
Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu.

QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 01:34)
Tai kad nera jisai riebus, nors neaisku koki pertepima daret

QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 00:34)
Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu. 

Jau vien zodis Napoleonas turi sakyt, kad tai nera gaivus tortas


QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 01:34)
Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu. 

mmm, suvalgyciau ta atpjauta gabala

man dar idomu, tortam apdailai naudojami kazkokie trupiniai, gal kas zinot kokie? buna jie spalvoti



QUOTE(slyva @ 2011 02 03, 11:20)
man dar idomu, tortam apdailai naudojami kazkokie trupiniai, gal kas zinot kokie? buna jie spalvoti
ar paciu nuspalvinami
ar pirkti kazkokiu gatavu buna? gal kas ant greituju zino 



Susimalk biskvito ar kito torto lakšto gabaliuką, va tau ir trupiniai bus


Labai sudomino spyglio ricotos tortas su vysniomis
Kokio dydzio formai skirtas receptas? Iskepiau 3 biskvitus (gavosi 21cm), bet jie labai stori, apie 2cm storio. Turbut reikejo didesnes formos?..
Ar gerai gausis, jeigu tokie stori biskvitai? Ar juos padalinti?
Ar vysnias reikia apvirti?


Ar vysnias reikia apvirti?
QUOTE(Banga @ 2011 02 03, 12:40)
Labai sudomino spyglio ricotos tortas su vysniomis
Kokio dydzio formai skirtas receptas? Iskepiau 3 biskvitus (gavosi 21cm), bet jie labai stori, apie 2cm storio. Turbut reikejo didesnes formos?..
Ar gerai gausis, jeigu tokie stori biskvitai? Ar juos padalinti?
Ar vysnias reikia apvirti?


Ar vysnias reikia apvirti?
Tik kremo nesugalvokit daryt visos normos 21 cm formai

QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 00:34)
Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu. 

Jeigu riebus reiskia dieviskas

Laaabai noreciau gabaliuko

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 03, 12:59)
Tik kremo nesugalvokit daryt visos normos 21 cm formai
puses drasiai uzteks. Forma reikejo daug didesne imti... as asmeniskai dar pjauciau pusiau biskvitus...

Aciu uz patarimus


O kaip su vysniom? Ar reikia apvirti?
QUOTE(Banga @ 2011 02 03, 13:11)
As ne recepto autore, bet apvirciau, bet nebutina siaip...
QUOTE(Banga @ 2011 02 03, 14:11)
na, formą tikrai numažinai

kaip nori, šiaip gali ir neapvirt, dabar žiema, neturėtų rūgimo pagaut

