eikit sau, mažinkit tempus, nu nespėju aš

Jaučiu ryt ir aš eisiu ant kilimo, nes nenorėjau tiek cituot, o visko galiu neprisimint

Bandysiu pakomentuot:
Pirmiausia, Joolita, tiesiog negali sėdėt namie, nes kaip tave ras tas tavo vienintelis, o ir tavo grožio negalima slėpt tarp keturių sienų, rimtai. Tik tikėk, ne visi vyrai blogi, labai linkiu , kad ir tau pasisektų kaip Ramunkai, Mimmi.
Ernestyta, naudokis savo jaunyste, kol tik gali ir nori, čia jos iš pavydo gyvatės visos tau taip sako
Audratum, nori ir velnių gaut? Mikliai pas daktarus varai, nejuokauk su sveikata.
Laindrusa, kaip gerai, kokios naujienos

labai džiaugiuosi dėl tavo pupos ir tavęs

Medute, pabandyk kokią protingą dietą, kad ir chazano, jau rašiau, kad man ji po gimdymo labai pagelbėjo, -14kg, jie taip ir negrįžo. Nukris tas svoris, tik nepergyvenk, svarbu pati gerai jautiesi. Daug priaugo tavo pyplys

bus stiprus vyras

Ramunka - sveikinam jus, naujus Danijos piliečius

Liūdna, kad mus palieka žmonės, bet ką darysi.
Fonema, laikykitės, neįsisirkit tik labai
NikeZ, košmaras kažkoks, neimk į širdį, po keleto metų galėsi tai pindusei nuvest ir parodyt savo merginą, viskas turi būti gerai, nes tiek darbo įdedat į vaiką. Ir smagu, kad mažei tinka naujas mišinukas

Vikma, kaip mezgimas, juda ? šaunuolis tavo bernelis, su jumoro jausmu giliu, jei taip moka prajuokint visus

Nu gal jau visom parašiau, jei kam ne - duokit velnių

Skaitau "Trobelę", oi yra apie ką pagalvot, traukia ta knyga mane kaip magnetas

Čiau