Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 16, 20:00)
Kur gauti puošnių triusikėlių mažai lėlytei fotkinti? Na ne kasdieninių, būna tokie su kvarbatkom arba iš kokios ryškėsnės/puošnesnės medžiagytės. Juos net galima uždėti ant pamperso, kad jį paslėpti sleep.gif
---
Gal ką patartumėt fonui fotkinant vaiką, nes medžiagą labai ima į rankytes ir glamžo doh.gif Gerai būtų, kad namų sąlygomis viską eitų padaryti ax.gif

4u.gif

LR tokių buvo, manau, yra ir dabar 4u.gif
---
pamėgink duoti ką nors įdomaus į rankas, kad turėtų ką čiupinėti, medžiaga neberūpės 4u.gif

Jei tinka sena foto, tai aš, manau, irgi turiu, atkasiau vieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 16, 20:55)
As ryt neturesiu galimybes fotografuot, visa diena busiu uzsikasus.Na siusiu koki geri is senu ph34r.gif

tai galima ir is senu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 16, 20:48)
As fotika tik sian gavau, ka man daryt?Siust is senu su muiline darytu? unsure.gif

man tai visos foto tinka smile.gif Svarbu smagu bus dalyvauti.

Alabama, o tu gali dvi siųsti. Vieną iš archyvų, o kai turėsi ir naują. Galiu du koliažus suruošti, tai jei turi idėją galiu užsisakyti tavo naują foto smile.gif

Atsakyti
Aš koliažui pasistengsiu rytoj atsiųsti. Ar dar bus galima? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 16 sausio 2011 - 20:48
aš taip pat rytoj bandysiu atsiųsti foto koliažui, nespėjau dar paruošti smile.gif
Atsakyti
Na tai pratęsiam. Lauksiu foto iki antradienio vakaro. Ir pati turėsiu apmąstymams daugiau laiko, gal ką geresnio išrinksiu, nes nesu tikra dėl foto, kurią paruošiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 sausio 2011 - 21:05
Sveikinuosi su visom 4u.gif
Fotografuoju Canon PowerShot S3 IS fotoaparatu. Skaitau šiuos puslapius jau senokai. Žaviuosi akivaizdžiu jūsų kvalifikacijos kilimu. Tikiuosi, kad ir man pavyks susidraugauti su fotografija ir išmokti "pagauti kampą" blush2.gif
Bandau rodyti pirmąjį namų darbą.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 01 16, 21:45)
Fotografuoju Canon PowerShot S3 IS fotoaparatu. Skaitau šiuos puslapius jau senokai. Žaviuosi akivaizdžiu jūsų kvalifikacijos kilimu. Tikiuosi, kad ir man pavyks susidraugauti su fotografija ir išmokti "pagauti kampą"  blush2.gif
Bandau rodyti pirmąjį namų darbą.

Sveika prisijungusi 4u.gif
ND gerai
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 01 16, 21:45)

gerai. bet kita karta dek tarpus tarp foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 16, 23:05)
gerai. bet kita karta dek tarpus tarp foto wink.gif

Ačiū, rarity, brumbrumai. Pasitaisysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora27: 16 sausio 2011 - 22:10
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 16, 20:00)
-
2. Čia gal labiau Alabamai, labai patinka fonai su faktūra tavo foto, kas tai g.gif

Ten tapetu rulonas uz 5lt biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 16, 20:32)
man tai visos foto tinka  smile.gif  Svarbu smagu bus dalyvauti.

Alabama, o tu gali dvi siųsti. Vieną iš archyvų, o kai turėsi ir naują. Galiu du koliažus suruošti, tai jei turi idėją galiu užsisakyti tavo naują foto  smile.gif

A, ok, tada paziuresiu, ka as ten tokio turiu:)

QUOTE(Lora27 @ 2011 01 16, 22:09)

Gerai ND
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 16, 23:13)

Ačiū, Alabama.
Ar jau galiu "šturmuoti" antrą ND?
Atsakyti