QUOTE(*mamusikas* @ 2011 01 21, 00:22)
Labuka
kepu biskvitus šiam tortui
http://zanetos-virtu...nis-tortas.html
ir va klausimėlis iškilo, jei ir soda ir kepimo milteliai dedasi tai soda vis tiek reikia nugesint
patariu kepti kitą biskvitą

imk rafaelo svajonės, arba iš mano ricotos tortuko, nuimk šauksta miltų ir pridėk šaukštą kakavos. kepiau šį tortą pagal autorės receptą - nepatiko biskvitas. antrą sykį kepiau su savo biskvitu

net nespėjau nufotografuot pjūvio - tortas dingo nuo stalo akimirksniu
Papildyta:
QUOTE(etoile @ 2011 01 21, 00:59)
Laba vakara,
Esu kepejele megeja....tad norejau pasiteirauti - kodel plakant ganasa, pradzioje jis plakesi puikiai ir jau tik igavo forma, eme ir sutrauke.......nieko nesupratau.......
gal kas galetu man padeti????
ismest ji lauk? ar visgi pertepti juo torta?????
kaip jau rašė- perplakei
galima gelbėt įkišus kremą trumpam į mikrobangę ir truputį pašildžius - kartais tai suveikia
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 21, 09:33)
soda VISADA reikia nugesinti,nepriklauso kas ten dar dedasi
jau ne pirmą kartą susiduriu, kad tikrai ne visada

kepiau mažiausiai du skirtingus biskvitus - kuriuose sodos nugesinti nereikėjo