Sveikos panos
QUOTE(vikma @ 2011 02 02, 13:29)
ji sako nestovekit salia,as sako sergu,musa karstis,silpna,nu zb galvoju,o su vaikais buti gali,ju neuzkres. :ohsako imsiu bilioteni.. ateinu snd ziuriu vel ji yra,nu galvoju paklausiu na ar jau pasveikot?o ji man o ka jus man siulot??kaaaaaaaaaa siulot?imti bilioteni?o sako isko gyventi man poto...sako vaikai ir uzkrete,bet sakau sergantis vaikai i darza neina,o as ir sakau nenoriu kad deivids susirgtu,tai nuejo visa susisiausus,auklyte sako kas buvo,sako deivido mama liepia man imti bilioteni,as to nesakiau,as jos paklausiau tik ar pasveikto jau?ar buvo jai sunku pasakyt kad geriau jauciuos,o dabar taip supyko,kad nebesikalbejo,tiesiog ignoruoja,auklyte sako viskas gerai,as jai sakau as tik paklausiau ar pasveikot,sakau nereikai cia pykti...karoc nusiuko aukletoja ir viskas nulis reakcijos i mane

ir kodel man visad tas liezuvis turi buti per ilgas

ziauriai nesmagu paliko..............
Pas mus irgi tokia viena aukletoja, kuri pastoviai apsisnargliavusi vaikšto, blyn kaip nervina, jauciu ji ir uzkrete Deimante

Buciau jau senai pasakius, jei tai kita butu, bet ta sergancioji, nu laabai faina, Deimante ja labai myli, tokia gryyna mama, mes gerai su ja sutariam, tai vat ir tyliu, del kitos jau buciau tiesiai pas darzo gydytoja nuvariusi, kas per nesamone, vaiku su sloga i darza neleidzia, o cia bacilos vaiksto, biuletenio ji mat nenori, o tau ka vaistai nekainuoja, kai vaikas suserga, aij....susinervinau
QUOTE(vikma @ 2011 02 07, 10:16)
Labas rytas Domicele

kaip jus?ar pasveiko Deimante?
Papildyta:
Aga, pasveiko, ji kazkaip greit si karta, sekmadieni tema 39 laikesi visa diena, o pirmadieni jau kaip niekur nieko, bet palaikiau savaite namuose del viso pikto, tai siandienajau darze sedi.
Bet vat turim dabar kita beda

Baisingi priepuolia jai prasidejo, jau kazkur trecia gal savaite, blyn pradejo kristi, taip kaip stabas plimt ir guli, pora kartu gerai i siena su galva tvojo

dabar pasiuvau toki salma su paralonu, ziuresiu kaip darze reaguos
Uzmaciau tokia laida per Zone reality TV, apie epileptika vaika, tai jam pagrindine traukuliu priezastis buvo vitamino B6 trukumas organizme, pradejus ji vartoti didelemis dozemis viskas liovesi, galvoju gal reik pameginti, juk ne vaistas koks, tik su tom dozem aisku reik atsargiai, kad neperduozot.
Bet vat sako, kad tas vitaminas vaistinesi
šudas, reika kazkokio gryno, suku galva is kur jo gaut
Oij, Ernesta, kokia tu saunuole

eik tu sau kiek daug pasiekiai, super merga