Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- III

labukas,norėčiau šiek tiek paklausti jūsu apie grupe ''BANGLAI" ar juos galiu siulyti vestuvėms?
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2011 02 10, 13:42)
Gal kas girdėjot ką nors apie grupę Energy?
Mums reikia muzikantų,kurie labai gerai šneka angliškai,bei žino daug dainų. Gal kokių žinot kas nors?
Paziurek gal tiks thumbup.gif
http://www.pimpit.lt...-vestuvems.html
Atsakyti
Sveikutes smile.gif jau senokai čia buvau ir jau kiek daug praleidau 4u.gif mūsų paieškos muzikantų baigėsi tuo,kad mes vis dėlto pasirinkom grupę "Belkanto" iš Kauno. Buvome vienoj kavinėj, kurioje jie grojo, tai super thumbup.gif patiko ir draugams labai. prisidūkom, prisišokom bigsmile.gif tikiuosi, kad taip gerai atšvęsim ir savo vestuves, kurios jau ne už kalnų drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raseliukass: 19 vasario 2011 - 20:05
o mes užsisakėm labai fainą grupę, be jokių kaimietiškų dainų. Groja saksofonistas, dvi vokalistės ir sakė vedėją dar paims. Dainuoja tokias dainas kaip Inna - hot, shakiros ir pan. Man svarbiausia buvo, kad mokėtų ir angliškai padainuoti ir be kaimietiško akcento :)Ir gan nebrangūs - 2000 lt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juosta @ 2011 02 17, 20:37)
Jei nepaslaptis, kokį saksofonistą pasirinkote? Ir kur švęsite savo šventę?

draugai rekomendavo saksofonistą Darijų iš Kauno, pasiklausėm- mums irgi patiko. Na šventę planuojame švęsti sodyboje už Kauno. Kažkaip vasarą traukia į gamtą, ten kur grynesnis oras. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukass @ 2011 02 19, 20:04)
Sveikutes  smile.gif  jau senokai čia buvau ir jau kiek daug praleidau  4u.gif mūsų paieškos muzikantų baigėsi tuo,kad mes vis dėlto pasirinkom grupę "Belkanto" iš Kauno. Buvome vienoj kavinėj, kurioje jie grojo, tai super  thumbup.gif  patiko ir draugams labai. prisidūkom, prisišokom  bigsmile.gif  tikiuosi, kad taip gerai atšvęsim ir savo vestuves, kurios jau ne už kalnų  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

Perskaicius didziaja dali temu apie muzikantus ir as panorau vestuvems samdyti grupe Belkanto. Paliko gan gera ispudi ju internetinis psl ir pasnekesys telefonu. Taciau kai atejo laikas susitikti paaiskejo, kad jie is Kauno, o mes is Vilniaus. Atrodo kame cia beda? Tuo labiau, kad jie buvo suplanave atvaziuoti i Vilniu su draugais papramogauti. Paprasiau, kad pasuktu kai bus salia Vilniaus. Nesulaukus skambucio 16.20 val. pasukau pati ir paaiskejo, kad jie jau atvyke i Vilniu (nors taremes, kad tarp 15-16 val. susitiksime). Visgi darbo diena ir reikia derintis darbus. Ir finale ka jus manot. Muzikantai pasirinko pramogas aqua parke, nei susitikti su mumis. Po tokio pokalbio tikrai nebesinorejo ju samdyti.
Atsakyti
Paskaiciau as sita tema, nes mes irgi ieskome muzikantu, na muzikanto greiciau ax.gif Gal kas zino Vilniuje kanors tikrai pigaus ir paprasto??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RaganaGT @ 2011 02 21, 12:38)
Perskaicius didziaja dali temu apie muzikantus ir as panorau vestuvems samdyti grupe Belkanto. 

Dirba vyrai įtemptai, koncertuoja, tai ir pailsėt gi reikia hihihi.gif
Jeigu turi daug užsakymų, tai dėl vieno prarasto tikrai neverks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiuks30 @ 2011 02 17, 23:09)
labukas,norėčiau šiek tiek paklausti jūsu apie grupe ''BANGLAI" ar juos galiu siulyti vestuvėms?

Pamenu jie prieš kokis 5metus Palangoj vasarą Basanavičiaus gatvėj kažkurioj kavinėj grodavo. Man tai įspūdis nekoks... "Pigus" repertuaras, pagrindinis vokalistas pastoviai kaip pasirūkęs žolytės.. Bent savo vestuvėms tikrai nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gutte: 21 vasario 2011 - 17:52
QUOTE(laiimiinga @ 2011 02 21, 18:01)
Tikrove, paskaityk  savo emaila, ten parasiau ax.gif

Aciu tau ir dar keliems parasiusiems privaciai 4u.gif labai malonu sulaukti pagalbos drinks_cheers.gif taciau, ar as labai pasirodyciau skupiai, jei paklausciau, ar imanoma rast muzikanta iki 1000 LT? blush2.gif nes musu vestuves bus gan kuklios, iki 40 zmoniu, man kazkaip nesinori muzikantams keliu tukstanciu paklot schmoll.gif nors ir ne as moku ax.gif turbut mano norai - tai svajones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrove @ 2011 02 22, 08:28)
Aciu tau ir dar keliems parasiusiems privaciai  4u.gif labai malonu sulaukti pagalbos drinks_cheers.gif taciau, ar as labai pasirodyciau skupiai, jei paklausciau, ar imanoma rast muzikanta iki 1000 LT?  blush2.gif nes musu vestuves bus gan kuklios, iki 40 zmoniu, man kazkaip nesinori muzikantams keliu tukstanciu paklot schmoll.gif nors ir ne as moku  ax.gif turbut mano norai - tai svajones  ax.gif

skupokai, ypac jeigu vasara ir norite normalesniu
Atsakyti
As taip pat dar neradau muzikantu Vilniuje. Jei kas ka galite rekomenduoti, tai prasom parasyti man smile.gif Busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RaganaGT @ 2011 02 21, 12:38)
Perskaicius didziaja dali temu apie muzikantus ir as panorau vestuvems samdyti grupe Belkanto. Paliko gan gera ispudi ju internetinis psl ir pasnekesys telefonu. Taciau kai atejo laikas susitikti paaiskejo, kad jie is Kauno, o mes is Vilniaus. Atrodo kame cia beda? Tuo labiau, kad jie buvo suplanave atvaziuoti i Vilniu su draugais papramogauti. Paprasiau, kad pasuktu kai bus salia Vilniaus. Nesulaukus skambucio 16.20 val. pasukau pati ir paaiskejo, kad jie jau atvyke i Vilniu (nors taremes, kad tarp 15-16 val. susitiksime). Visgi darbo diena ir reikia derintis darbus. Ir finale ka jus manot. Muzikantai pasirinko pramogas aqua parke, nei susitikti su mumis. Po tokio pokalbio tikrai nebesinorejo ju samdyti.

Mes sutarėm su Belkanto. biggrin.gif
tiesą pasakius, kai jiems skambinom telefonu, tai bendravimas nebuvo iš maloniųjų... pasakėm, kad mes iš Vilniaus ir užklausėm ar jie nebus kada vilniuje, kad tuo pačiu susitiktume. Tai gavau atsakymą - "šiaip tai klientai pas mus važiuoja, o ne mes pas juos"... schmoll.gif galvoju nu joo... pasikėlę vyrukai kaip turi būti..
Bet kai buvom Kaune ir paskambinom, kad norim susitikti - viskas buvo kitaip smile.gif Derinosi prie mūsų tada jau smile.gif ir kalbėjo susitikus gražiai smile.gif matyt ir užkalbėjo abiems dantis, nes susitarėm ir sutartį pasirašėm blush2.gif
Tad siūlyčiau neišbraukti jų, gal kitą kartą bendraus kitaip smile.gif
Tikiuosi, kad jie bus verti visų tų pagyrų, kurias prisikaičiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramun: 23 vasario 2011 - 15:57