Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 72 tema

Diana Gabaldon 'Cross stich' (svetimšalė)
Labai patiko. Labai jausminga, vaizdinga, vietomis juokinga. Bent šios serijos pirmoje knygoje keliavimas laike galima sakyti mano liko ir nepastebėtas. Bet tiesiog apžavėjo XVIII a. Škotija su savo tradicijom ir buitimi, pavojais ir viduramžiškais ir barbariškais papročiais. Meilė ir aistra tiesiog 'overwhelming'. Nemažai netradicinės medicinos, įvairių žolelių ir nuovirų, kuriais gydėsi tame amžiuje. Na tiesiog gana išsamiai pavaizduotas tuometinis gyvenimas Britanijos salos šiaurėje ir amžinoji kova su anglais.

Алексaндр Сергеевич Пушкин 'Дубровский'
Dar viena nuostabi knyga. Nepabijosiu ją pavadinčiau vieną iš klasikos deimantų. Labai lyriška ir vaizdinga kalba. Liūdna ir graudi istorija apie rusiškuosius Romeo ir Džiuljetą. Graži tyros meilės istorija deja su liūdna ir nelaiminga pabaiga.

Carla Guelfenbein 'Mano gyvenimo moteris'
Painoka istorija, su aistringa, bet nelaiminga meile. Dar viena knyga, kurioje kai kuriems herojams viskas baigiasi labai tragiškai. O šiaip tar visų meilės aistrų ir aiškinimusi yra keliamos Čilės šalies problemos, politinė situacija, politinis persekiojimas ir pan. Diagnozė; patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2011 02 12, 20:36)
D. Keyes Gėlės Aldžernonui - žinojau ko tikėtis, bet tikrai nenusivyliau. Originalus ir išskirtinis dienoraštis, vienintelio tokio. Kito nebus. Žmonės, kaip visada, žiaurūs. Kitokiems ypač. Kokie šie bebūtų.
Pamąstymui...

Gal tavo? Senai noriu paskaityt...
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 02 12, 22:28)
Forget, matei?
tai

nemačiau, bet jau sunervinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 12, 23:07)

nemačiau, bet jau sunervinai  lotuliukas.gif

aš irgi pamaniau, kad tau tiktų cool.gif

o aš susinervinau radus visą raštų lobyną - beveik nemoku, bet norėti juk galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 13, 00:07)
Gal tavo? Senai noriu paskaityt...

Taip, mano, galiu duoti. smile.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 02 13, 00:12)
aš irgi pamaniau, kad tau tiktų cool.gif
o aš susinervinau radus visą raštų lobyną - beveik nemoku, bet norėti juk galima biggrin.gif

Kažką viena ausim girdėjau apie mūsų buvusios geografikės mezgimo pamokas centre. Norėčiau, bet laiko tikrai nebus. Net kažkoks prancūzas mokosi... biggrin.gif
Atsakyti
Forget, turiu nuosavas "Gėles Aldžernonui". Galėsiu paskolinti. Atnešiu penktadienį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2011 02 13, 00:22)
Forget,  turiu nuosavas "Gėles Aldžernonui".  Galėsiu paskolinti. Atnešiu penktadienį. 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jeigu kam reikia, turiu kompe Worde knygą "Gėlės Aldžernonui" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 12, 23:49)
Jeigu kam reikia, turiu kompe Worde knygą "Gėlės Aldžernonui"  ax.gif

Man reikia blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Dorifore, ačiū, bet visą dieną į kompą žiūriu, tai skaityt niekaip nesinori schmoll.gif

Mąstau mesti "Aš mata Hari" ar perskaityt greituoju būdu g.gif nes savo 100 psl ribą jau peržengiau senokai. Pradžioje visai patiko stilius, bet kai ta spats skyrius plėtojamas jau 200 psl nieko naujo nepasakant, tai doh.gif
Atsakyti
Tik pusiau ne į temą... ax.gif
Vakar pažiūrėjau filmą Дневник его жены apie keletą paskutinių Ivano Bunino gyvenimo metų emigracijoje. Gražūs vaizdai, sudėtingi santykiai, dramatiški likimai. Tikra atgaiva amerikoniškų "dramų" persotintoms akims. thumbup.gif
Labai susidomėjau ir pagalvojau, kad nieko nesu skaičiusi. g.gif Tai kad prisisiunčiau... doh.gif
http://rutracker.org...c.php?t=2863639
Ten tiiieeeek yra viskoooo... Niekada nebus per mažai. hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 02 12, 21:28)
Man ten labiausiai batai patiko. hihihi.gif
Atsakyti
Rebecca James „Tobula klasta“ - užskaitau biggrin.gif Paaugliams turėtų patikti. Intriguojanti, suprantama kalba parašyta knyga apie kerštą, netektį, išdavystę, meilę. Ne per saldi, ne per banali. Mano skoniui primityvoka, bet jaunesnio amžiaus skaitytojui turėtų būti priimtina ir suprantama.
Bulkute, va, ši knyga buvo vieno vakaro skaitymas mirksiukas.gif
Mary Higgins Clark „Gražus ir šaltas veidas“ - kaip ir visi Clark detektyvai, įdomus, kaltininkas paprastai tas žmogus, kurio visai nesitiki. Ir labai greitai gali skaityti iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 02 12, 23:12)

mezgimo ar nerimo rastu lobyna? gal galima butu nuorodele? blush2.gif
Atsakyti