Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū, Yvette smile.gif Manau, mokytis bus smagu smile.gif

Įdedu kelias nuotraukas kritikai. Fotografavau keksiukus su mėlynėmis, todėl pasirinkau kelias mėlynas detales kompozicijai smile.gif

ND pradėsiu daryti kitą savaitę, nes savaitgalį nebusiu namie smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 14, 11:02)
O aš visą techniką dažnai keičiu - ir telefonus, ir kompiuterius... Atsibosta man greit - noriu atsinaujinti  sokiai.gif  assa.gif  flirt.gif

Gerai,kai galimybes leidzia tongue.gif as telefona keiciu,kai "susivaro" labai,pas mane jie labai greit praranda isorine isvaizda,MB vis stebis,ka as su tais tel darau,kad pas mane jie tokie subruzinti lotuliukas.gif
O del fototechnikos,tai ex,taip dabar cia visom supavydejau,kurios isigijo nauju dalykiuku,o dar nuotraukikiu tokiu primetat...seiles varvinu ir as i objektyvus,ale kol kas tik varvinu ir laaabai tikiuos,kad biski veliau "nuskils" ir man laime kuri nors isigyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 14, 11:12)
Gerai,kai galimybes leidzia tongue.gif

Neleidžia, bet kažkaip gaunasi taip, netyčia biggrin.gif

Alexo, karolius tavo flickre žiūrėjau. Labai graži foto. Įdomu būtų pamatyti arčiausiai esančius karoliukus sufokusuotus.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 01 14, 10:59)
Paprasta, labai sveikinu 4u.gif Dabar isduok kas ten per geles buvo  4u.gif  bigsmile.gif 

Ačiū, bet net nežinau pati kokios čia gėlytės blush2.gif blush2.gif gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 01 14, 10:09)
Fotografavau keksiukus su mėlynėmis

Servetėlė po keksiukais man maišo smile.gif Nereik jos. Jei bijojai pagrindą sutept,jau geriau tada lėkštutėsmile.gif

Paprasta - sveikinimai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 01 14, 12:09)
Įdedu kelias nuotraukas kritikai. Fotografavau keksiukus su mėlynėmis, todėl pasirinkau kelias mėlynas detales kompozicijai smile.gif

Man gal vos šviesesnių foto norėtųsi..ir tikrai tos servetėlės blaško...o kur blogą rast? blush2.gif

Galvojau galvojau kaip čia reikėtų prie jūsų prisijungti, bet žiauriai jūs čia greit kalbat...nespėju skaityt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 14, 11:32)
Ačiū, bet net nežinau pati kokios čia gėlytės  blush2.gif  blush2.gif gražios  smile.gif

gaila, bet gal zinau ar jos buvo vazinones? Nes mano ta tipo zibute vazonine, sanpaulija, baigia numirt, belaukdama kol pasveiskius as, kol pasveiks vaikai, kol vel bus sniego normalaus, ir kol snigs kaip man reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 01 14, 10:09)

Keksiukai atrodo labai skanūs. O jei žiūrėti nuotraukas, man jos kažkiek pilkos ir tamsokos. Kad dėmesys kristų į būtent keksiukus, juos reikėtų išskirti iš fono, pvz pašviesinti truputį.

Pirmoj nuotraukoj keksiukai kažkaip per aukštai išlipę, apačia neinformatyvi.
Antroj geriau, matosi pirmas ir antras planas. Bet man gal tekstūros per daug - ir servetėlė, ir staltiesė, ir šiaudas. Aš gal būčiau dėjus šviesų lygų pagrindą.
Trečioj viršuj kampas tamsus nereikalingas smile.gif Servetėlė gal irgi nelabai

Pabandžiau pažaisti su viena iš nuotraukų, jei tu nieko prieš - nuklonavau kampą, pakirpau kiek apačios (bet viršaus ir dešinės dar norėtųsi dadėti,kad keksiukai turėtų kur augti), pašviesinau ir pašiltinau nuotrauką, pašviesinau keksiukus, truputį sharpo pridėjau.
user posted image

Aš irgi bandau maistą fotografuoti, bet žiūriu, kad kritikuoti lengviau sekasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 14 sausio 2011 - 12:15
kas cia dabar visom su tuo maistu darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 01 14, 11:59)
gaila, bet gal zinau ar jos buvo vazinones? Nes mano ta tipo zibute vazonine, sanpaulija, baigia numirt, belaukdama kol pasveiskius as, kol pasveiks vaikai, kol vel bus sniego normalaus, ir kol snigs kaip man reikia  lotuliukas.gif

vazoninė- pirkom gėlių parduotuvėlėje 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif esu naujoke, tad meginsiu isilieti i jusu gretas....

QUOTE(rarity @ 2011 01 14, 12:02)
O aš visą techniką dažnai keičiu - ir telefonus, ir kompiuterius... Atsibosta man greit - noriu atsinaujinti   sokiai.gif  assa.gif  flirt.gif

smagu rarity tau thumbup.gif

Kadangi viena ND jau atlikau, pameginsiu ikelti ir as kokia viena nuotraukyte kritikai , savo pagrindinio modeliuko ax.gif

http://images18.fotk...cture14a-vi.jpg

Papildyta:
nors fotki albume spaudziu ant nuotraukos desini peles mygtuka - pasirenku rodyti paveikslo savybes ir nukopijuoju nuoroda su jpg pabaiga, bet kazkaip nesuprantu gal kazka netaip padarau, kad vistiek tik nuoroda ? g.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keiraxxx: 14 sausio 2011 - 12:49
Čia reikia rinktis IMG mygtuką

keiraxxx nuotraukytė smile.gif

user posted image
Atsakyti