Dar nera parduotuvese naujosios 'Floralista' kolekcijos? Man taip smalsu butu isgirst atsiliepimus apie ja...
O beje, ispardavimai visada buna kolekcijoms, t.y. viena po kitos eina kolekcijos ir pries naujaja senoji isparduodama?
Na o as gavau siandien siuntinuka is LT ir atkelaivo
'Urban Baroque' 2 lupdaziukai (nr 1 ir n2) bei ta svytinti pudra.

Aisku cia visoms pasenes riekalas jau ta kolekcija, nu bet man tai atradimas si firma, o ir pagaliau galiu gyvai isbandyt. Tas ruzavas lupdaziukas, tai toks tamsokas pasirode, net issigandau atidarius, bet kai ant lupu pabandziau ,tai abu labai puikus

O svarbiausia malonaus skonio, gerai ir lengvai tepasi, nesausina lupu (nors dar neseniai pasitepus, tia nezinau kaip i ateiti bus).

O pudryte dar gerai neisbandziau, norisi keliasi skirtingais sepeteliais pabandyt, nes dabar kai pirstu perbraukiu, tai gerai pasiima, o sepeteliu taip kudokai, man noretusi, kad riebiau uzteptu. Bet gal dienos sviesoj kitaip atrodys nei prie lempu. Tiesa, kvapas tai keistas jos man - stiprus, nera nemalonus, bet kazka erzinancios saldoko turi.... O siaip, tai pakuotes labai fainos, tokios prabangios, nepigiai atrodancios.