Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimo mašinos - 2

QUOTE(rimcikas @ 2011 03 10, 09:21)
aš tokią turiu ir kepu (na duoną pagal giminaičių duotą receptą kepiau keletą kartų taip: 3 programa ( atrodo 3val 40 min) ir paskui 12 programa (dar 40 min.) išėjo liux. smile.gif  pabandykite. gal per daug vandens pripylėte? pagal mano receptą tai apie 0,5 l pilasi.

o pasibaigus 3 programai,kaip jus is karto ijungiate 12 ? nes kol duonkepe karsta, kitos programos ijungti neina g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 03 10, 10:27)
o pasibaigus 3 programai,kaip jus is karto ijungiate 12 ? nes kol duonkepe karsta, kitos programos ijungti neina  g.gif

tik tą programą (atrodo "skrudinimas" vadinas,i nepamenu tiksliai,reikia insrukcijoje pažiūrėti) ir galima įjungti kol ji karsta. tik ilgėliau palaikai "stop/start" mykluką ir paskui pasirenki ją ir vėl "start" paspaudi.
iš atminties surašiau, bet atrodo taip visa eiga vyksta smile.gif
Papildyta:
na po ilgojo savaitgalio parašysiu receptuką , pagal kurį kepu Bomann duonkepėje duonelę ir liux išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 03 09, 19:44)
Dėl tos garantijos, tai aš nebūčiau tokia tikra, kad negalios, visgi jei LT yra oficialus atstovas, koks skirtumas, kokioj šaly pirkai mastau.gif
Reiktų nuvažiuot patikrinti  biggrin.gif

Jei yra oficialus atstovas, jis gal tik dalis sudes nemokamai, taciau uz darba vis tiek mokesite.. Gal dar + daliu siuntimas...

Zodziu nepergudrausite sistemos - bukite ramus smile.gif
Atsakyti
esu susipirkusi is vokietijos buitine technika. ir teko viena taisyti, pataise su garantiniu g.gif , bet tai buvo pries 3 metus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 03 09, 16:49)
pas mane tokia pat duonkepe, viskas kuo puikiausiai iskepa kai kepu pagal 1 programa,kur trunka 3 val. o va ana karta kepiau duonele su raugu tai kai ijungiau tik kepimo programa, kuri trunka 1 val. duona ir man neiskepe, tada teko pratesti kepimo laika . tik beda ta,kad kepimo programai issijungus nezinojau,kai pratesti ta laika, nes kol duonkepe neatvesus tai neina ijungti kitos programas, tai internete pasigooglinus, radau kaip.... tik va idomu ar nekenkia paciai duonkepei,kad programai nepasibaigus, ji nutraukiama  g.gif  gal kas galit parasyt ....
o kokia duonele pati kepei? kazkur skaiciau, kad kepant su raugu arba plikoma duona valandos kepimo neuztenka,nes ji buna tokia dregnesne, bet va kai pratesiau kepima dar valanadai ji iskepe, bet pluta pasidare tokia storoka ir kieta.

o kaip pratesti programa g.gif 12 programa ten skrudinimas, naudojau ja, bet man neuzteko blush2.gif o su normal programa man tik iskilo, ir nieko neiskepe schmoll.gif tesla buvo zalia. tokia kokia buvo po ismaisymo. Gal sakau nusipirkau brokuota duonkepe g.gif

QUOTE(rimcikas @ 2011 03 10, 10:36)
na po ilgojo savaitgalio parašysiu receptuką , pagal kurį kepu Bomann duonkepėje duonelę ir liux išeina smile.gif

lauksim recepto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2011 03 10, 09:36)
tik tą programą (atrodo "skrudinimas" vadinas,i nepamenu tiksliai,reikia insrukcijoje pažiūrėti) ir galima įjungti kol ji karsta. tik ilgėliau palaikai "stop/start" mykluką ir paskui pasirenki ją ir vėl "start" paspaudi.
iš atminties surašiau, bet atrodo taip visa eiga vyksta smile.gif

QUOTE(*tigriukas* @ 2011 03 10, 11:41)
o kaip pratesti programa  g.gif

stai aprasyta, kaip pratesti 12 programa Backen, nes tik ja ir galima ijungti kai duonkepe karsta, kitu nepavyks....

o va idomu jei tarkim 1 programa nepasibaigus ir esant reikalui galima ja nutraukti?nekenks duonkepei g.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 03 10, 12:41)
o kaip pratesti programa  g.gif 12 programa ten skrudinimas, naudojau ja, bet man neuzteko  blush2.gif  o su normal programa man tik iskilo, ir nieko neiskepe  schmoll.gif  tesla buvo zalia. tokia kokia buvo po ismaisymo. Gal sakau nusipirkau brokuota duonkepe g.gif
lauksim recepto  mirksiukas.gif

buvau užsukisi namučių, tai rašau receptą( nors ir ne receptų skiltis), bet ką aš dedu į Boman duonkepę:

Duonytė
100 g ruginių miltų
200 g rupių kvietinių miltų
200 g aukščiausios rūšies kvietinių miltų
30 g linų sėmenų
50 g avižinių dribsnių
50 g saulėgrąžų
30 g sezamo sėklų
50 g burnočio sėklų ( neturi, nereikia)
80 g cukraus( bus saldi duona, jeigu norite dėkite mažiau)
1 artb. šaukšt. druskos
2 valg. šaukštai kalendros( maltos)
gera sauja kmynų
150-20 g raugo.
vandens apie 0,5 l.
Pirmiausia į formą supilu vandenį, o paskui visa kita.
Nustatau 3 programą ( ji ne normal vadinasi, bet kažkaip iš v raidės...laikas 3 valandos ir 40 min.) kaip baigia kepti dar perstatau ant 12 programos apie 40min. ją galima paleisti iš karto. paskaitykite instrukcijoje.
skanaus drinks_cheers.gif
Papildyta:
raugo 150-200 g.
Atsakyti
QUOTE(GPS meistras @ 2011 03 10, 10:42)
Jei yra oficialus atstovas, jis gal tik dalis sudes nemokamai, taciau uz darba vis tiek mokesite.. Gal dar + daliu siuntimas...

Zodziu nepergudrausite sistemos - bukite ramus smile.gif

aš aplamai iš prigimties rami mirksiukas.gif

O dėl tos sistemos, tai po labai ilgos ir nuobodžios kovos su elektromarktu dėl brokuoto lygintuvo, vis tiek nieko nelaimėjau. Vat ir pirkta LT ir su garantija ir viskas vietoj ir visi ta pačia kalba šneka (bent teoriškai)
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 01 19, 23:27)
Labai graži Ragainės duonytė thumbup.gif, bet ne mano tipo smile.gif
Tokią tešlytę ir manoji duonkepė užmaišo, bet aš mėgstu minkštesnę, bet ne skystą. Kiekvienas prisitaiko pagal save smile.gif dar, rodos ir nuo miltų 'klijingumo' priklauso, kas kaip. Galiausiai nutariau, kad lengva man ir su šaukštu ruginę masę užmaišyt, ir tokią, kokios noriu.
Duonkepė yra gėris bet kokiu atveju 4u.gif Nes kol ruginė tešla rūgsta dubenyje, dvi duonkepės ruošia tešlą bandelėms bei kepa batoną thumbup.gif Vien žo, tinginė ir apžora esu lotuliukas.gif

Cia tai bent, dvi bitutes is karto duzgia thumbup.gif Laukiu parkeliaujant savo brangiausios pagalbininkes, tai jau is anksto paskaitineju kaip jums visoms sekasi kepinukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2011 03 10, 12:03)
raugo 150-200 g.

o kada nusiimi raugo sekanciam kartui ar nenusiimi g.gif
Atsakyti
Merginos, o kas kepat tas sveikuoliškas duonas su grūdais ir sėmenim, kokia jums tešla gaunas.
Kažkaip nusprendžiau ir aš ją iškept, tai į formą gavau su šaukštu kraut, nes apie jokį kepalo formavimą nė kalbos būt negalėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 03 12, 10:07)
Merginos, o kas kepat tas sveikuoliškas duonas su grūdais ir sėmenim, kokia jums tešla gaunas.
Kažkaip nusprendžiau ir aš ją iškept, tai į formą gavau su šaukštu kraut, nes apie jokį kepalo formavimą nė kalbos būt negalėjo  g.gif

Taip, taip drinks_cheers.gif Tokia tiršta tešla, kaip mielinių blynų mirksiukas.gif
Atsakyti