Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

QUOTE(kleo_ox @ 2011 01 27, 01:33)
o sakykit su muzikantais reikia sudarineti sutarti? ?

mes sudarem-cia manau sutarimo reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kleo_ox @ 2011 01 27, 02:33)
o sakykit su muzikantais reikia sudarineti sutarti? ?

Geriau sudaryti, buna jie patys turi, o jei ne tada pati gali pasidaryti. Sutartis svarbi, nes moki pinigus ir, kad nebutu taip, jog paskutine min jie nebegales groti ar pan o tavo pinigai ju kisenese....
Atsakyti
Sveikos mergytes, jungiuosi ir as prie jusu nes jau einu isproto nebezinau ka daryti iki vestuviu 6 menesei o su muzikantais problema, kokiu norejau jau uzimti, su kuriais buvau sutarusi zodziu be sutarties pasirodo kad nepatikimi isgirdau kalbu apie juos kad mėgsta pavesti neatvaziuoja tai db kuo skubiausiai ieskausi kitu gal galite padeti, ka esate girdejusios apie grupe MO-DO is gargzdu man ju irasas patiko bet kaip is tikro jie nezinau gal kam teko susidurti? o gal turite ka pasiulyti mano vestuves bus Kretingoje.lauksiu atsakymu jusu, nes nebezinau ka daryti... Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskome muzikantu (geriau su vedeju) 4u.gif . Gal galite ka rekomenduoti. Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASnixx @ 2011 01 28, 19:22)
Sveikos mergytes, jungiuosi ir as prie jusu nes jau einu isproto nebezinau ka daryti iki vestuviu 6 menesei o su muzikantais problema, kokiu norejau jau uzimti, su kuriais buvau sutarusi zodziu be sutarties pasirodo kad nepatikimi isgirdau kalbu apie juos kad mėgsta pavesti neatvaziuoja tai db kuo skubiausiai ieskausi kitu gal galite padeti, ka esate girdejusios apie grupe MO-DO is gargzdu man ju irasas patiko bet kaip is tikro jie nezinau gal kam teko susidurti? o gal turite ka pasiulyti mano vestuves bus Kretingoje.lauksiu atsakymu jusu, nes nebezinau ka daryti... Aciu uz pagalba 4u.gif

nzn kokiu ieskote, bet tikrai geri yra ILEX.groja saksofonu, musamaisiais, gitara, ir mergaite dar graziai dainuoja. pasidomekite. http://www.grupeilex.lt/ buvau vestuvese svecias kur jie grojo vestuvese, tikrai smagiai pasisokome.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 01 30, 14:31)
nzn kokiu ieskote, bet tikrai geri yra ILEX.groja saksofonu, musamaisiais, gitara, ir mergaite dar graziai dainuoja. pasidomekite.  http://www.grupeilex.lt/ buvau vestuvese svecias  kur jie grojo vestuvese, tikrai smagiai pasisokome.

na zinokit, jei man reiketu rinktis, as modo nesirinkciau, o ilex geriau profesonaliau. o muzikos stilius panasus. jie groja ir linksmas vestuvines, ir fone ramia muzika su saksofonu gali pagroti.
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos zmoneles. Perskaiciau beveik visus supermamu forumus apie vestuviu muzikantus, net akys raibsta! Musu vestuves pavasari, o muzikantu dar neturime doh.gif
Galiu pasidalinti ispudziais apie du muzikantu kolektyvus is Panevezio, su kuriais kalbejome, bet visgi ju dar neuzsisakem.
Pirmieju buvo ansamblis "Aukstaitija". Is viso jie yra penkiese, taciau galima pasirinkti bet kuriuos du ar tris is ju. Pagrindinis vaikinukas ir vedantysis yra toks sviesus, apie 25 -30 m. (vardo nepamenu). Tame kolektyve taip pat yra panevezieciu is senu laiku zinomas muzikantas p. Laureckas. Kaina ju nedidele, balsai gal ir nieko, taciau nepasirode labai malonus. Tiesa, del idomumo galiu pasakyti, kad jie gali uzsakyti padainuoti, pvz. vienai valandai Ryti Cicina (3000lt), Virgi Valuntoni (1000 lt) ir kt. muzikantus.
http://www.youtube.c...feature=related
Kita grupe: Sventes akordai. Gana daug save gyre, taciau deja nemateme ne vieno kokybiskesnio ju iraso. Ju kaina dviem dienom 1800 lt.
http://www.muzikosakordai.lt/
Galbut nuotakoms is aukstaitijos pravers si informacija. 4u.gif
Dar dvejojame del ju, o labiausiai gundo gana nedidele kaina. Siandien susidareme sarasiuka muzikantu, rekomenduotu forumieciu ir rytoj bandysime skambyti grupems, pradedant belkanto ir tikimes gal but surasime koki optimalu varianta (ir neuzimta kolektyva musu dienai!) unsure.gif
Atsakyti
[quote=Karalaite ant zirnio,2011 01 26, 20:47]
Mes nusisamdem grupe Tequila. Jie tikrai netradiciniai vestuviu muzikantai, negroja jokiu marsu ar pan. 4 muzikantu gyvai atliekama muzika. lietuviska, angliska ir savo autorines. man sis variantas labai patiko, nes svenciame ne kaimo sodyboj, o restorane ir gyvas atlikimas priduos savo zavesio prie vakaro programos.
[/quote

karalaite ant zirnio, o kokia jų kaina ir kiek valandų gros?
Atsakyti

o kiek jie kainuoja grupe Tequila?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaganaGT: 31 sausio 2011 - 13:22
Mano atveju kainavo 3000lt. Kiek kainuotu kitu atveju nezinau 4u.gif
Atsakyti
Gal kam teko susidurti su grupe EMSUS?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Norėjau pasiteirauti, gal kas galit parekomenduoti gerus muzikantus+vakaro vedėjus Utenos apskrityje ir kad kaina labai nesikandžiotų? 4u.gif
Atsakyti