QUOTE(AboveStars @ 2011 01 24, 23:35)
Belekur, oj aciu uz patarimus, issamu apibudinima to kas musu laukia..
Kas link surdopedagogo, tai Siauliuose is tikro problema. Yra vos du!!! Bent tiek pavyko surasti man paciai ir tuos pacius pasiule gydytoja. Apie viena ju neblogai atsiliepia ir Gradauskiene. Pas ta surdopedagoge ir lankiausi, bet yra beda - jauniausias jos pacientas buvo 10 men. ir su juo dirbo lb trumpai. Pagrinde pas ja lankosi mokyklinukai. Bet ji sutiko mus priimti, kai priprasim prie aparateliu.. Siandien ji dave tik tiek nurodymu, kuriuos minejau anksciau.. Juos nuosekliai vykdom. Ziuresim, kas is to iseis. Zinau, kad rezultatai nepaimatys per savaite. To reikes laukti menesius.. Bet tikiu, kad mums pavyks.

Beje, pradesim lankytis ir pas logopeda. ZInau, kad tai kiek kitos srities spec, bet ir jis tikrai nepakenks

Su mazyle sneku nuolat ir kas svarbiausia - ji i ta kalbejima stulbinamai reaguoja!!! Net surdopedagoge buvo nustebusi, kaip pakalbinta mazyle ima judinti lupytes, leisti ivairius garsus, kas rodytu, jog jos klausa lyg ir geresne, nei kad rodo tyrimai. Kaskart pakalbinta dukryte atsako sypsena, kokiu nors garsu.. Kas link garsu, tai ji dbr ju taria visai nemazai: ai, au, nea, ve, fi, kazkas su ss ir šš.. bei kitus, kuriu del savo sutrikusios klausos ir suvokimo nlb suprantu..Baisu, kad bloga mano klausa (beda ta, kad girdziu, bet nesuvokiu garso) dar labiau apsunkins musu mokymasi..
Sveika,labai įdomu pas kokią surdopedagogę Šiauliuose lankotes?Mano sūnus lanko Sutrikusios klausos ugdymo centrą Šiauliuose

Suprantu,kad pavardes minėti neetiška,bet gal susirašytume į až
Papildyta:
QUOTE(est @ 2011 01 25, 11:18)
Sveika,labai įdomu pas kokią surdopedagogę Šiauliuose lankotes?Mano sūnus lanko Sutrikusios klausos ugdymo centrą Šiauliuose

Suprantu,kad pavardes minėti neetiška,bet gal susirašytume į až
Dėl logopedo pagalbos-mano atveju,logopedas nieko nepadėjo,gaišau laiką veltui,o logopedas su gailesčiu žiūrėjo į mano vaiką ir kalbino!!! jį

,po trijų vizitų jo "pagalbos"atsisakiau dideliam ankstyvos reabilitacijos pediatro pykčiui.Mūsų logopedas nedarė jokių pratimėlių ar liežuvėlio masažo,žodžiu,jis neturėjo net pačių menkiausių žinių ,kaip reikia teikti pagalbą klausos negalę turinčiam žmogeliui,o kartu ir jo tėveliams.
Žinau gerą posakį"Geriausias patarimas neduoti patarimo,kai jo niekas neprašo",bet mano patarimas-apsiriboti surdopedagogo užsiėmimais,patikėkit tikrai turėsite ką veikti.