QUOTE(mamulioka @ 2012 03 23, 06:03)
Sveikutes

Jauciu, ir as pribresiu prie mineralines pudrytes naudojimo...

Su kreminem tai tikra tragedija, viskas kemsa poras
Noreciau patarimo

Ar kuri naudojat tas pudrytes, kai yra veide pulinuku? Na, kiek supratau, kai yra spuogeliu, naudoja kai kurios, ir net, berods, gydomasis efektas yra, bet spuogeliai spuogeliams nelygu, maniskiai tokie tikri pulinukai buna

Nes mano oda misri, kartais aprimsta, o kartais ir spuogeliu pridygsta, buna ir tokiu giliu, poodiniu. Kazin, ar tokiu metu galima naudot mineraline pudryte? Ar sepetelis neisnesios infekcija po visa veida (nes gi kol visa veida sutepi pudryte, ir tiems nedoreliams spuogeliams kliuva, nes ir per juos teptuku vedi). Savo kosmetologes net bijau tokiu dalyku klaust del siu pudru naudojimo, nes, itariu jos reakcija
Tikriausiai, kai yra pulinukai geriausia jokios pudros nenaudoti, bet jei Jums ji reikalinga, nes negalite/nenorite visa "grazi" rodytis viesumoje - mineraline pudra geras sprendimas. Tik reiktu daznai plauti sepeteli.
As pati, kai turejau labai nemazai spuogu (ir tu pulingu ypac...) ir susidariau sau plana , kaip man sita problema isspresti, tai vienas is punktu buvo visiskai nebenaudoti jokiu kreminiu pudru (nesvarbu, kaip jos reklamuojamos - kemsa ar nekemsa poru - manau, jos VISOSdaugiau ar maziau kemsa) ir perejau prie Bare Minerals originals pudros. Pirma karta kai uzsitepiau praktiskai "laukiau" kol islys nauju spuogu.
Mineraline naudoju jau ne viena menesi, ir galiu pasakyti - nei vieno spuogo ji neiskele. Apskritai spuoguotumas isnyko visiskai.
Si pudra man yra tikras atradimas, dabar nezinau, kas turetu ivykti, kad vel pradeciau nautod kitas...