Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas 2 dalis

QUOTE(Luknė @ 2007 07 27, 11:46)

Tikslių terminų nežinau, tik atkreipiau dėmesį, kad delsti nevertėtų.

Tai vat as irgi nezinau g.gif gal kaip nors issisuksiu kol najasis pasas atkeliaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 07 27, 07:23)
O man atrodo, kad terminas yra. Pvz. pasui pakeisti skiriamas ar tik ne vienas mėnuo. Pakeitus pasą ir vairavimo teises reikia pasikeisti (aš susimokėjau baudą, kad nepasikeičiau).

Bauda ? blink.gif Na reikės paraginti sesutę, kad teises pasikeistų.
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2007 07 27, 08:21)
pas mus darbe kai nustojo įrašus dėti į sodros knygutę, tai nuo to laiko ir po pavardės pakeitimo sodros pažymėjimo dar nepasidariau. Nuo pavardės pakeitimo praėjo jau 10 mėnesių ir kolkas nieks  nenubaudė dar  doh.gif

Nieks nebaudžia, kad Sodros pažymėjimas nepakeistas. Tik, kad pačiam gali kilti kokių nepatogumų, ten, kur tą pažymėjimą reikia pateikti.
Sodros pažymėjimas, tai greičiausiai pakeičiamas dokumentas mirksiukas.gif Reikia tik turėti asmens dokumentas, senąjį pažymėjimą ir viena nuotraukytę 3x4.
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2007 06 24, 19:03)
Mes savo vestuvems griztam is uzsienio atostogu trims savaitems,dvi pries ir viena po. Ar iskart po vestuviu per viena savaite spesiu pasikeist pasa? Ir be to,dar neseniai iskeliau sau problemele prisiminus,bilietus uzsisakem i LT i abu galus jau seniai,atvyksiu i LT dar senaja pavarde,kuri bus ir biliete,o isvyksiu jau naujaja, o biliete senoji irasyta. Tai idomu,kaip bus oro uoste,turbut,teks rodyt santuokos liudijima ar ka? Ar yra kas taip susidure? O uzsienyj ar greit pakeicia banko kortele,insurance kortele?

negi nieks nesusiduret su tuo?o gal zinot,ka tokiu atveju daryt,ar sakytis nauja bilieta naujaja pavarde?
Atsakyti
Man tokia pat situacija buvo. Pergyvenau del to, bet viskas buvo gerai.As pasikeiciau pasa Lietuvoj. Labai greit pakeicia.. smile.gif Veziausi senaji pasa ir aisku naujaji, santuokos liudijima. Beje as buvau issivertus i anglu kalba santuokos liudijima. Tai as ta rodziau...Ir nebuvo jokiu nesusipratimu...Ir parskridau i Airija dar su senaja pavarde biggrin.gif
Papildyta:
Airijoj banko koretele pakeite per 3 dienas... smile.gif
Atsakyti
Po vestuviu as pasilikau savo pavarde ir per bruksteli "prisijungiau" vyro
Atsakyti
Rinkausi vyro pavarde su galune ė. Taip ir trumpiau, ir graziau. Vat kaip tik lygiai pries menesiuka nunesem popierius i CMB ir pamenu, kaip siandien lotuliukas.gif Isejome su santuokos liudijimu, paskambinau mamai ir sakau: na, gali pasveikinti jau oficialia ponia ...de, tai telefono ragelyje isivyravo minutes tyla lotuliukas.gif Galvojau, kad issijunge, o mama is nustebimo amo neteko, nes visi buvo isitikine, jog busiu iene blush2.gif
Nemaloniu repliku susilaukeme is MV seimos puses blink.gif Mat jiems graziau iene ir pan blink.gif Tai visiems buvo graziai pasakyta, jog cia ne ju reikalas i mes rinkomes tai,kas mums graziau,o ne kitiems tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 04 rugsėjo 2007 - 15:11
QUOTE(aggate @ 2007 09 04, 16:10)
Rinkausi vyro pavarde su galune ė. Taip ir trumpiau, ir graziau. Vat kaip tik lygiai pries menesiuka nunesem popierius i CMB ir pamenu, kaip siandien lotuliukas.gif Isejome su santuokos liudijimu, paskambinau mamai ir sakau: na, gali pasveikinti jau oficialia ponia ...de, tai telefono ragelyje isivyravo minutes tyla lotuliukas.gif Galvojau, kad issijunge, o mama is nustebimo amo neteko, nes visi buvo isitikine, jog busiu iene blush2.gif
Nemaloniu repliku susilaukeme is MV seimos puses blink.gif Mat jiems graziau iene ir pan blink.gif Tai visiems buvo graziai pasakyta, jog cia ne ju reikalas i mes rinkomes tai,kas mums graziau,o ne kitiems tongue.gif

Na tikrai kad koks kieno reikalas doh.gif o man tai su e dar graziau nes tos ienes, Lietuvoje tai gerai skamba, bet kai isvaziuoji i uzieni tai niekas nesupranta kaip ta vyro vienokia pvarde, zmonos kitokia o dukters dar kitokia doh.gif

O as tai pasiliuksiu savo aite + vyro pavarde, nes MB uzsienietis, jei imsiu tik jo pavarde, tai is vardo ir pavardes niekas nezinos kad lietuve, okadangi manmano saknys labai svarbios tai nusprendziau palikti savo pavarde ir per bruksnli vyro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orintux @ 2007 09 04, 13:08)
Man tokia pat situacija buvo. Pergyvenau del to, bet viskas buvo gerai.As pasikeiciau pasa Lietuvoj. Labai greit pakeicia.. smile.gif  Veziausi senaji pasa ir aisku naujaji, santuokos liudijima. Beje as buvau issivertus i anglu kalba santuokos liudijima. Tai as ta rodziau...Ir nebuvo jokiu nesusipratimu...Ir parskridau i Airija dar su senaja pavarde  biggrin.gif
Papildyta:
Airijoj banko koretele pakeite per 3 dienas... smile.gif

Dekui labai 4u.gif nuraminai,tikiuos,nebus ir man nesusipratimu smile.gif
Atsakyti
o as rinksiuosi vyro pavarde ir busiu Nina Skaiste,nes Skaistiene man neskamba o pasiimti identiska kaip vyros Skaistis nelabai man irgi wink.gif variantas perbruksneli irgi netenkino nes Kisieliute atsibodo buti,vaikystes nuosaudos...
Atsakyti
QUOTE(Niina @ 2007 09 04, 20:18)
o as rinksiuosi vyro pavarde ir busiu Nina Skaiste,nes Skaistiene man neskamba o pasiimti identiska kaip vyros Skaistis nelabai man irgi wink.gif variantas perbruksneli irgi netenkino nes Kisieliute atsibodo buti,vaikystes nuosaudos...

liux pavarde thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niina @ 2007 09 04, 20:18)

thumbup.gif super pavarde wub.gif Vienos mano pazystamos pavarde irgi,kaip tavo, skamba kaip vardas. Tai kai jos paklausia vardo bei pavardes, o si atsako, tai buna zvilgsnis blink.gif Ir vel klausia: o tai kokia pavarde? lotuliukas.gif Manau,kad tau bus taip pat smile.gif
As tai irgi savo mergautines nemegau blush2.gif O dabartine begalo didziuojuosi wub.gif Nors MV jo pavarde irgi schmoll.gif (kaip ir tau - vaikystes nuoskaudos) doh.gif O man tai patinka, negeda istarti jos wub.gif
Atsakyti