Šiandien pasidariau NT ir pamačiau neryškią rausvą antrąją juostelę. Tačiau ... šiandien man 23 c.d., 8 DPO, iki kitų mėnesinių savaitė. NT pasidariau po pietų ir tą antrąją juostelę išvydau ne iš karto: rašo, kad po 5 min rezultato nebevertinti, po 5 min nepamačiusi II padėjau testą ir pamiršau apie tai su mintim, kad dar ankstokai pasidariau. Tačiau po 2 val įdomumo dėlei užmečiau akį ir pamačiau II. Šį mėnesį, kaip niekad su organizmu darosi tai, ko anksčiau dar nesu jautusi, užtat ir sunekantravau pasidaryti NT. Tiesa, BT šįryt 37,90. Kaip norėčiau pagaliau
Bet ar galėtų NT rodyti teigiamą rezultatą iki mėnesinių likus savaitei ?

QUOTE(Gule @ 2011 02 14, 18:29)
Šiandien pasidariau NT ir pamačiau neryškią rausvą antrąją juostelę. Tačiau ... šiandien man 23 c.d., 8 DPO, iki kitų mėnesinių savaitė. NT pasidariau po pietų ir tą antrąją juostelę išvydau ne iš karto: rašo, kad po 5 min rezultato nebevertinti, po 5 min nepamačiusi II padėjau testą ir pamiršau apie tai su mintim, kad dar ankstokai pasidariau. Tačiau po 2 val įdomumo dėlei užmečiau akį ir pamačiau II. Šį mėnesį, kaip niekad su organizmu darosi tai, ko anksčiau dar nesu jautusi, užtat ir sunekantravau pasidaryti NT. Tiesa, BT šįryt 37,90. Kaip norėčiau pagaliau
Bet ar galėtų NT rodyti teigiamą rezultatą iki mėnesinių likus savaitei ?

gali rodyt jeigu testas labai jautrus

QUOTE(Dženy @ 2011 02 14, 19:43)
gali rodyt jeigu testas labai jautrus
luktelk kelias dienas ir vel kartok ir matysi ar ryskeja juostele ar ne, jei ryskeja vadinasi viskas tvarkoj 

Kad tik ta juostelė ryškėtų ir mmm pagaliau pralenktų mane. Na, ir vaizdelį pamačiau Valentino dienos proga!
QUOTE(Gule @ 2011 02 14, 18:49)
Kad tik ta juostelė ryškėtų ir mmm pagaliau pralenktų mane. Na, ir vaizdelį pamačiau Valentino dienos proga!
to labiausiai ir linkiu

Sveikos
man irgi NT nerodo II
nors jau 12 diena kaip nesulaukiu mmm...
net nebežinau... speneliai jautrus, krūtinė pabrinkusi, bet tik tiek, jokių kitų požymių nerandu...
oi kaip nekantru laukt..

man irgi NT nerodo II

net nebežinau... speneliai jautrus, krūtinė pabrinkusi, bet tik tiek, jokių kitų požymių nerandu...
oi kaip nekantru laukt..
QUOTE(Gule @ 2011 02 14, 20:49)
linkiu kad tave pralenktu tos nelabosios mm

gal ovuliacija anksciau ivyko

Kaip čia įkelti nuotrauką ?
QUOTE(Gule @ 2011 02 15, 14:45)
Kaip čia įkelti nuotrauką ?
gule mielai padeciau,bet nemokesiu paaiskinti

QUOTE(Gule @ 2011 02 15, 15:24)
bent man atrodo aiskiai matosi II ir galima tave sveikinti

QUOTE(iena @ 2011 02 15, 10:34)
Sveikos
man irgi NT nerodo II
nors jau 12 diena kaip nesulaukiu mmm...
oi kaip nekantru laukt..

man irgi NT nerodo II

oi kaip nekantru laukt..
nenoriu nuvilt, bet man paskutinį kart velavo 10 dienų, ko siaip nera buve. Krutine buvo be proto jautri. Aisku testukai nieko nerode... kai MM velavo savite paskambinau ginei del vizito liepe neskubet, sake, buna kad mm uzsilaiko apie 2 sav. ir NT nerodo

QUOTE(mikimauze @ 2011 02 15, 14:31)
bent man atrodo aiskiai matosi II ir galima tave sveikinti
bet zinoma sveikinu tyliai kad maziukas nepabegtu
po poros dienu pakartok testuka,o kokius pozymius jauti ?man atrodo tau anksciau ivyko ovuliacija 

Na, antrajai juostelei iki kontrolinės ryškumo dar toli, bet kad ji matosi, abejonių nėra. Tik man ji išryškėjo ne iš karto. Po 5 min. dar nebuvo II, tai ir palikau testuką. Po 2 val. prisiminiau ir dar pasižiūrėjau ir tik tada pamačiau II. Neretai būna, kad po tų 5-10 min. merginoms neparodo nieko, o po valandos kitos pamato II ir tai būna tiesa.
O dėl požymių. Šį mėnesį tą savaitę po ovuliacijos labai dažnai laksčiau į tualetą, krūtinė skausminga, kartais speneliai dilgčioja, vis padilgčioja tai vienas, tai kitas šona, pilvą pamaudžia, stėnos, suskausta. Nepersidirbu pastaruoju metu, bet jaučiuosi pavargusi, mieguista. O dar tas NT.