Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Burka @ 2011 01 18, 15:36)
Nori tatoo pafotkint? atvaryk ir as,ir MB turim po toki geri lotuliukas.gif ar pati procesa nori fotkint? biggrin.gif

Yvette,ir as noriu koordinaciu,kur foto siust,bandysiu ka nors siust,nors neturiu kazko labai jau,bet KA NORS issirinksiu blush2.gif
Dar toks klausimukas,lyg pamenu kazkas rase,kad kvadratas foto turi but?  unsure.gif

aha 700px 4u.gif kiek atmenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 01 18, 14:29)
Aciu uz nuomones wink.gif Gal sita siek tiek geresne?

user posted image

Šitoj, kas liečia kompoziciją, dar apačios trūksta, ir dešinės.

QUOTE(joreta @ 2011 01 18, 16:02)
aha 700px  4u.gif kiek atmenu  ax.gif

uj, as 600x600 išsiunčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 18 sausio 2011 - 16:24
QUOTE(airv @ 2011 01 18, 16:05)
uj, as 600x600 išsiunčiau  blush2.gif

tai, kad man rodos gerai, arba 600x600 arba 600x900 turėtų būti, ar ne? g.gif aš mėtausi ar dalyvauti, turiu foto, bet dvejoju ar nebus ji galvos skausmas kažkam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 18, 16:36)

Dar toks klausimukas,lyg pamenu kazkas rase,kad kvadratas foto turi but?  unsure.gif

gali buti arba kvadratas arba staciakampis, praeita karta buvo 600x600 arba 600x900 rolleyes.gif
Atsakyti
as issiunciau 900*900 doh.gif nu kas gaus pasimazins biggrin.gif
Atsakyti
mane vel ima azartas, negaliu sulaukti foto zaidimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 18, 15:36)
Nori tatoo pafotkint? atvaryk ir as,ir MB turim po toki geri lotuliukas.gif ar pati procesa nori fotkint? biggrin.gif

Nu aš jau seniai esu susigalvojusi kaip fotkinsiu SB su apšvietimu ir akcentuosiu jo tattoo (aš net foto vaizdą prieš akis jau turiu), bet ji dar nebaigta, eisi į ten kažkelintą seansą...gal kokį 5-tą g.gif tai kol nebaigta, tai nenoriu fotkinti...

Šiaip ir procesą norėčiau pafotkinti, bet nebus kur vaikiuko palikti, kai jis eis, o ten kažkur palikti ją kad maltųsi ir griautų tattoo saloną tai nenoriu.

O jūsų didelės tattoo? bigsmile.gif MB tai turi dvi delno dydžio ir dabar viena užims pusę nugaros bigsmile.gif ir mano nemažos cool.gif ir foto man su tatuiruotais žmonėm labai gražu ax.gif
Atsakyti
na peržiūrėjau greitai kas prašė mailo, rodos išsiunčiau. šaukit garsiai kas dar negavot
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 18, 19:01)
na peržiūrėjau greitai kas prašė mailo, rodos išsiunčiau. šaukit garsiai kas dar negavot

Aš norėčiau!
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 18, 19:01)

essen.gif su nekantrumu laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 01 18, 17:31)
O jūsų didelės tattoo?  bigsmile.gif MB tai turi dvi delno dydžio ir dabar viena užims pusę nugaros bigsmile.gif ir mano nemažos cool.gif ir foto man su tatuiruotais žmonėm labai gražu ax.gif

Ai,ne musu tai ner dideles,as tai dariaus dar jauna budama,tai didesnei nei drasos,nei pinigu nebeuzteko lotuliukas.gif
Atsakyti
nu pagimdžiau kažką šį vakarą po lempom wub.gif eisiu sutvarkyt ir bandysiu siųst Yvettei. Jei pavyks būsiu 2 zuikius nušovus rolleyes.gif
O čia vakarykštis mano vargas (išlaikymas 1/8 pasižiūrėjau, kur mano protas rolleyes.gif ) jei netingit papasakokit kas negerai (be fokuso), truputį bandžiau su EOS įrankiais koreguot fotke
Atsakyti