Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

QUOTE(MissR @ 2011 08 15, 12:51)
ypac nuo tokiu
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
ar imanoma rasti daininkus be jokiu kaimisku akcentu, kvailu lietuviskos/rusiskos estrados dainu pamegdziojimo?

Tokius ekskliuzyvus parinkot biggrin.gif Bet supraskit, kad tokie muzikantai yra dalis mūsų tradicijos, lietuviai taip įpratę taip linksmintis nuo seno, ir tik keli metai atsirado vestuvėse DJ ar gyvos grupės. Esu minėjus, tradiciniai muzikantai - tai nebūtinai užstalės dainos ir lingavimai. Svarbu tai, koks yra jų repertuaras. Yra dainuojančių įvairiom kalbom (tiesa, tariančius teisingai rasti - kita bėda). Ir apskritai programa,vedimas - susitarimo reikalas. Susitikimo metu galima aptarti, ko nori - ko nenori. Nenori lingavimų ir liaudies ar rusiškų dainų - nebus. Tik, praktika rodo, kad apie 2h vistiek tie lingavimai prasideda... bet muzikantai čia jau būna niekuo dėti. Tai mumyse smile.gif

Nežinau, ką norėjau tuo pasakyt, tiesiog šiaip mintis biggrin.gif

Mes irgi neėmėm muzikantų. Klausos pagailėjau. Nors kiti tokiais žavisi, bele pataiko į toną ir taktą. Kartais.

Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 08 16, 12:42)
Tokius ekskliuzyvus parinkot biggrin.gif Bet supraskit, kad tokie muzikantai yra dalis mūsų tradicijos, lietuviai taip įpratę taip linksmintis nuo seno, ir tik keli metai atsirado vestuvėse DJ ar gyvos grupės. Esu minėjus, tradiciniai muzikantai - tai nebūtinai užstalės dainos ir lingavimai. Svarbu tai, koks yra jų repertuaras. Yra dainuojančių įvairiom kalbom (tiesa, tariančius teisingai rasti - kita bėda). Ir apskritai programa,vedimas - susitarimo reikalas. Susitikimo metu galima aptarti, ko nori - ko nenori. Nenori lingavimų ir liaudies ar rusiškų dainų - nebus.  Tik, praktika rodo, kad apie 2h vistiek tie lingavimai prasideda... bet muzikantai čia jau būna niekuo dėti. Tai mumyse smile.gif

Nežinau, ką norėjau tuo pasakyt, tiesiog šiaip mintis biggrin.gif

Mes irgi neėmėm muzikantų. Klausos pagailėjau. Nors kiti tokiais žavisi, bele pataiko į toną ir taktą. Kartais.

labai jums pritariu, drinks_cheers.gif kovoju su savimi kiek begaliu, sirdis nenori nieko panasaus i tradicinius vestuviu muzikantus, bet turint omeny kad sventeje suvaziuos puse giminiu is kaimo, jie manes visiskai nesuprastu jei tu tradiciniu muzikantu nepamatytu doh.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif
si ilgaji savaitgali teko sudalyvauti vestuvese,kuriose labai patiko muzikantai thumbup.gif esu daug kur uliavojusi,bet muzikantai nebuvo labai geri.dazniausiai tai vyrai,su bajeriais apie ana gala...
o cia visas vestuves vede(kadangi buvo tik liudininkai,be pirsliu) Irena Ulvydaite su dviem vyrukais.vienas ju grojo saksofonu thumbup.gif vestuves vyko siauliu kraste,bet,kaip supratau,jie vaziuoja bet kur.
tikrai labai labai smagiai dainavom,sokom,isjudino beveik 70 sventes dalyviu thumbup.gif
drąsiai juos rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuskinas @ 2011 08 16, 10:21)
Pilnai su tavimi sutinku,kad vestuvese turi buti linksma.Antras dalykas, juk ne vienas svecias turi kokia sirdziai miela daina ir jis gali paprasyti muzikantu,kad ja pagrotu.Manau,kad klubine muzika galima paklausyti klube, o vestuves juk susideda is to,kad sedim, linguojam ir  sokam kartu smile.gif

Linksma gali būti ir su geru vedėju bei dj mirksiukas.gif

QUOTE(MissR @ 2011 08 16, 13:12)
labai jums pritariu, drinks_cheers.gif  kovoju su savimi kiek begaliu, sirdis nenori nieko panasaus i tradicinius vestuviu muzikantus, bet turint omeny kad sventeje suvaziuos puse giminiu is kaimo, jie manes visiskai nesuprastu jei tu tradiciniu muzikantu nepamatytu  doh.gif

mes kadangi kvieciam tik pacius artimiausius ir draugus, tai mums tokia problema negresia kad kas nesuprastų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(markize2 @ 2011 08 16, 10:12)
O aš vestuvių neisivaizduoju be užstalės dainų ir palingavimų. Ačiū Dievui manosios praėjo puikiai ir esu labai dėkinga savo muzikantams, kurie  ir šventę smagiai pravedė, netrūko žaidimų ir atrakcionų, ir puikiai dainavo. Svarbiausia, kad visi liko patenkinti.

Neįsivaizduoju, ką reikia veikt per vestuves, jei ne šėlt, linksmintis ir smagiai praleist laiką. Klausytis muzikos? Bet juk tam yra koncertai. Tu gali nueit ir paklausyt būtent tokios muzikos kokia tau patinka, bet šiuo atveju  pas mane susirinko per 50 svečių, tai kaip man žinot kokią muziką jie mėgsta? Jei vienas alpsta nuo džiazo, kitas jo klausyt negali, kitas dievina roką, kitas popsą. Manau  vestuvėse  turi būti labai ivairi muzika.

va butent cia ir problema kad vestuves ne koncertas o tokiu muzikantu kurie gerai grotu ir dziaza ir roka ir bliuza ir popsa beveik nebuna arba su nerealia kaina be to sunku rast kurie dainuotu ispanu ar anglu kalba be akcento jei dainuoja is lapu nusikopine pigiai muzika tai labai skurdus repertuaras ,vestuvese susirenka artimiausi zmones nesvarbu kiek 20 ar 100 ir jaunieji vienas ar kitas juos pazysta ir zino muzikini ju skoni mazdaug belieka sutart su muzikantais.....ir cia pamatom kad neverta rizikuot geriau dj+profesionalus vakaro vedejas be pigiu bajeriu ,nemanau kad vestuves tinkamas metas rizikuot ir rinktis internete pagal isgirsta 1 ar 5 dainas nes buna sudetos geriausios ,dj kad ir koks blogas paleis orginalia dainos versija...kreipkites ka sudomino
Atsakyti
QUOTE(markize2 @ 2011 08 16, 10:12)
Neįsivaizduoju, ką reikia veikt per vestuves, jei ne šėlt, linksmintis ir smagiai praleist laiką. Klausytis muzikos? Bet juk tam yra koncertai. Tu gali nueit ir paklausyt būtent tokios muzikos kokia tau patinka, bet šiuo atveju  pas mane susirinko per 50 svečių, tai kaip man žinot kokią muziką jie mėgsta? Jei vienas alpsta nuo džiazo, kitas jo klausyt negali, kitas dievina roką, kitas popsą. Manau  vestuvėse  turi būti labai ivairi muzika.

Muzika būna šiaip dviejų rūšių: gera ir bloga. Deja, palinguojančioms vestuvėms kažkodėl pasirenkamas visuomet pastarasis variantas. Man šiaip nelabai svarbus muzikos stilius ar žanras, svarbu, kad ausys nelinktų ir kad nebūtų labai jau banalu ir plastmasiška. Tačiau iš šioje temoje rekomenduojamų muzikantų vos vienas-kitas atitinka tuos minimalius kriterijus.
Atsakyti
ar yra atsiliepimu apie dueta DEJA VU?
bandziau pagal paieska , bet deja nieko neradau g.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 16, 22:29)
Muzika būna šiaip dviejų rūšių: gera ir bloga. Deja, palinguojančioms vestuvėms kažkodėl pasirenkamas visuomet pastarasis variantas. Man šiaip nelabai svarbus muzikos stilius ar žanras, svarbu, kad ausys nelinktų ir kad nebūtų labai jau banalu ir plastmasiška. Tačiau iš šioje temoje rekomenduojamų muzikantų vos vienas-kitas atitinka tuos minimalius kriterijus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
galiu pasidziaugti, kad musu sventeje grojo puiki grupe "Frank Orchestra" (el. pastas pranasgris@inbox.lt, tel. 868085004). Juos atradome draugu vestuvese ir likome suzaveti, todel kai organizavome savo svente net neabejojome, kad butent ju paslaugas uzsisakysime. Jeigu norite Abba, Sting, J. Lopez ir t. t. dainu savo sventeje, si grupe jums kaip tik. Be to, ju repertuare ne tik uzsienietiskos dainos, bet ir lietuviskos, tad tiks ir tiems, kurie nori savo sventeje girdeti ir lietuviskas melodijas. Sia grupe likome labai patenkinti ne tik mes, bet ir sveciai. Si grupe stipriai prisidejo prie to, kad musu svente buvo tokia isimintina, linksma ir grazi.
Atsakyti
QUOTE(Lauruke @ 2011 08 17, 19:13)
Sveikos,
galiu pasidziaugti, kad musu sventeje grojo puiki grupe "Frank Orchestra" (el. pastas pranasgris@inbox.lt, tel. 868085004). Juos atradome draugu vestuvese ir likome suzaveti, todel kai organizavome savo svente net neabejojome, kad butent ju paslaugas uzsisakysime. Jeigu norite Abba, Sting, J. Lopez ir t. t. dainu savo sventeje, si grupe jums kaip tik. Be to, ju repertuare ne tik uzsienietiskos dainos, bet ir lietuviskos, tad tiks ir tiems, kurie nori savo sventeje girdeti ir lietuviskas melodijas. Sia grupe likome labai patenkinti ne tik mes, bet ir sveciai. Si grupe stipriai prisidejo prie to, kad musu svente buvo tokia isimintina, linksma ir grazi.

kokia ju kaina?ar tik groja, ar kartu ir veda vestuves?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 08 16, 23:05)
ar yra atsiliepimu apie dueta DEJA VU?
bandziau pagal paieska , bet deja nieko neradau g.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Deja Vu:
http://www.youtube.c...h?v=UHdXGO3JVpc
Na nezinau....... g.gif nekomentuosiu, busiu tolerantiska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 08 17, 21:47)
Deja Vu:
http://www.youtube.c...h?v=UHdXGO3JVpc
Na nezinau....... g.gif nekomentuosiu, busiu tolerantiska mirksiukas.gif

hmm o kas nepatiko, maciau ta video, tai lyg ir nieko man g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 08 18, 11:41)
hmm o kas nepatiko, maciau ta video, tai lyg ir nieko man g.gif

Čia - nieko? Hm... Šiaip mergaitė dainuoja minimaliai, jos balso ten kur girdisi, kur nesigirdi, bet pagrindinis vokalas - ne jos. Tokią karaokę ir svečiai gali ramiai sau traukti, pritildžius gerai mikrofonus - turėtų gautis panašus rezultatatas. "Lyg ir nieko" skamba todėl, kad nieko ir nėra - tiesiog įrašas leidžiamas.
Atsakyti