QUOTE(Patriccija @ 2011 01 26, 21:55)
sume, tu tiek nepergyvenk ir nenuteikinem mamytes blogai, negalvok blogai čia rašydama. Mamai kartok, kad ji stipri, kad viskas praeis, kad toks vaistuku poveikis, ziurek, kad nenukabintum nosytes savosios labiau, nei mamyyte tavo.
viskas praeis, o TU jauna, žiūrėk, kad gyventum, kol pati sveika. Vat
Aš paliūdžiu, kai viena esu. Mama to niekada nemato.. visad pasitinku ją su šypsena, (kartais, aišku, kai jai kas blogai, tai ir su nerimu, bet visad stengiuosi nuraminti) aš jai irgi kartoju, kad čia taip turi būti, kad praeis...sakau visi iškenčia ir tu tikrai iškęsi

Ir mamai, kai nieko neskauda nuotaika gera, dar ji toks žmogus, kuris moka visad pajuokauti. Sulauks sakė dar vasaros ir pomidorus auginsim ir daržą kartu prižiūrėsim
Dar įdomu, o pvz. negali mama paracetamolio išgerti, jei temp. taip chemo metu sukyla? tarkim darant kelių val. pertrauką, o po to vėl lašinama? Turbūt, kai jau viskas sulašinta, tuomet galima, o kaip yra pačio lašinimo metu?
Jei ne ta temperatūra, tai kol kas viskas būtų idealu.
O dar, kai pasižiūriu, tokia moteriškė šalia guli, tai jai sulašina, o ji tik greitai šoka iš lovos ir į lauką lekia parūkyti
Ačiū, tam, kas perskaito, nepatingi atsakyti, patarti... Šiuo metu šis forumas turbūt vienintelis vilties šaltinis