Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Juxt @ 2012 07 05, 22:55)
As turiu EM maskuokli, siaip pas mane paakiai nera l.blogos bukles, bet perbraukiu per juos ir kitas labiau maskuojamas vietas, o maskuoti tai turiu as ka  doh.gif

Koki EM maskuokli turit? As turiu multi tasking concealer, maskuoja neblogai ypac su eye kabuki sepeteliu, maziau susidaro nepageidaujamu rauksleliu. Mano labai pajuode paakiai, matosi venos, o vakar dar truko vienas kapiliaras, nezinau, net kaip uzmaskuoti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 07 06, 00:23)
Tepu kremini maskuokli is Afterglow Cosmetics (TOKI), tada Inika 'setting powder', na o po to jau mineraline, kurai dengiu visa veida. Nes 'setting powder' tiesiog uztvirtina - as naudoju maskuokli ir seseliu pagrinda ja uztvirtint, bet galima ir kremine pudra, kreminius skaistalus ir kitas piremones ja tvirtint. Na o kazka papildomai tept, t.y. po 'setting' pudros neprivaloma - jei pakanka maskuoklio, tai tik ji ir naudojat, jei pakanka tik pudros, tai tik pudra tepat ir tt.... 

Inika presuotos pudros neturi.

Dabar aiskiau jau, maniau kad jus tik pamaskuojat, po to naudojat setting powder ir viskas baigta, matosi kad apie dazymasi dar daug ka reikia ismokti man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 06, 10:53)
Koki EM maskuokli turit? As turiu multi tasking concealer, maskuoja neblogai ypac su eye kabuki sepeteliu, maziau susidaro nepageidaujamu rauksleliu. Mano labai pajuode paakiai, matosi venos, o vakar dar truko vienas kapiliaras, nezinau, net kaip uzmaskuoti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mano tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 07, 17:05)
Mano tas pats  biggrin.gif

ir kaip jus maskuojat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 09, 12:04)
ir kaip jus maskuojat mirksiukas.gif

Na kaip minejau paakiai mano nera problemine vieta, retai juos maskuoju, nebent po bemieges nakties, baliuko g.gif
O siaip as naudoju ji ant mineralines, nes ant skruostu ir nosies kampuciuose turiu issryskejusiu kapiliaru, vien mineralinio pagrindo man mazoka maskavimo, megstu pilna maskavima, tai siuo atveju naudoju tose vietose kur kapiliaru matosi ir kaip minejau kai kada paakius, siaip maskuoja tai tikrai puikii thumbup.gif
Atsakyti
gavau jau inika tai išgasdino kad dėžutėj ji labai blizgi atrodo, ant veido užtepus irgi matosi švytėjimas. Nors ant veido nesimato (kad kas tepta apart to švytėjimo) nežinau ar susidraugausiu su ja. Gal dar nuo spalvos priklauso tas blizgėjimas g.gif mano užsakyta nurture
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 07 10, 09:03)
gavau jau inika tai išgasdino kad dėžutėj ji labai blizgi atrodo, ant veido užtepus irgi matosi švytėjimas. Nors ant veido nesimato (kad kas tepta apart to švytėjimo) nežinau ar susidraugausiu su ja. Gal dar nuo spalvos priklauso tas blizgėjimas g.gif mano užsakyta nurture

Patience neturi visiskai jokio blizgucio, o Nurture turi, bet man tai nelabai ant veido matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 07 10, 09:03)

Skaitau ir atrodo savo zodzius skaitau biggrin.gif As irgi 'nurture' spalvyte prikau, tai kai gavau ziurejau ziurejau i ta pakuote ir blizguciai gasdino. Bet ant veido tai man nesimato blizguciu, labai gerai tinka atspalvis, pudra duoda odai gaivumo, svytejimo, bet jokiu budu pavieniu blizguciu nesimato.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 07 10, 16:47)
Skaitau ir atrodo savo zodzius skaitau  biggrin.gif As irgi 'nurture' spalvyte prikau, tai kai gavau ziurejau ziurejau i ta pakuote ir blizguciai gasdino. Bet ant veido tai man nesimato blizguciu, labai gerai tinka atspalvis, pudra duoda odai gaivumo, svytejimo, bet jokiu budu pavieniu blizguciu nesimato.

taip ant veido blizgučių ir aš nematau, tik toki kaip švytėjima. Pabandysiu susidraugaut, nes ilgai nebandžiau jokių mineralinių, tai dar ir su padengimu mokinuosi ir panašiai, tai kol kas susilaikau nuo komentarų kaip ji man patinka.
Atsakyti
O as pagalvojau, kad jums gal spalva netinka g.gif Nors tada turbut matytusi spalva kazkaip ant veido. O gal mazokai padengiat... Na cia mastyt bandau.... Paciai man dazniausiai sunku apie pudra nuomone susidaryt ar omentuot kai spalva nera puikiai tinkanti, nes tada vis koki kabliuka atrandu, uzmatau ir tt...

Atsakyti
Labas smile.gif

visada naudojau krem pudrytes,susigundziau pabandyti ir as mineraline pudryte smile.gif kaip suprantu ji taip pat graziai padengia veida smile.gif tik niekaip neissirenku

noriu paklaust, o ja tepti po kremuko?(soryy gal uz juokinga klausima )
Atsakyti
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 07 16, 00:18)
noriu paklaust, o ja tepti po kremuko?(soryy gal uz juokinga klausima )

Visi klausimai yra geri mirksiukas.gif Taip, po kremo 4u.gif
Atsakyti