niu va, suzinojau, kad mamytes karcinoma rezistentiska platinai, atsinaujino po 2 men....
ar kas is jusu bande alternatyvas?
kokios yra lietuvoj?
QUOTE(sume @ 2011 02 23, 20:06)
Gaila, kad aš nenusirašius jokių skaičiukų, bet turbūt nieko gero juose ir nepamatyčiau......... gal taip ir geriau.
As tai kiekviena israsa is daktaru atsisvieciu ir liepiu deti i papke.......nes esu pasimokius su mociute kokie tie lapai buna brangus po keliu metu, nes viskas pasimirstama. Pas mus is chirurginio israsas su visais skaiciukais...
QUOTE(ligita123 @ 2011 02 23, 23:04)
As tai kiekviena israsa is daktaru atsisvieciu ir liepiu deti i papke.......nes esu pasimokius su mociute kokie tie lapai buna brangus po keliu metu, nes viskas pasimirstama. Pas mus is chirurginio israsas su visais skaiciukais...
tai pas mus turi būti viskas susegta kortelėj, reikės paprašyti ir atsišviesti.
QUOTE(sume @ 2011 02 23, 23:52)
tai pas mus turi būti viskas susegta kortelėj, reikės paprašyti ir atsišviesti.
Labas rytas

Būna, kad dingsta dokumentai. Aš irgi kopijuoju viską sau. Mano viena kortelė dingus, kai persirašiau iš vienos klinikos į kitą. Dabar reikėjo draudikams ir neradau. Pakol nesirgau ir viskas buvo gerai, galvojau, kad viskas vienoje vietoje, bet , kai prireikė, neradau.
QUOTE(romantikė @ 2011 02 23, 10:57)
Tamoksifenas gasdina visas. Nes prirasyta daug salutiniu poveikiu jo anotacijoje. Bet, jei tai beveik vienintelis vaistas-tenka ji vartot.
As jau 3 metus(beveik) vartoju. Si menesi susiduriau su vienu is bjauriausiu Tamoksifeno salutiniu poveikiu - gimdos isviesejimu ir polipu... Ka sakyt - nemalonu... Ypac, zinant, kad tai gali pasikartoti...Operacija nesudetinga, bet narkoze ir t.t.
Dabar mastau - ar testi gydyma siuo vaistu ar ieskoti kitu budu(dar nzn kokiu
)
As jau 3 metus(beveik) vartoju. Si menesi susiduriau su vienu is bjauriausiu Tamoksifeno salutiniu poveikiu - gimdos isviesejimu ir polipu... Ka sakyt - nemalonu... Ypac, zinant, kad tai gali pasikartoti...Operacija nesudetinga, bet narkoze ir t.t.

Dabar mastau - ar testi gydyma siuo vaistu ar ieskoti kitu budu(dar nzn kokiu

Romantike, kaip suprantu, ir tau vėžys toks kaip mano... Aš to tamoksifeno taip bijau, kiekvieną kartą atidėlioju prarijimo momentą, jaučiu,kaip mano organizmas priešinasi jam... negerai,žinoma. Kaip bandei sau padėti jį vartodama?
QUOTE(Lamer @ 2011 02 24, 15:57)
Romantike, kaip suprantu, ir tau vėžys toks kaip mano... Aš to tamoksifeno taip bijau, kiekvieną kartą atidėlioju prarijimo momentą, jaučiu,kaip mano organizmas priešinasi jam... negerai,žinoma. Kaip bandei sau padėti jį vartodama?
Taip, pas mane BUVO

3 metus beveik nejauciau tu baisiu salutiniu Tamoksifeno poveikiu. Tik dabar pasireiske... Mano onkologas prasitare, kad dazniausiai kaip tik po 3 metu ir buna.
Padet sau? Na beveik niekuo. Periodiskai vartoju linu semenu alieju. Ciberzole. Zuvu taukus. dabar vat vit.D pradejau.
LABUTIS VISOMS
norėjau pasakyti dėl plaukų išslinkimo.Man po trečios chemijos jie pradėjo slinkti kuokštais:lindo i burną,akis,nosį.Paniškai bijojau plikumo.Visą nakti praverkus paprašiau ryte vyro,kad nuskustu.Sėdėjau daugiau mirus nei gyva kol skuto.Staiga išgirdau:oooo kaip fainai atrodai,keletą metų numetei.NEPATIKĖJAU,bet atrodžiau daug geriau nei su nušiūrusiais po chem.plaukais.Atrodė net veidas skaistesnis pasidarė.Nuslinkę plaukai,tai ne pabaiga,o nauja (ir tikriausiai i gerą)pradžia

As irgi plike-tilvike

O kuom dengiat savo galveles? Ar perkat perukus ar skarele prisidengiat?

QUOTE(Lamer @ 2011 02 24, 15:57)
Aš to tamoksifeno taip bijau, kiekvieną kartą atidėlioju prarijimo momentą, jaučiu,kaip mano organizmas priešinasi jam... negerai,žinoma. Kaip bandei sau padėti jį vartodama?
Kaip Jums gali padeti vaistai, jei Jus pati jais netikite ir taip priesinates?
QUOTE(rapoliuke @ 2011 02 24, 21:57)
Kaip Jums gali padeti vaistai, jei Jus pati jais netikite ir taip priesinates?
O prie ko tikėjimas, ir vaistų savybės?
O jei aš tikiu į šventą, vienatinį, savo šulinį? Ten šventas vanduo. Padeda nuo visų ligų.
Perverčiam klausimą.
Pamąstymui.
Kaip Mums gali padėti vanduo, jei juo tikime ir nesipriešinam?
Mergaitės, nebijokit to Tamoksifeno. Man teko jš gerti netoli metus laiko, nes po to vel buvo operacija plautukų ir chemija. Geriant tamoksifeną man pasirodė mėlynių ant kojų, tada aš pagėriau Askorutiną, ir jokių šalutinių veiksnių nejaučiau, isskyrus karščio pylimus. Kad karštis mažiau piltų čiulpiau ištisai ir dabar vis čiulpiu KLIMAKTOPLAN