Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau,15 tema

QUOTE(jepsius @ 2011 01 24, 15:09)
va vyro komentaras: Ziurint apie kokia fibra cia eina kalba jei apie polipropilenine tai deti reikia ji apsaugo betona nuo trukinejimo, jei metaliene tai ne, tada reikia rinktis arba tinklelis arb metaline fibra (paskirtis ta pati - atsparumas gniuzdymui) bet geriau tinklelis smile.gif

supratau drinks_cheers.gif ir pritariu. mano nuomone tinklelis turi būti virš vamzdelių ir viskas bus kaip priklauso. O ta polipropileninė visada dedama ar tik pagal pageidavimą...
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 24, 15:14)
supratau  drinks_cheers.gif ir pritariu. mano nuomone tinklelis turi būti virš vamzdelių ir viskas bus kaip priklauso. O ta polipropileninė visada dedama ar tik pagal pageidavimą...

visa fibra dedama pgl pageidavima 4u.gif
Atsakyti
O jeigu siaip betonuojamos grindys... irgi reikia tu tinkleliu?? ar tik pvz po kokia petrvara prideti kad rimciau butu..

pas mus nenusimato jokiu sildomu grindu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 24, 13:19)
O gerai smile.gif tai ir kankinsim mes jus su Heli jei gerai pamenu. gal turit kokių nuorodų, kas jums jas darys ir kiek tai kainuos.

susimaisei, su nelli blush2.gif tongue.gif mirksiukas.gif jei jau apie betonines grindis... uoj laukiam info thumbup.gif

del langu kainu.. pas mus apie 48kv berods - mediniai su aliuminiu apie 60tukst.. unsure.gif aisku labai stipriai dar mastom ar desim tokius brangius. Isbrangsta del nestandartinio aukscio, lubos bus 2,7m atrodo, tai vitrinos 2,3m.. unsure.gif (nenorim, kad langai butu sudurti, o tokio aukscio nebuna varstomu, tai specialios konstrukcijos ir isbrangina).
Man tik klausimas, kaip kiti deda langus tik pastate dezute, be siltinimo ir apdailos?.. Tai netrisluoksne siena tada buna, ar kaip? Nes bent jau man MB aiskino, kad mes langus galesim uzsakinet tik tada, kai bus pakabintas klinkeris, tik tada issimatuot gales... Ar as ne taip kazka suprantu?..
Atsakyti
QUOTE(nelli @ 2011 01 24, 16:18)
Nes bent jau man MB aiskino, kad mes langus galesim uzsakinet tik tada, kai bus pakabintas klinkeris, tik tada issimatuot gales... Ar as ne taip kazka suprantu?..

taip, pas mus dejo po klinkerio.. netgi po vidaus tinkavimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jepsius: 24 sausio 2011 - 15:24
QUOTE(nelli @ 2011 01 24, 16:18)
susimaisei, su nelli  blush2.gif  tongue.gif  mirksiukas.gif jei jau apie betonines grindis... uoj laukiam info  thumbup.gif

oi sorry Nelli blush2.gif du panašūs nicai tai ir painiojuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2011 01 24, 13:59)

pacioj statybu pradzioj vyras labai stipriai savo nuomone gyne dizaino klausimais.. dbr jau esam is tikro abu pavarge.. tai tik sako - tik priepirti ir pirtele gerai irenk man  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oi, suprantu ta pavargima 4u.gif Priepirti tai as priziurejau dizaino klausimus, o pirtele vyras pats samdys zmones, kad irengtu, bet si malonuma atidedam kazkuriam laikui, ten bus laikinas sandeliukas, dusas veiks, bet pirtelei nemazai pinigeliu reikia irengimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 01 24, 15:32)
O jeigu siaip betonuojamos grindys... irgi reikia tu tinkleliu?? ar tik pvz po kokia petrvara prideti kad rimciau butu..

pas mus nenusimato jokiu sildomu grindu...  g.gif

As dejau sietus visam name(patare santexnikas)nors betonuotojai dejo plaukus ir sake laikys tos grindys ir be sietu(dar juos suriso dratukais kur buvo like nuo pamatu armaturos risimo-ir kilnojo tuos sietus kad neguletu ant putplascio(nes jei nekilnotu tai pinigai y bala mirksiukas.gif )kiti tik y garaza deda sietus ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ale ir diskusijos dėl langų ir t.t., šiaip paskaičiau ir pagalvojau, kad už langus 80 t. daug tikrai unsure.gif mes mokėjom 16 t. ir tai skaitau nepigiai prasisukom, bet mes ėmė 3jų stiklų ir vitrinas su dviejų stiklų klyjavimu plėvelė ir tai dėl to, kad vaiko tikrai nevaržysiu, kad palei langus nežaistų.. o jis pas mane uraganas, tai geriau taip pasisaugom ax.gif

o aš turiu klausimą, toms, kurios jau susidėjo židinius, gal galit pasakyti kiek jums tų žindinių kapsiulių įrengimas kainavo? 4u.gif 4u.gif
didelis ačių atsakiusiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jau su paskola tvarkomės ir reikia sąmatos, tai ir renkamės brangiausius visų darbų variantus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2011 01 24, 17:37)
Sveikos  4u.gif

ale ir diskusijos dėl langų ir t.t., šiaip paskaičiau ir pagalvojau, kad už langus 80 t. daug tikrai  unsure.gif mes mokėjom 16 t. ir tai skaitau nepigiai prasisukom, bet mes ėmė 3jų stiklų ir vitrinas su dviejų stiklų klyjavimu plėvelė ir tai dėl to, kad vaiko tikrai nevaržysiu, kad palei langus nežaistų.. o jis pas mane uraganas, tai geriau taip pasisaugom  ax.gif

o aš turiu klausimą, toms, kurios jau susidėjo židinius, gal galit pasakyti kiek jums tų žindinių kapsiulių įrengimas kainavo? 4u.gif  4u.gif
didelis ačių atsakiusiems  4u.gif  4u.gif  4u.gif
jau su paskola tvarkomės ir reikia sąmatos, tai ir renkamės brangiausius visų darbų variantus  blush2.gif

laba vakara Burbuliuks ar ne jus klausete mano namo kvadraturos pries kelias dienas?del zidinio yrengimo kainos tai daug priklausys ko jus norite:ar reiks ortakiu,akmens apdailos ir tt..
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2011 01 24, 17:37)
Sveikos  4u.gif

ale ir diskusijos dėl langų ir t.t., šiaip paskaičiau ir pagalvojau, kad už langus 80 t. daug tikrai  unsure.gif mes mokėjom 16 t. ir tai skaitau nepigiai prasisukom, bet mes ėmė 3jų stiklų ir vitrinas su dviejų stiklų klyjavimu plėvelė ir tai dėl to, kad vaiko tikrai nevaržysiu, kad palei langus nežaistų.. o jis pas mane uraganas, tai geriau taip pasisaugom  ax.gif

o aš turiu klausimą, toms, kurios jau susidėjo židinius, gal galit pasakyti kiek jums tų žindinių kapsiulių įrengimas kainavo? 4u.gif  4u.gif
didelis ačių atsakiusiems  4u.gif  4u.gif  4u.gif
jau su paskola tvarkomės ir reikia sąmatos, tai ir renkamės brangiausius visų darbų variantus  blush2.gif

siaip coa tokia Korida lankosi sitam forume, o daznai buna zidiniu temoj, tai jos uzklauskit, jus seimos verslas kiek suprantu zidiniai ir visi darbai kas susije su jais
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2011 01 24, 16:43)
laba vakara Burbuliuks ar ne jus klausete mano namo kvadraturos pries kelias dienas?del zidinio yrengimo kainos tai daug priklausys ko jus norite:ar reiks ortakiu,akmens apdailos ir tt..

taip aš klausiau ax.gif 4u.gif

man pačios kapsulės pastatymas dabar aktualu, ne apdaila.. reiks Koridos užklausti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 24 sausio 2011 - 17:38