Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 04 14, 14:43)
rasykit man nesenai buvau 2 vestuvese todel turiu ispudziu apie vedima ir muzikantus

tai gal cia paviesinkit savo ispudzius? ax.gif Ka jau cia slept? mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 14 balandžio 2011 - 14:40
Sveikos merginos!
Gal kas esate girdeje apie studija ProSound? Noreciau is ten samdytis DJ + renginio vedeja, bet kaina itartinai maza kaina, tai bijau, kad nenudegciau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuke27: 15 balandžio 2011 - 14:23
Sveiki,
siuo metu renkames muzikantus. Gal kas zino kokiu atsiliepimu apie grupes Maloniai, Antkordas, Presto, Sostine?
Aciu labai smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,gal kuri girdejot ka nors apie grupe Muzikinis ekspresas? jei neklystu is Jurbarko.
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 04 17, 14:20)
sveikos merginos,gal kuri girdejot ka nors apie grupe Muzikinis ekspresas? jei neklystu is Jurbarko.

mano muzikos mokytojai, kai muzikos mokykloj mokiausi biggrin.gif kiek žinau tai humoro jausmo nestokojantys vyrukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 04 14, 14:43)
rasykit man nesenai buvau 2 vestuvese todel turiu ispudziu apie vedima ir muzikantus

Laukiam laukiam ispudziu thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
ziurejau as ju vaizdo yrasa,na patiko jie man ir sakyciau labai lotuliukas.gif ,bet gal kas nors konkreciau apie juos pasisakytu? g.gif labai jau reikia 4u.gif
Atsakyti
labas vakarasm gal kam teko susidirti su muzikantais ''Aleksandras ir Sigitas is Siauliu- geros nuotaikos garantas'', jai nesunku i az atsiliepimus parasykit 4u.gif
aciukas 4u.gif
Atsakyti
sveikutės, gal kas kokių atsiliepimų apie grupe MODO? laugh.gif
Atsakyti
Labukas, na as bendravau su grupe MODO, galvojom savo vestuvems imti, bet mums reikia, kad angliskai padainuotu, o mano busimam vyrui, nepatiko ju muzikavimas anglu kalba smile.gif . Bet siaip, malonus ir mandagus, valandu galima sakyti neskaicioja ir kaina tikrai normali. Vienai dienai 1500lt. groja iki 4val. dviejom dienom 2000lt. su sveciu kelimu ir groja lygtais iki 15 val. ar gal net iki 16val. Tiesa, mes turime savo vedeja, tad jiems vesti programos nereiketu, tad kaina, manau, truputi skirtinga kiekvienu atveju. Man patiko, jog yra atsidave darbui,neskaiciuoja valandu, jei angliskas repertuaras nebutu buves mums svarbu, butume eme grupe MODO smile.gif . Man jie visai patiko! thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
mes taipat domejomes MODO ir mums jie patiko,kadangi mums anglu netokia jau svarbi,tai mums dar labai jau patiko vyrukai MUZIKINIS EKSPRESAS. 4u.gif bet kadangi dar jau laiko mes lotuliukas.gif thumbup.gif pakankamai turim,tai palauksim jusu vestuviu mergaites ir atsiliepimu
Atsakyti
na kur dingot mergaites? nejau nesulauksiu daugiau atsiliepimu g.gif
Atsakyti