1. Standartinė, įprasta balta duona
2. Greita programa
3. Prancūziška
4. Irgi greita programa (nežinau, kuo skiriasi nuo antros)
5. Pilno grūdo
6. Pyragas (saldi duona)
7. Tešla (tik išmaišo, bet neformuoja kepalo ir nekepa)
8. Tik kepti (kai tešlą susimaišai pati)
9. Džemas
10. Sumuštiniai
Twin paddle, kaip suprantu, reiškia, jog yra dvi mentelės. Vadinasi, turėtų išeiti kepti ir ruginę duoną.
Norėdama kepti, pirmiausia turi į produktų katiliuką sudėti produktus. Nebuvo net knygelės su receptais?

Jeigu pas tave panaši duonkepė į šitą, tai instrukcijoje rašo, kad pirmiausia reikia dėti skystus produktus (pieną, vandenį, kiaušinius), tada miltus ir kitus sausus produktus (druską, cukrų ir pan), o galiausiai, padarius duobutę miltuose, įdėti sausų mielių. (mano duonkepėje viskas taip pat)
Sudėjusi produktus, įdėk katiliuką į duonkepę, įjunk ją į tinklą ir uždaryk. Tada pasirink programos numerį su SELECT mygtuku, nustatyk plutos spalvą su BREAD COLOR. Jeigu nori atidėti maišymą ir kepimą, su TIMER nustatyk, po kiek valandų nori iškeptos duonos (ne kada pradėti kepti, o kada nori valgyt duoną



Tikiuosi, padėjau
