kaip nori, šiaip gali ir neapvirt, dabar žiema, neturėtų rūgimo pagaut o jei norisi apvirt, tai užtenka porai minučių į verdantį vandenį įmest uogas, o paskui gerai nuvarvint
eliss, pjūvis gražiai atrodo, bet per monitoriu sunku suprasti kas čia per tortas, juolabiau užuosti mergaitės, dedančios čia tortukų pjūvius, arba parašo kas per tortas viduj, arba pasidalina raceptu tokios čia nerašytos taisyklės
3 kiaušiniai,150 g cukraus,1 pak. vanil.cukraus,75 g miltų, 75 g krakmolo,2 arb. šaukštelių kepimo milt.
Kiaušinius su 3 šaukštais karšto vandens,cukrum,vanil.cukrum išplakt.Suberti likusius produktus.Kepti 180 laipsniu orkaitėj.Iškepus dalinti į dvi dalis.
Kremas:
16 g želatinos,2 apelsinų(ar 120 ml sulčių),50 g cukraus,1 pak.vanil.cukraus,500 g varškės,500 ml grietinėlės,50 g tamsaus šokolado,20 g cukraus pudros.
Želatiną užmerkt.Sultis su cukrum,vanil.cukrum pakaitint ir ištirpint jose želatiną.Sumaišyt su šalta varške.Grietinėlę išplakt ir viską sumaišyt.
Biskvitus sulaistyt sultim.Pertepam.Puošiam tarkuotu šokoladu.(kaip kas norim)
Į kremą galima dėt ir daugiau cukraus,nes nelabai saldu gaunas,nors man užteko.