QUOTE(juraara @ 2011 11 06, 11:33)
Labas mamytes
Oi jums pasiguosiu, gal jus kuri turite tokia beda

As pries sventes is pat ryto su greitaja isvaziavau i ligonine, nugaros skausmas (jau ne pirmas) oi kaip skaudejo, tai pagulde keliom dienom, lasino bade skaudejo ir dar skauda. akar seskines p-koje rebilitacijai buvau tai dave lygtai 2sav. tai gal pades. Rdo dvi isvarzas dievuliau kaip skaudejo, dabar jau nieko tik va bijau, kad dar kada nors gali suriesti. Paidalinkit gydymo metodais jei kam taip yra nutike
uzjauciu del nugaros skausmu, as irgi turiu beda su nugara, bet ne tokia rimta, man del kreivo stuburo ilgai stoveti negalima, o darbas kaip tik toks, po 12 valandu neprisedus ant koju, tai buna baisu po darbo

as turiu kita didele beda, net geda pasakotis, bet su seskines poliklinikos gydytojais labai sunku, o kur kitur kreiptis nezinau, nelabai as cia vilniuj gaudausi

tai va, musu poliklinika nesu visiskai patenkinta, ypac kai ignoruoja mano prasymus atlikti kazkokius tai tyrimus, o pasako, kad tai nieko tokio, nors pati buna vos kojom einu, tai labai liudna, kad taip atmestinai ziuri i jauna zmogu, kuriam dar visas gyvenimas pries akis