| QUOTE (vobla @ 2004 06 08, 11:37) |
| Svarbiausia, kad garų surinkėjo skleidžiamas triukšmas būtų A lygio. Ypač aktualu tiems, kurių virtuvė sujungta su svetaine. O tai, kai įjungiu visu galingumu gartraukį- ir teliko nebesigirdi, o jei dar tuo metu plaunu indus ir vanduo teška- visai klakafonija...et...š....tos bendros erdvės |
Taip
Pas mus AEG garu surinktuvas, esu laabai juo patenkinta, istraukia viska, mokejom aisku uz ji nemazai, bet jis to vertas ir dirba labai tyliai
Klausimas toms,pas kurias bendros erdves:kokio galingumo pas jus gartraukiai? Kiek skaičiau apie gartraukius,tai jų galingumas gi lygtais priklauso nuo virtuvės dydžio,o tai jei ta virtuvė bendrai su salionu, tai reiškias ir gartraukio galingo reik?
| QUOTE (agacaga @ 2004 08 30, 11:35) |
| Klausimas toms,pas kurias bendros erdves:kokio galingumo pas jus gartraukiai? Kiek skaičiau apie gartraukius,tai jų galingumas gi lygtais priklauso nuo virtuvės dydžio,o tai jei ta virtuvė bendrai su salionu, tai reiškias ir gartraukio galingo reik? |
Sako ne maziau 600
| QUOTE (bonda @ 2004 08 30, 13:07) |
| Pas mus Fagor tas toks sustumiamas. |
O jisai turi pakankamai galingumo? Turbut taip,jei gerai istraukia
Kazkodel man atrodo,kad tie imontuojami gartraukiai nera tokie geri,kaip tie kaminu tipo
| QUOTE (agacaga @ 2004 09 01, 11:14) |
| O jisai turi pakankamai galingumo? Turbut taip,jei gerai istraukia Kazkodel man atrodo,kad tie imontuojami gartraukiai nera tokie geri,kaip tie kaminu tipo |
kiek dabar tiksliai tas galingumas - negaliu pasakyt, nes nepamenu... bet gerokai daugiau nei mum reiketu pagal virtuves kvadratura
| QUOTE (bonda @ 2004 08 30, 13:07) |
| Pas mus Fagor tas toks sustumiamas. |
O kiek tokis kaštuoja?
| QUOTE (avei @ 2004 06 16, 21:12) |
| Taip |
Tai kokios čia firmos taip garsiai burzgia? Ir apskritai, kaip sužinot, ar garsiai jis burgs???