Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo margaritka25: 03 vasario 2011 - 00:43
QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 01:34)

Tai kad nera jisai riebus, nors neaisku koki pertepima daret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 00:34)
Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu. smile.gif


Jau vien zodis Napoleonas turi sakyt, kad tai nera gaivus tortas doh.gif jei nemegstat riebiu, kam daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 01:34)
Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu. smile.gif

mmm, suvalgyciau ta atpjauta gabala biggrin.gif

man dar idomu, tortam apdailai naudojami kazkokie trupiniai, gal kas zinot kokie? buna jie spalvoti g.gif ar paciu nuspalvinami g.gif ar pirkti kazkokiu gatavu buna? gal kas ant greituju zino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 02 03, 11:20)
man dar idomu, tortam apdailai naudojami kazkokie trupiniai, gal kas zinot kokie? buna jie spalvoti g.gif ar paciu nuspalvinami g.gif ar pirkti kazkokiu gatavu buna? gal kas ant greituju zino  4u.gif

Susimalk biskvito ar kito torto lakšto gabaliuką, va tau ir trupiniai bus mirksiukas.gif o jei dar nudažysi dažais - bus spalvoti. O parduotuvėse yra ne trupinukų, o papuošimų įvairių spalvotų, pabarstukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 02, 23:16)

ačiū už atskymą 4u.gif
Atsakyti
Labai sudomino spyglio ricotos tortas su vysniomis ax.gif Kokio dydzio formai skirtas receptas? Iskepiau 3 biskvitus (gavosi 21cm), bet jie labai stori, apie 2cm storio. Turbut reikejo didesnes formos?.. doh.gif Ar gerai gausis, jeigu tokie stori biskvitai? Ar juos padalinti?
Ar vysnias reikia apvirti?
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2011 02 03, 12:40)
Labai sudomino spyglio ricotos tortas su vysniomis  ax.gif  Kokio dydzio formai skirtas receptas? Iskepiau 3 biskvitus (gavosi 21cm), bet jie labai stori, apie 2cm storio. Turbut reikejo didesnes formos?..  doh.gif  Ar gerai gausis, jeigu tokie stori biskvitai? Ar juos padalinti?
Ar vysnias reikia apvirti?


Tik kremo nesugalvokit daryt visos normos 21 cm formai smile.gif puses drasiai uzteks. Forma reikejo daug didesne imti... as asmeniskai dar pjauciau pusiau biskvitus...
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 00:34)
Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu. smile.gif


Jeigu riebus reiskia dieviskas wub.gif
Laaabai noreciau gabaliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 03, 12:59)
Tik kremo nesugalvokit daryt visos normos 21 cm formai smile.gif puses drasiai uzteks. Forma reikejo daug didesne imti... as asmeniskai dar pjauciau pusiau biskvitus...

Aciu uz patarimus 4u.gif Kita karta zinosiu blush2.gif

O kaip su vysniom? Ar reikia apvirti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Banga: 03 vasario 2011 - 13:11
QUOTE(Banga @ 2011 02 03, 13:11)
Aciu uz patarimus  4u.gif  Kita karta zinosiu  blush2.gif

O kaip su vysniom? Ar reikia apvirti?


As ne recepto autore, bet apvirciau, bet nebutina siaip...
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2011 02 03, 14:11)
Aciu uz patarimus  4u.gif  Kita karta zinosiu  blush2.gif

O kaip su vysniom? Ar reikia apvirti?

na, formą tikrai numažinai 4u.gif

kaip nori, šiaip gali ir neapvirt, dabar žiema, neturėtų rūgimo pagaut unsure.gif o jei norisi apvirt, tai užtenka porai minučių į verdantį vandenį įmest uogas, o paskui gerai nuvarvint 4u.gif
Atsakyti