Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2011 01 18, 22:32)
aš tai labai dvejodama išsiunčiau, laukiu pomidorai2.gif  hihihi.gif

ir as...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 18 sausio 2011 - 21:36
QUOTE(Yvette @ 2011 01 18, 21:33)
ui, tavo foto tai galva pasukti reikes  smile.gif

sakai? biggrin.gif ne ten primitiviai reikia pagalvot.. biggrin.gif
Atsakyti
taip norėjau, taip norėjau... o tenka pasuoti, nes tikrai neturėsiu laiko padaryt porininkę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 18, 21:41)
taip norėjau, taip norėjau... o tenka pasuoti, nes tikrai neturėsiu laiko padaryt porininkę  verysad.gif

Ir man su laiku žiauriai striuka, bet kai jau įsipareigoji, tai niekur nedingsti wink.gif
Atsakyti
Net pavydu, kaip jūs šurmuliuojat thumbup.gif O manęs laukia namų darbai doh.gif
Bet galėtumėt, Yvette, įmesti viešai kokią vieną nuotraukytę visiems pradžiamoksliams. Iki jūsų aukštumų mums dar toli, bet savo sugebėjimų ribose galėtume ir mes ką nors pamąstyti. A?..
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 18, 20:33)
ui, tavo foto tai galva pasukti reikes  smile.gif

man tai net baisu daros biggrin.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 01 18, 22:46)
Net pavydu, kaip jūs šurmuliuojat  thumbup.gif  O manęs laukia namų darbai  doh.gif 
Bet galėtumėt, Yvette, įmesti viešai kokią vieną nuotraukytę visiems pradžiamoksliams. Iki jūsų aukštumų mums dar toli, bet savo sugebėjimų ribose galėtume ir mes ką nors pamąstyti. A?..

taigi dalyvauk ir tiek. Jei labai nepasitiki savo foto, tai aš pasiimsiu ją ir pabandysiu padaryti porininkę.
Viešai nekelsiu jokių papildomų foto, iš principo. Kad tiesiog imtumėt ir normaliai dalyvautumėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 18, 21:48)
taigi dalyvauk ir tiek. Jei labai nepasitiki savo foto, tai aš pasiimsiu ją ir pabandysiu padaryti porininkę.
Viešai nekelsiu jokių papildomų foto, iš principo. Kad tiesiog imtumėt ir normaliai  dalyvautumėt  tongue.gif

teisingai, juk čia tik žaidimas vaizduotei lavinti, o ne paroda kažkokia ar konkursas. siųskit greičiau nuotraukas, yra jau nekantraujančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 18, 21:41)
taip norėjau, taip norėjau... o tenka pasuoti, nes tikrai neturėsiu laiko padaryt porininkę  verysad.gif

gal ka pritaikytum... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 18, 22:03)
džiaugiuosi matydama gautas foto. Manau bus tikrai smagu.
Užmigs turtas ir eisiu maišyti.

jau norejau rasyt, klaust, kada gi, nekantrumas jama ax.gif bet kazin ar sulauksiu
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 01 18, 21:46)
Net pavydu, kaip jūs šurmuliuojat  thumbup.gif  O manęs laukia namų darbai  doh.gif 

Nesimaivyk, siųsk. Tikrai turi ką wink.gif Flickre matei praeito žaidimėlio foto.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 18, 22:06)
Žinai ką pasakysiu - tu labai neįdomi, nėr prie ko kabinėtis tongue.gif
Tinka smile.gif

Ačiū, rarity 4u.gif lotuliukas.gif Dar ne vakaras - laukia dar viena fotosesija mirksiukas.gif
Laukiu gal dar kas pakomentuos WB dirbtiniam apšvietime. Ryt bandysiu "šturmuoti" paskutinę užduotį - WB natūraliam doh.gif
Atsakyti