nr. 2

QUOTE(Leblon @ 2011 04 01, 19:33)
bet man nepatiko, kad lb ilgai teko autobuso laukti.
prisipildė vienas, o sekantis už gerų 40 min.

Autobusai pritaikyti prie skrydziu, jei skrydziai daznai tai ir autobusai kas 10-15min vaziuoja.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 04 01, 18:35)
Autobusai pritaikyti prie skrydziu, jei skrydziai daznai tai ir autobusai kas 10-15min vaziuoja.

na pvz Paryžiuje mums neteko laukti, nes prisipildžius vienam autobusui iškart atvažiuodavo kitas. galvojau, kad ir čia taip bus. laukėm nemaža krūvelė.
Būčiau žinojusi, kad taip bus tai skubėčiau į autą.
Atsakyti
Mane domina automobilio nuoma Ispanijoje - Gironos oro uoste. Jau kuri laika stebiu kainas siame puslapyje: http://www.hertz4ryanair.com
Pliusas tas, kad jie prisitaiko prie kartais neprognozuojamu ryanair skrydziu. Ir kainos isties buvo zemiausios lyginant su kitais. Na ir kaip daznai atsitinka praziopsojau laika uzsisakyt. Jei ana savaite uz ta pati auto 9-ioms dienoms buvo 103Eur, po keliu dienu 144, tai dabar jau 163Eur.
Gal kas zinote, ar si autonuomos pardavimo sistema veikia panasiai kaip ir ryanair bilietu? T.y. kuo daugiau nuperka, tuo labiau brangsta, bet galbut po kiek laiko vel grizta i ta pacia kaina? Gal kas stebejote ir zinote? Ar verta laukt geresnes kainos g.gif
Atsakyti
o gal kas zinot kaip yra su wizair ? nes matau raso kad skrenda i barselona 2 terminala, tai cia jau i ta pagrindini barselonos oro uosta skrenda ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2011 04 02, 15:38)
o gal kas zinot kaip yra su wizair ? nes matau raso kad skrenda i barselona 2 terminala, tai cia jau i ta pagrindini barselonos oro uosta skrenda ar kaip ?

Taip, Wizzair skrenda i Barselonos oro uosta El Prat. (ne i Girona, kuri yra daug toliau nuo Barselonos).
Atsakyti
QUOTE(*MARY @ 2011 04 01, 20:30)
Mane domina automobilio nuoma Ispanijoje - Gironos oro uoste. Jau kuri laika stebiu kainas siame puslapyje: http://www.hertz4ryanair.com
Pliusas tas, kad jie prisitaiko prie kartais neprognozuojamu ryanair skrydziu. Ir kainos isties buvo zemiausios lyginant su kitais. Na ir kaip daznai atsitinka praziopsojau laika uzsisakyt. Jei ana savaite uz ta pati auto 9-ioms dienoms buvo 103Eur, po keliu dienu 144, tai dabar jau 163Eur.
Gal kas zinote, ar si autonuomos pardavimo sistema veikia panasiai kaip ir ryanair bilietu? T.y. kuo daugiau nuperka, tuo labiau brangsta, bet galbut po kiek laiko vel grizta i ta pacia kaina? Gal kas stebejote ir zinote? Ar verta laukt geresnes kainos g.gif

Kuo arciau nuoma tuo brangiau buna, kartais zinoma buna isimciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MARY @ 2011 04 01, 19:30)

nebandet https://www.economycarhire.com paziuret. man geresnę kainą duoda. ir tie extra draudimai pigesni...
man pakliuvo masina is auriga crown, kuriu ofisas main terminal'e dirba visą parą... Tai tikiuosi nebus problemų, jei skrydžiai veluos ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 04 balandžio 2011 - 08:19
mums pigiausia is oro uosto i oro uosta paimant/grazinant gavosi ALAMO
Atsakyti
Sveiki keliautojai... gal kas galetu numesti koki linka apie autobusus/traukinius, kursuojancius is kurortu i barselona.... nes kaip suprantu taip vaziuoti daug praktiskiau nei su nuomuotu masiniuku smile.gif Apie keliavima pacioje barselonoje jusu komentaru deka jau susidariau vaizda bigsmile.gif

Ir gal dar kas papasakotu, ka ypatingo galima aplankyti barselonos apylinkese su masiniuku be Andoros, montserrat vienuolyno smile.gif

Ir beje... kaip su apsishopinimu barselonoje. Idomu geresnes kokybes drabuziai, kvepalai, kosmetika... gal kas uzmate kokiu geru vietu... blush2.gif

Aciukas, einu toliau zvalgytis info..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damselfly: 04 balandžio 2011 - 11:36
QUOTE(damselfly @ 2011 04 04, 12:34)
Sveiki keliautojai... gal kas galetu numesti koki linka apie autobusus/traukinius, kursuojancius is kurortu i barselona.... nes kaip suprantu taip vaziuoti daug praktiskiau nei su nuomuotu masiniuku smile.gif Apie keliavima pacioje barselonoje jusu komentaru deka jau susidariau vaizda  bigsmile.gif

Ir gal dar kas papasakotu, ka ypatingo galima aplankyti barselonos apylinkese su masiniuku be Andoros, montserrat vienuolyno smile.gif

Ir beje... kaip su apsishopinimu barselonoje. Idomu geresnes kokybes drabuziai, kvepalai, kosmetika... gal kas uzmate kokiu geru vietu...  blush2.gif

Aciukas, einu toliau zvalgytis info..

na jei skaitet tai turejot rasti, ne karta buvo imesta linkai su traukiniu ir autobusu grafikais smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar buvo sis linkas idetas, bet jis man labai atiko planuojant marsruta traukiniu:
traveling in catalunia
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2011 03 31, 12:32)
Mes grįžome kovo 26d. iš Barcelonos.
Super miestas smile.gif
Jei kam reikės kokios info - kreipkitės

kaip oras ten dabar nes suku galva ka reiks pasiimti is rubu nes vaziuoju su vaikiuku geguzes 12 diena
Atsakyti