Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Apklausa: Ar Jums patinka Catrice kosmetika? (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Dar nera parduotuvese naujosios 'Floralista' kolekcijos? Man taip smalsu butu isgirst atsiliepimus apie ja... 4u.gif

O beje, ispardavimai visada buna kolekcijoms, t.y. viena po kitos eina kolekcijos ir pries naujaja senoji isparduodama? g.gif

Na o as gavau siandien siuntinuka is LT ir atkelaivo 'Urban Baroque' 2 lupdaziukai (nr 1 ir n2) bei ta svytinti pudra. thumbup.gif Aisku cia visoms pasenes riekalas jau ta kolekcija, nu bet man tai atradimas si firma, o ir pagaliau galiu gyvai isbandyt. Tas ruzavas lupdaziukas, tai toks tamsokas pasirode, net issigandau atidarius, bet kai ant lupu pabandziau ,tai abu labai puikus thumbup.gif O svarbiausia malonaus skonio, gerai ir lengvai tepasi, nesausina lupu (nors dar neseniai pasitepus, tia nezinau kaip i ateiti bus). wub.gif O pudryte dar gerai neisbandziau, norisi keliasi skirtingais sepeteliais pabandyt, nes dabar kai pirstu perbraukiu, tai gerai pasiima, o sepeteliu taip kudokai, man noretusi, kad riebiau uzteptu. Bet gal dienos sviesoj kitaip atrodys nei prie lempu. Tiesa, kvapas tai keistas jos man - stiprus, nera nemalonus, bet kazka erzinancios saldoko turi.... O siaip, tai pakuotes labai fainos, tokios prabangios, nepigiai atrodancios. 4u.gif
Atsakyti
bajeris buvo su ta pudra (švytinčia) biggrin.gif
pasitepiau skruostikaulius viršuje, po apačia sheipo pridaviau bronzatu, na lyg ir viskas thumbup.gif vakarui l.tinkamas makiažas, o MB pasilenkia manęs pabučiuoti pasisveikindamas lempų šviesoj ir žiūriu, kad kažkas negerai unsure.gif sako:
- ant tavo veido kažkokių blizgučių bribyrėję doh.gif tokių kur tu eglutę per kalėdas purškei lotuliukas.gif
Atsakyti
Eurokos akcija CATRICE kosmetikai.. Perkant dvi prekes is CATRICE stendo, galima pasirinkti dovana uz 1cnt (is lupadzio, lupu piestuko, blizgesio ir dar kazko).

As pirkau 2 nagu lakus (apie 11lt gavos), ir dar blizgesi pasiemiau dovanu wub.gif
pati desinini wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 02 15, 22:20)
Eurokos akcija CATRICE kosmetikai.. Perkant dvi prekes is CATRICE stendo, galima pasirinkti  dovana uz 1cnt (is lupadzio, lupu piestuko, blizgesio ir dar kazko).

Nu naaah, kai sekasi tai sekasi...! Pirkau pries keleta dienu butent 2 prekes ir butent is Catrico. doh.gif
O gal zinai iki kada cia tas dovanas dalina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 02 16, 11:07)
Nu naaah, kai sekasi tai sekasi...! Pirkau pries keleta dienu butent 2 prekes ir butent is Catrico. doh.gif
O gal zinai iki kada cia tas dovanas dalina?  unsure.gif

zinok, nezinau.. bet jauciu, kad vakar gal pirma diena, nes tas dovanu krepsas pilnutelis dar buvo smile.gif
visai netycia uzejau, issirinkau du nagu lakus ir dar dovana gavau thumbup.gif
Atsakyti
o as kazkaip catrice nusivyliau labiausiai man tiko tik is nude sensation kolekcijos coral pink skaistalai, tickled pink isigijau bet nepatinka unsure.gif verysad.gif , light burgundy ir ne mano spalvyte schmoll.gif , lupu blizgesiai ir netiko schmoll.gif unsure.gif, seseliai ir nelabai man, manau ateityje labai gerai apgalvosiu pries perkant ka is carice g.gif
Atsakyti
Taip atrodo gaminiai iš Floralistos kolekcijos (nuotrauka iš neto)
user posted image
Nusižiūrėjau skaistalus, persikinė atrodo graži ir švelni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 02 16, 20:49)
Taip atrodo gaminiai iš Floralistos kolekcijos (nuotrauka iš neto)

Nagų lakai clap.gif Laukiu jų.. Bet jaučiu teks laukt išpardavimo, nes žinau, kad jis bus ir kad prekių liks, o nereikės permokėt net ir tų kelių litų biggrin.gif Ugdysiu kantrybę...
Atsakyti
merginos jei pamatysit akcija sepetukui kuriam nors tai praneskit biggrin.gif
Atsakyti
Urban Baroque juk nukainavimas šepetėlių pudrai yra smile.gif
Atsakyti
kad aleksote ziurinejau abu sepetelius,tai uz pilna kaina buvo g.gif na siandien kaip tik vaziuosiu i silainius tai ten paziuresiu 4u.gif
Atsakyti
Kada pasirodys ta naujausia kolekcija?
Atsakyti