Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Mivida @ 2012 03 23, 10:18)
As tada matyt blogai supratau klausima, nes pagalvojau apie skysta primer'i  smile.gif

Gal aš blogai supratau, nežinau, kokie tie BM primeriai yra, skysti ar ne... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 22, 11:27)
gal esat kuri bandzius bare minerals primerius?

Aš turiu tik akims - šiuos. Galima naudoti ir kaip tiesiog šešėlius, tai aplenkė net Artdeco. Nesubėga nei truputį viso dienos bėgyje. Tikrai bus kartojamas, aš sau noriu ir kitų spalvų. wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Jauciu, ir as pribresiu prie mineralines pudrytes naudojimo... ax.gif Su kreminem tai tikra tragedija, viskas kemsa poras verysad.gif
Noreciau patarimo 4u.gif Ar kuri naudojat tas pudrytes, kai yra veide pulinuku? Na, kiek supratau, kai yra spuogeliu, naudoja kai kurios, ir net, berods, gydomasis efektas yra, bet spuogeliai spuogeliams nelygu, maniskiai tokie tikri pulinukai buna blush2.gif Nes mano oda misri, kartais aprimsta, o kartais ir spuogeliu pridygsta, buna ir tokiu giliu, poodiniu. Kazin, ar tokiu metu galima naudot mineraline pudryte? Ar sepetelis neisnesios infekcija po visa veida (nes gi kol visa veida sutepi pudryte, ir tiems nedoreliams spuogeliams kliuva, nes ir per juos teptuku vedi). Savo kosmetologes net bijau tokiu dalyku klaust del siu pudru naudojimo, nes, itariu jos reakcija stupid.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 23, 06:03)
Sveikutes smile.gif Jauciu, ir as pribresiu prie mineralines pudrytes naudojimo...  ax.gif Su kreminem tai tikra tragedija, viskas kemsa poras  verysad.gif
Noreciau patarimo  4u.gif  Ar kuri naudojat tas pudrytes, kai yra veide pulinuku? Na, kiek supratau, kai yra spuogeliu, naudoja kai kurios, ir net, berods, gydomasis efektas yra, bet spuogeliai spuogeliams nelygu, maniskiai tokie tikri pulinukai buna  blush2.gif  Nes mano oda misri, kartais aprimsta, o kartais ir spuogeliu pridygsta, buna ir tokiu giliu, poodiniu. Kazin, ar tokiu metu galima naudot mineraline pudryte? Ar sepetelis neisnesios infekcija po visa veida (nes gi kol visa veida sutepi pudryte, ir tiems nedoreliams spuogeliams kliuva, nes ir per juos teptuku vedi). Savo kosmetologes net bijau tokiu dalyku klaust del siu pudru naudojimo, nes, itariu jos reakcija stupid.gif  blush2.gif

Tikriausiai, kai yra pulinukai geriausia jokios pudros nenaudoti, bet jei Jums ji reikalinga, nes negalite/nenorite visa "grazi" rodytis viesumoje - mineraline pudra geras sprendimas. Tik reiktu daznai plauti sepeteli.
As pati, kai turejau labai nemazai spuogu (ir tu pulingu ypac...) ir susidariau sau plana , kaip man sita problema isspresti, tai vienas is punktu buvo visiskai nebenaudoti jokiu kreminiu pudru (nesvarbu, kaip jos reklamuojamos - kemsa ar nekemsa poru - manau, jos VISOSdaugiau ar maziau kemsa) ir perejau prie Bare Minerals originals pudros. Pirma karta kai uzsitepiau praktiskai "laukiau" kol islys nauju spuogu.
Mineraline naudoju jau ne viena menesi, ir galiu pasakyti - nei vieno spuogo ji neiskele. Apskritai spuoguotumas isnyko visiskai.
Si pudra man yra tikras atradimas, dabar nezinau, kas turetu ivykti, kad vel pradeciau nautod kitas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 23, 22:23)
Aciu, kad pasidalinot patirtim  4u.gif Dar labiau uzsinorejau pamegint   blush2.gif

Iš kreminių nebent gydomąsiais rekomenduočiau tokiu atveju, pvz., Actipur iš vaistinės - man visada veikdavo kaip spuogelių "džiovintuvas" - spec. spuoguotai odai.
Šiaip jau pastebėta, kad iš esmės pati mineralinė pudra porų nekemša, bet gali kimšti naudojamo kremo ir pudros kombinacija, tai dar apsižiūrėkite, kad ir kremas būtų nekemšantis porų mirksiukas.gif
Ir apsižiūrėti ir pačios mineralinės sudėtį, nes kai kurie "mineraline" vadina bet kokią pudrą, į kurią įdėta truputis mineralų.... ir dar n visokio sh. doh.gif ypač tos, kur parduotuvėse (a la drogas, eurokos, sarma ir pan.) būna.
O aš BM Original nebežinau, ar dar pirksiu - labai kakta nusitaukuoja į vakarą nuo jos man. Žiūrėsiu, kaip matte elgsis, nes dabar kaip gerai išriebaluota keptuvė būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 24 kovo 2012 - 10:11
QUOTE(Siku @ 2012 03 23, 02:28)
Aš turiu tik akims - šiuos. Galima naudoti ir kaip tiesiog šešėlius, tai aplenkė net Artdeco. Nesubėga nei truputį viso dienos bėgyje. Tikrai bus kartojamas, aš sau noriu ir kitų spalvų. wub.gif

Sitie seseliukai - super! Turiu kokias 4 tuteles, laikosi - nepajudinamai lotuliukas.gif
Dieniniam makijazui idealiau nebuna, isspaudziu siek tiek ant pirsto ar sepetelio, istepu voka, jis graziai usdziuna, tada diek tiek akiu apvado, blakstienu tuso ir per kelias minutes - gatava. lotuliukas.gif
Tikrai noreciau dar siu seseliu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2012 03 24, 10:09)
Iš kreminių nebent gydomąsiais rekomenduočiau tokiu atveju, pvz., Actipur iš vaistinės - man visada veikdavo kaip spuogelių "džiovintuvas" - spec. spuoguotai odai.
Šiaip jau pastebėta, kad iš esmės pati mineralinė pudra porų nekemša, bet gali kimšti naudojamo kremo ir pudros kombinacija, tai dar apsižiūrėkite, kad ir kremas būtų nekemšantis porų  mirksiukas.gif
Ir apsižiūrėti ir pačios mineralinės sudėtį, nes kai kurie "mineraline" vadina bet kokią pudrą, į kurią įdėta truputis mineralų.... ir dar n visokio sh.  doh.gif ypač tos, kur parduotuvėse (a la drogas, eurokos, sarma ir pan.) būna.
O aš BM Original nebežinau, ar dar pirksiu - labai kakta nusitaukuoja į vakarą nuo jos man. Žiūrėsiu, kaip matte elgsis, nes dabar kaip gerai išriebaluota keptuvė būna...

Dekui ir Jums uz patarimus smile.gif Tikrai i masmarketo "mineralines" net nesiruosiu dairyti, prisidengia skambiu pavadinimu "mineraline", nors is esmes, paprasta biri pudra... Gal pradziai kokia pigesne pabandyciau, Lily Lolo gal kokia... g.gif Nes baugoka, kad eilini karta vel pinigu vejais nepaleisciau, gal netiks rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, ar galit palygint skirtuma tarp birios ir presuotos mineralines pudros? Ta prasme - kaip gula ant veido, pasidengia? As kaip ir noreciau labiau presuotos, nes truputi tingisi kartais zaist su milteliais blush2.gif , bet bijau, kad presuota isryskins rauksleles, sausumus ar matysis miltuotas pavirsius (nes biria tai uztepi ir jos nesimato rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2012 03 26, 09:25)
Merginos, ar galit palygint skirtuma tarp birios ir presuotos mineralines pudros? Ta prasme - kaip gula ant veido, pasidengia? As kaip ir noreciau labiau presuotos, nes truputi tingisi kartais zaist su milteliais blush2.gif , bet bijau, kad presuota isryskins rauksleles, sausumus ar matysis miltuotas pavirsius (nes biria tai uztepi ir jos nesimato rolleyes.gif )

Presuotos mineralinės nenaudojau, bet su milteliais, kaip sakai, "žaisti" - nežaidžiu... padaužau šepetuko šereliais per skylutes pasukus dėžutę šonu, užsipurto tiesiai ant šepetuko ir pudruoju, nepilu ten į dangtelį ir pan... tai kažkaip didesnio skirtumo laiko atžvilgiu nematau....
Atsakyti
merginos, o gal zinot kur pas mus galima isigyti bellapierre mineraline? kaip dingo pries puse metu taip ir nebesuradau verysad.gif o man ziauriai patiko, lb gera, ir sudetis puiki.
Atsakyti
Na va, gavau ir as meginuku smile.gif

Merginos, norejau paklaust, ar yra tarp jusu turinciu jautria oda? Ar budavo taip, kad mineraline pudryte ja sudirgindavo, ar jautriaodes galit naudot tokio tipo kosmetika?
Nusprendziau pradet nuo to, kas yra lengviausias pasiekiama ir gaunama Lietuvoj- nuo Magic Minerals (na, nezinau, gal ir geresniu yra, as, kaip diletante visiska, dar negaliu sprest), gavau meginuku per pora dienu. Na ka, vaizdelis laaaabai patiko. Man, kaip niekad jokios nenaudojusiai buvo smalsu bent pabandyt. Tikrai graziai ant veido atrodo, gerai maskuoja. Bet... Siek tiek sudirgo odele verysad.gif Ir vat nezinau - ar cia butent del SIOS pudros, ar gal man tada isvis jokie mineralai netiktu (nors jau tiesa pasakius, buvau net pemirsus, kad turiu jautria oda iki sios dienos... g.gif ), ar del to, kad nemokedama dar naudotis per daug bruzinau (nors man atrodo, kad nedaug), ar sepetelis mano odai nepatinka? Naudoju Ecotools bamboo. Ka patartumet? Buciau labai dekinga uz pagalba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 29, 20:35)
Merginos, norejau paklaust, ar yra tarp jusu turinciu jautria oda? Ar budavo taip, kad mineraline pudryte ja sudirgindavo, ar jautriaodes galit naudot tokio tipo kosmetika?

Tikrai yra ta problema, aš turiu jautrią odą, kuriai nepatinka jokie brūžinimai, todėl kuo mažiau stengiuos naudot tokio tipo pudrytes- kurias reikia įtrinti į odą. Na bet kaip minėjau jau, vasarą naudoju, būna karšta ir oda gal ne tokia dirgli ir išsausėjusi kaip žiemą.. Žiemą bandžiau naudoti, tai siaubas kaip graužė ir traukė odą, todėl visgi didžiumą laiko naudoju kreminę pudrą, ji man geriau kaip jautriaodei.. smile.gif

Patarčiau pabandyti savo mineralinę dar kelis bent kartus, gal su kitu šepetėliu, minkštesniu jei turit.. Jei vėl jausit kažkokius blogus dalykus, kaip niežėjimą ar dirginimą- meskit lauk. Gali būti kad ir pati pudra netinka, pvz kaip minėjau nuo Lily Lolo man buvo tikrai ne kas pasidarę... doh.gif
Atsakyti