Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona Nr. 2

Sakykite sitame puslapyje
http://mou-te.gencat...do?do=novaCerca
jeigu atvykstu i barselona i 2 terminala, koki pradini adresa reikia surinkti

uzsakem viesbuti Hotel Flora Parc (gal kas nors buvo ten)?
My Webpage
Dabar galvoju kaip iki jo nuvaziuoti, nes atskrendu as 21 val.

kaip supratau geriausia vaziuoti autobusu, nes sustoja prie viesbucio. Bet kaip suzinoti kokiu smile.gif

Aciu uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 04 19, 10:35)
Sakykite sitame puslapyje
http://mou-te.gencat...do?do=novaCerca
jeigu atvykstu i barselona i 2 terminala, koki pradini adresa reikia surinkti

uzsakem viesbuti Hotel Flora Parc (gal kas nors buvo ten)?
My Webpage
Dabar galvoju kaip iki jo nuvaziuoti, nes atskrendu as 21 val.

kaip supratau geriausia vaziuoti autobusu, nes sustoja prie viesbucio. Bet kaip suzinoti kokiu smile.gif

Aciu uz pagalba

o jūs tikslingai rinkotės ne pačioj Barselonoj gyvent?
aš patikrinčiau viešbučio puslapį, kaip jie siūlo pas juos nuvykt.
va, jūsų viešbučio aprašyme yra toks sakinys: Autobusas, reguliariai vežantis į ir iš oro uosto, sustoja vos 50 metrų nuo „Flora Parc“ įėjimo. Yra ir kitas autobusas, kuriuo pasieksite Barselonos centrą.
tai parašykit viešbučiui paklauskit dėl grafiko

čia šiek tiek info kaip juos pasiekti
jei neaišku, tai tikrai parašykit viešbučiui, nes čia parašyta kad info atnaujinta 2009 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 19 balandžio 2011 - 10:48
Sveiki. Taip mes rinkomes specialiai ne Barselonoje, nes labai brangu centre.
As parasiau i viesbuti, gavau greitai atsakyma
Jie parase, kad is pradziu reikes paimti autobosa nuo terminalo 2 iki terminalo 1. Ar lengvai rasiu si autobosa? Kur yra stotele? kokie bus zenklai? Aciux 4u.gif
O jeigu kam idomu bus. veliau reikia paimti autobusa L99 ir jis atveza tiesiogiai i viesbuti
Viesbutis atsiunte marsruto nuoroda
http://www.emt.cat/P....aspx?linea=268

ir dar klausimas, kur autobusu tvarkarasti galima paziureti? man atrodo buvo nuoroda, bet jau pasimeciau. Ar mum reiketu is kart nupirkti T10? nes mes vazinesim su autobus ar metro pirmin atgal kiekviena diena

Musu liektuvas atskrenda 21-15, o paskurinis autobusas (kaip parase viesbutis) isvaziuoja 22-15. Ar mes spesime g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 19 balandžio 2011 - 12:23
QUOTE(Luandra @ 2011 04 19, 13:07)
Sveiki. Taip mes rinkomes specialiai ne Barselonoje, nes labai brangu centre.
As parasiau i viesbuti, gavau greitai atsakyma
Jie parase, kad is pradziu reikes paimti autobosa nuo terminalo 2 iki  terminalo 1. Ar lengvai rasiu si autobosa? Kur yra stotele? kokie bus zenklai? Aciux  4u.gif
O jeigu kam idomu bus. veliau reikia paimti autobusa L99 ir jis atveza tiesiogiai i viesbuti
Viesbutis atsiunte marsruto nuoroda
http://www.emt.cat/P....aspx?linea=268
ir dar klausimas, kur autobusu tvarkarasti galima paziureti? man atrodo buvo nuoroda, bet jau pasimeciau. Ar mum reiketu is kart nupirkti T10? nes mes vazinesim su autobus ar metro pirmin atgal kiekviena diena

Musu liektuvas atskrenda 21-15, o paskurinis autobusas (kaip parase viesbutis) isvaziuoja 22-15. Ar mes spesime g.gif

Mane irgi domina tos pacios problemos, kaip is terminalo 2 nuvaziuoti i terminala1, irgi atskrendame 21.15 (gerai, kad neveluotu), o autobusas i Kambrili 22 val.Kaip suspeti?
Labai laukiu informacijos.O gal Jus kai gryzit viska papasakosit smulkiau, mes tik birzelio vidury vaziuosim. Gero jums poilsio ir daug smagiu akimirku Barselonoje thumbup.gif
Atsakyti
o kokios čia linijos leidžiasi į T2? g.gif nes mūsų lyg ir į T1 čekai...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 17, 23:23)
drinks_cheers.gif  tikrai nebūtinai bus karšta, buvau ten savaitę gegužės gale, tai pirmom dienom net dieną bliuzoniuko reikėjo, paskui sušilo oras. beje, daugiau nei savaitę gyvenau pačiame mieste. nėr idealesnės vietos: ir pliažas šalia (kiek ten paėjėt, na pusvalandis), ir parduotuvės, ir stulibinanti architektūra, ir muziejai, ir naktinės linksmybės.
nekeisčiau barselolos į lloret, nors esu ir ten savaitę atostogavus. bet žinoma čia tik mano nuomonė. iš lloret patogu išsinuomavus mašina pasivažinėt po apylinkes, Dali muziejų ir kita.

Na mums cia vietinis ispanas taip patare, kad geguze buna karsta jau labai. bet is tikruju jei lietus tai unsure.gif
bet Barselonoje vis tik geresni viesbuciai brangu. Toki koki as nuziurejau ir man tiktu ir patiktu tai 900-1000 euru savaitei. O 50km nuo Barsos 315eur. tai skirtumas akivaizdus. Be to traukiniai eina kas 15-20min tiesiai i aikste. Niu kaip bus taip. matysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 04 20, 12:38)
Na mums cia vietinis ispanas taip patare, kad geguze buna karsta jau labai. bet is tikruju jei lietus tai unsure.gif
bet Barselonoje vis tik geresni viesbuciai brangu. Toki koki as nuziurejau ir man tiktu ir patiktu tai 900-1000 euru savaitei. O 50km nuo Barsos 315eur. tai skirtumas akivaizdus. Be to traukiniai eina kas 15-20min tiesiai i aikste. Niu kaip bus taip. matysim ax.gif

Jo sutinku, kad kainos labai skyriasi doh.gif Me suz barselonos 20 km paeme uz 200 euru (3 naktis. 2 asmenis). o barselonoje buvo min 600 euru. Tai nusprendziau geriau primokeisu iki 50 euru uz transporta
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 04 20, 11:23)
o kokios čia linijos leidžiasi į T2?  g.gif  nes mūsų lyg ir į T1 čekai...

I T2 leidziasi Wizzair, kuris skrenda is Vilniaus
Atsakyti
Laba visoms ir visiems. pries kelias dienas gryzau is Barsos.Viskas labai fainai.Tik visu isgirtoji La Rambla nepaliko jokio ispudzio.Man tai ji ale J.Basanaviciaus g. Palangoje.Bet cia mano nuomone.Jei kam reikia info, klauskite , viska papasakosiu objektyviai ir realiai
Atsakyti
QUOTE(zalgiris @ 2011 04 21, 15:39)
Laba  visoms ir visiems. pries kelias dienas gryzau is Barsos.Viskas labai fainai.Tik  visu  isgirtoji La Rambla nepaliko jokio ispudzio.Man tai ji ale J.Basanaviciaus  g. Palangoje.Bet cia mano nuomone.Jei kam reikia info, klauskite , viska papasakosiu objektyviai ir realiai

Ir man taip pasirodė, kad tai didmiesčio alėja, kur būna daugiausiai žmonių, verčiau nuklysti iš jos kur į šoną, pagal žemėlapį.
Na ir būtinai aplankyti turgų toje alėjoje, kur galima pigiau vaisių įsigyti thumbup.gif
Atsakyti
klausykit, jeigu skrydis į Barseloną prieš vidurnaktį, tai kaip supratau, telieka dvi galimybės, arba imti taksą, kas turi būti klaikiai brangu, arba važiuoti naktiniu autobusu

paskaičiau, kad naktiniam autobusui bilietų jame neparduoda, jam naudojami tie patys T10 bilietukai, bet kaži, ar vidurnaktį oro uose juos kur nors įmanoma įsigyti? g.gif
Atsakyti
Siandien paziurejau vel viesbucius labai daug atsirado pacioje Barselonoje nuo siandien verysad.gif O nemokamai atsiskayti nuo musu jau negalima. Va ir neaisku kas geriau ar is anksto uzsakyneti ar laukti iki paskutines minutes
Atsakyti