Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

İdomu, kodel pirma juostele tokia neryski..., o antros as asmeniskai neiziuriu, nors pas mane pirma buvo bordine, o taviske tokia blanki...
Atsakyti
QUOTE(Jussy @ 2011 03 09, 18:31)
İdomu, kodel pirma juostele tokia neryski..., o antros as asmeniskai neiziuriu, nors pas mane pirma buvo bordine, o taviske tokia blanki...

Nzn gal testas kitos firmos.
Atsakyti
QUOTE(Jussy @ 2011 03 09, 17:56)
Kraujuko nenori patikrinti? g.gif

Tai vat tik pirmadieniui gavau talona bandysiu krauja pasidaryti ziuresiu kas bus.Ryt bandysiu pasidaryti dar viena testuka kol pas gyditoja eisiu kad butu ramiau rolleyes.gif ,nusipirksiu puoduka sako patikimiausias.
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2011 03 09, 16:47)
Tai vat tik pirmadieniui gavau talona bandysiu krauja pasidaryti ziuresiu kas bus.Ryt bandysiu pasidaryti dar viena testuka kol pas gyditoja eisiu kad butu ramiau rolleyes.gif ,nusipirksiu puoduka sako patikimiausias.

Parasyk po to butinai, kaip sekesi, o noretum buti nestuke?
Atsakyti
QUOTE(Jussy @ 2011 03 09, 18:51)
Parasyk po to butinai, kaip sekesi, o noretum buti nestuke?

Jau turiu suneli siemet i pirma klase isejo.Tai manau pats laikas butu.Vis su vyru kalbedavau gal jau laikas.Tai vat jai butu toks netyciukas butu labai fainai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2011 03 09, 17:56)
Jau turiu suneli siemet i pirma klase isejo.Tai manau pats laikas butu.Vis su vyru kalbedavau gal jau laikas.Tai vat jai butu toks netyciukas butu labai fainai. thumbup.gif

laikysim kumscius kad viskas butu gerai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šiandien man 11 DPO ir testukas jau parodė ryškų vaiduoklį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Šakės, negaliu patikėti... nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2011 03 10, 08:53)
Šiandien man 11 DPO ir testukas jau parodė ryškų vaiduoklį  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Šakės, negaliu patikėti...  nestuke.gif  biggrin.gif

Didziausi sveikinimai. 4u.gif
Papildyta:
Labas rytas.Pasidariau testuka ir rodo tik viena ryskia juostele,gaila schmoll.gif Bet kazkaiptais dar vis nesu rami,lauksiu pirmadienio pas gyditoja,pasidarysiu tyrimus ir bus aiskus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2011 03 10, 08:53)
Šiandien man 11 DPO ir testukas jau parodė ryškų vaiduoklį  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dabar laabai rupinkis savimi,kad zirniukas gerai isikibtu ir aukite sveiki,lengvo nesiojimo tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2011 03 10, 07:53)

sveikinimai, linkiu kad rysketu thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Viktoosia @ 2011 03 10, 08:17)
Labas rytas.Pasidariau testuka ir rodo tik viena ryskia juostele,gaila schmoll.gif Bet kazkaiptais dar vis nesu rami,lauksiu pirmadienio pas gyditoja,pasidarysiu tyrimus ir bus aiskus. g.gif

nenusimink, linkiu kad tyrimai nerodytu nieko blogo 4u.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 03 10, 08:26)
dabar laabai  rupinkis savimi,kad zirniukas gerai isikibtu ir aukite sveiki,lengvo nesiojimo tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o BT koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2011 03 10, 07:53)

sveikinimai dideliausi smile.gif
Atsakyti
rrutele thumbup.gif Sveikimai nuosirdziausi! 4u.gif
Atsakyti