Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau,15 tema

QUOTE(Vilienė @ 2011 01 14, 11:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu jau nea... čia gi mano sąskaita, mano nikas aš čia vadas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - kai jis rašys - pasirašys VV (vilienės vyras)  mirksiukas.gif

Ir as rasiau y Az atsargiai(koncultacijos)Damai(Vilienei)-o atsake Dzentelmenas Vilius(beje maloniai pakoncultavo)-istikruju nustebau :bigsmile:Galvojau gal susimaise tongue.gif As esu vyras ir rasau Verslas(gal ir daugiau vyru maskuojasi moteriskais vardais-Nebijokit musu merginos draugiskos(mane prieme y savo draugu rata ir daug labai pakoncultavo : thumbup.gif sutinku )
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 14, 20:09)
Pašildyt vandenuką smile.gif pas mane konkrečiai šildys grindis ir KV per pagindinę talpą-boilerį. Kaip pagalba bus kitoms sistemoms.

bet tuomet daznai reiks kurent... nu mes tik oro pasildymui issivedziojom viska ax.gif
Papildyta:
QUOTE(verslas @ 2011 01 14, 20:16)
Ir as rasiau y Az atsargiai(koncultacijos)Damai(Vilienei)-o atsake Dzentelmenas Vilius(beje maloniai pakoncultavo)-istikruju nustebau :bigsmile:Galvojau gal susimaise tongue.gif  As esu vyras ir rasau Verslas(gal ir daugiau vyru maskuojasi moteriskais vardais-Nebijokit musu merginos draugiskos(mane prieme y savo draugu rata ir daug labai pakoncultavo : thumbup.gif sutinku )

is tikro maloniai nustebau, kad cia nemazai vyruku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 14, 16:58)
tai čia lauko.. va kaip bus su vidinėm, dar nežinau.. g.gif

O kokiu gabaritu pas jus laukines durys ir kokia kaina suderejot?? as irgi ieskau lauko duru...
Atsakyti
mes nusprendem duris darytis stiklines, kaip ir langus.. cia apie laukines. tokias ir pasidarem.. kas sakys, kad daug salcio ieis - o per langus neieis? nzn ar gerai padarem smile.gif
Atsakyti
QUOTE([SIZE=7)
janudi[/SIZE],2011 01 13, 14:48]
O kur ta ju parde yra? g.gif mes buvome ofise, Zemaiciu g. 4u.gif

Siandien buvau pas juos, isigijau komoda.. thumbup.gif thumbup.gif

Ten toks uzkampis pas juos, kartu gamina ir sandeliuoja, tau nuvede parode kokiu turi komodu, sumokejau piniga, imete i masina ir fsio...

Kaip uz 150lt, komoda esu super truper patenkinta. Be to paskaiciavo WC spintele (300x400x700) - 110lt, tai manau irgi uzsisakysiu, tik matmenis dar pasitiklsinsiu smile.gif

Tikiuosi Jums irgi gerai pagamins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2011 01 14, 20:37)
bet tuomet daznai reiks kurent... nu mes tik oro pasildymui issivedziojom viska  ax.gif

Na nežinau , kiek norėsim tiek ir kursim, tai nebus pagrindinis šildymas. PAs jus ortakiai kaip suprantu išvedžioti, pas mus - vandeniu paimsim šilumą.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 01 14, 20:40)
O kokiu gabaritu pas jus laukines durys ir kokia kaina suderejot?? as irgi ieskau lauko duru...

As galvoju apie Skydo(yra siltos durys ir placios)-tik kaina apie 3500 g.gif (nes su stiklo paketu kad butu sviesiau tambure)Klausiau ne viena karta Forumieciu apie sias duris lygtais niekas nepeikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 14, 20:51)
Na nežinau , kiek norėsim tiek ir kursim, tai nebus pagrindinis šildymas. PAs jus ortakiai kaip suprantu išvedžioti, pas mus - vandeniu paimsim šilumą.

tai jo, suprantu, mes orui, jus vandeniui.. kazkaip pries tai vandens pasildymo alternatyva visai nesidomejau, man nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip tai reikia labai atsargiai su tais vandens kontūrais, ypač didelė perkaitimo rizika, jei tas kontūras tiesiogiai pajungtas į grindinį. Pas mus bus pajungta į akumuliacinę, tai perteklinė šiluma bus nuimama efektyviai ir visų tų atvirų išsiplėtimo indų tikiuosi išvengti...
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2011 01 13, 19:36)
Dazniausiai akcijos padaromos visokiems ,,srotamas''....
O jei rimtai tai gal ka ir galeciau pagelbeti isigyjant ugniakura su didelem nuolaidom nelaukiant ala,,akcijiniu'' ,gal jau ka esate nusiziureje ? 4u.gif

Butu labai smagu, jei kas padetu apsispresti smile.gif Zidinys bus ne pagrindiniam sildymui, todel daug pinigeliu isleisti nenorim...
Stoves kampe, norisi kad kuo maziau vietos uzimtu. Neasisprendziam ar visa zidini sukt kampu ar det kampine kapsule (pabandysiu imesti svetaines planiuka veliau ax.gif )
Kapsules dar neissirinkom, ziurejom Blanzek (start 8, arba 720 CL) ir Romotop (055 su tiesiu arba su kampiniu stiklu)
Gal ka galit parekomenduot? zidiniu meistriuko kontaktai irgi nepamaisytu 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2011 01 14, 19:55)
As galvoju apie Skydo(yra siltos durys ir placios)-tik kaina apie 3500 g.gif (nes su stiklo paketu kad butu sviesiau tambure)Klausiau ne viena karta Forumieciu apie sias duris lygtais niekas nepeikia g.gif

o siaubeli... as lauko durim zadu max iki 1000 isleisti... doh.gif

cia jau tikrai per prabangios durys...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 01 14, 19:40)

mes usidejom totum lauko duris su stiklo paketu. Kl kas viskas normaliai, bet dar negyvenam ir nekurenam..
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 01 14, 20:17)
o siaubeli... as lauko durim zadu max iki 1000 isleisti... doh.gif

cia jau tikrai per prabangios durys...

as irgi taip galvojau... net metalines viljandi durys i katiline kainavo daugiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 14, 20:08)
Šiaip tai reikia labai atsargiai su tais vandens kontūrais, ypač didelė perkaitimo rizika, jei tas kontūras tiesiogiai pajungtas į grindinį. Pas mus bus pajungta į akumuliacinę, tai perteklinė šiluma bus nuimama efektyviai ir visų tų atvirų išsiplėtimo indų tikiuosi išvengti...

mes irgi galvojam deti akumuliacine, nes visur grindinis ir bus kietas kuras. tik kad tos nuomones labai skirtingos del akumuliacines efektyvumo ir pan... o koki katila desit (sorry jei jau rasei...)
Atsakyti