Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau,15 tema

QUOTE(Fruktė @ 2011 01 16, 22:07)
Ta prasme šalčio tiltas gaunasi? O jei langai mediniai, kaip tada?  g.gif

del mediniu bent jau as tiksliai nezinau, bet vistiek turi armuoti, nes perdangos tai nelaikys vien medzio karkasas. Tas metalo gabalas rimtesnis nei lango reme, todel gaunasi salcio tiltas. Pradineje projekto stadijoje man irgi viskas graziai atrode su kampiniais langais, kol nepradedi skaityti forumu, ziureti termoviziniu nuotrauku.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2011 01 16, 22:04)
bet kam aplamai tas nuvedimas, as tik matau vieninteli varianta jei kazka reikia garaze meistrauti, daugiau niekam, nes tada reiktu ten grindini sildyma ar radiatorini daryti, nes zidinys juk bus ne pagrindinis sildymo saltinis, tai reiskia gal puse sildymo sezono masina stoves saltoje patalpoje, kazkaip idomiai gaunasi, dvi dienas pasildysit, dvi ne, tokie temp skirtumai tikrai ne i nauda ir konstrukcijoms ir garaze esantiems daiktams. O jei reikia meistrauti tai uztenka elektrinio radiatoriaus arba kaloriferio.

O vitrina jei ji bus su remu irgi ant metaliniu kronsteinu tvirtinsit? sakot islaikys? Ar ji bus tada angoje? Mane ta mintis kamuoja jau kokius 4 menesius apie vitrinos dejima.

nORIU PASAKYTI, JEI JAU PRADedi į viską gilinti, tai dar ne tokių idėjų kyla ir nebūtinai jos bus įgyvendintos. Manau viską reikia įvertinti. Ne tik trumpalaikį veikimą, bet ir kitas galimybes keičiant tos patalpos paskirtį.
Vitriną šonuose ant tų juostelių o iš apačios planuoju (bent jau kol kas kol nežinau kainos biggrin.gif ) dėti tokius spec reguliuojamus kronšteinus.
kažkaip aprimau pasiskaičius http://www.statybost...7#_Toc252906051 15; 16paveiksliukai.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2011 01 16, 21:53)
ir dar paskutinis (tikiuosi) klausimas apie blokelius: darbo sparta, grubiai procentaliai lyginant su murijimu, neskaitant kad ant muro dar butu dedamas siltinimo sluoksnis, lyginant vien tik blokeliu montavimo darbus.

Manau labai panašus. Gal klojiniai truputi lėčiau, nes betonas maišomas vietoje. Jei naudoti papildomas atramas, rinkti klojinius nuo grindų iki perdangos ir naudoti siurblį - klojiniai greičiau.
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 16, 21:55)
Kiek kainuoja metras tokio montažo?
Ne montavimui reikia elektros, o signalizacijai.

Permečiau sąmatą į mailą. Finalas 16k, mane tenkina. Montavimo įkainis pakankamai draugiškas.

Ar neturite nė vieno šalia gyvenenčio kaimyno? Negi dar šiais laikais langus vagia, jau įstatytus???
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 16, 22:05)
Va va aš kažkaip norėjau tuos kampus užstoti, bet neradau žodžių biggrin.gif trumpai graži ir protinga kartu nebūsi (čia aš bendrąja prasme, ne apie Domogintarę) biggrin.gif

4u.gif Busim grazus. Jauciu, kad greze, nebuvo tuo metu manes, buvo nesikisimo laikotarpis biggrin.gif . o ta raudona, tai garo izoliacine plevele .
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 16, 22:23)
Manau labai panašus. Gal klojiniai truputi lėčiau, nes betonas maišomas vietoje. Jei naudoti papildomas atramas, rinkti klojinius nuo grindų iki perdangos ir naudoti siurblį - klojiniai greičiau.

dar koki pliusa pastebejau tuose blokeliuose kad nereikia daryti atskirai ziedu g/b plokstems ir murlotui, viskas pasidaro savaime. o skaiciavot kiek betono i sienas suejo? Bet minejot kad atsiranda problemu jei montuojami klojiniai nuo grindu iki perdangos, kad betonas pradeda skverbtis pro siules ir panas.?
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2011 01 16, 22:04)
Dekui Janudi drinks_cheers.gif ka pasiulys kiti forumieciai ax.gif

"Vonios stilius" santechnikai. Ten dirbantis Gediminas - super konsultantas ( o kad man toks dirbtų!). Yra gražių daiktų, kainos? sunku spręst. Tai super problema man ir MB, susirinkt san mazgų įrangą trims mazgams...
VV
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 16, 22:31)
Permečiau sąmatą į mailą. Finalas 16k, mane tenkina. Montavimo įkainis pakankamai draugiškas.
Ar neturite nė vieno šalia gyvenenčio kaimyno? Negi dar šiais laikais langus vagia, jau įstatytus???

Turime. ir ėmėme statyboms. bet signalizacijai elektros laidas kad per gatvę bus permestas, tai saugumo nepriduos.
O ką jau ta ekonomika taip pakilo, kad vargstančių nebeliko, ar visi vagys į užsienį išlakstė? biggrin.gif JEi jau šalia nuolat nebūni, tai signalizacija manau privalomas dalykas užsandarinus angas.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 16, 22:05)
trumpai graži ir protinga kartu nebūsi  biggrin.gif

biggrin.gif tipo moters grožio ir proto sandauga visad yra konstanta? biggrin.gif
VV
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2011 01 16, 22:33)
dar koki pliusa pastebejau tuose blokeliuose kad nereikia daryti atskirai ziedu g/b plokstems ir murlotui, viskas pasidaro savaime. o skaiciavot kiek betono i sienas suejo? Bet minejot kad atsiranda problemu jei montuojami klojiniai nuo grindu iki perdangos, kad betonas pradeda skverbtis pro siules ir panas.?

Betono 120l/m2. Žiedint tikrai nereik. Eiles reikia rišti tarpusavyje, nes skystas betonas labai kelia klojinius - jei surišti prastai atplėšia. Todėl buvo nuspręsta betonuoti ne daugiau nei tris eiles.
Atsakyti
Ne čia tik apie beždžiones biggrin.gif Nežinot to anekdoto?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 16, 22:52)
Ne čia tik apie beždžiones biggrin.gif Nežinot to anekdoto?

Girdėtas senai senai, priminkit prašau smile.gif
Atsakyti
tiksliai nepamenu, o jei bus netiksliai, tai nebus juokingai biggrin.gif

Atsakyti
Mergaites ir berniukai statybininkai, kelkite foto maximum 640x480 dydzio, nes labai jau puslapi iskraipo. 4u.gif

Is atsigavusios temos jauciasi, kad pavasaris ateina.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 16 sausio 2011 - 22:06