Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

QUOTE(snaigusia @ 2011 10 13, 00:48)
Sveika, mamyte La_ciliegia, musu mergytes galima sakyt vienaamzes smile.gif tik maniske siek tiek jaunesne pora savaiciu smile.gif
O kurioj vietoj jus gyvenate? smile.gif

Laba,

aš gyvenu prie SEB arenos smile.gif Jei būtumet šalia gal pavyktų pavaikštinėt kartu g.gif
Atsakyti
QUOTE(La_ciliegia @ 2011 10 13, 15:39)
Laba,

aš gyvenu prie SEB arenos smile.gif Jei būtumet šalia gal pavyktų pavaikštinėt kartu  g.gif

Matot, siuo metu gyvenu kitur, bet i seskine atsikraustysim jau ne uz ilgo, gyvensim ukmerges g. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigusia @ 2011 10 14, 13:28)
Matot, siuo metu gyvenu kitur, bet i seskine atsikraustysim jau ne uz ilgo, gyvensim ukmerges g. smile.gif

Sveika prisijungus prie Šeškinės mamyčių thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mes irgi gyvenam gelvonu g. prie geltonu kiosku, tik mano bicas jau pirmokas, o su kuo galeciau draugaut tai turite maziukes paneles, gaila g.gif Oi mamules turiu problema, nusimato darbe didelis tusas tetras ir visu darbuotuju pavaisinimas tipo banketas, zmoniu bus labai daug ypac bobu doh.gif Tai va klausimas ka rengtis, jezau reiktu pasipuosti, bet as nieko tokio neturiu, o pirkti tai ko noreciau laaaaaaaabai brangu, kasdieniai darbiniai rubai aisku netinka vau problema. Nemegstu jokiu blizgiu kvakrliu ir broskiu ir karoliu, zodziu jei galeciau eiciau kaip EIVA lotuliukas.gif nezinau tiesiog juk brangiam pvz suknelei babkiu nera o ir gaila o ir kada dar ja uzsidesi, tiesiosg nezinau ka daryt. Bandziau po skudurynus vaiksciot va je ten nieko nera. TAI PATARKIT KA DAROTE TOKIAIS ATVEJAIS. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 10 22, 15:23)
Labas, mes irgi gyvenam gelvonu g. prie geltonu kiosku, tik mano bicas jau pirmokas, o  su kuo galeciau draugaut tai turite maziukes paneles, gaila g.gif Oi mamules turiu problema, nusimato darbe didelis tusas tetras ir visu darbuotuju pavaisinimas tipo banketas, zmoniu bus labai daug ypac bobu doh.gif Tai va klausimas ka rengtis, jezau reiktu pasipuosti, bet as nieko tokio neturiu, o pirkti tai ko noreciau laaaaaaaabai brangu, kasdieniai darbiniai rubai aisku netinka vau problema. Nemegstu jokiu blizgiu kvakrliu ir broskiu ir karoliu, zodziu jei galeciau eiciau kaip EIVA lotuliukas.gif  nezinau tiesiog juk brangiam pvz suknelei babkiu nera o ir gaila o ir kada dar ja uzsidesi, tiesiosg nezinau ka daryt. Bandziau po skudurynus vaiksciot va je ten nieko nera. TAI PATARKIT KA DAROTE TOKIAIS ATVEJAIS.  ax.gif

Cia kaip suprantu karnavalinio kostiumo reikia?bus Naujametinis tusas....siaip jei reikia kazkaip pasipuosti teminiam vakarui,manau reiktu ieskoti nuomotis kazkatais,nes pirkti tikrai neapsimoka,o skudurynuose tikrai,kad nelabai ko ir rasit tom temom:)arba reikia zinoti kur ieskoti...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2011 10 22, 19:49)
Cia kaip suprantu karnavalinio kostiumo reikia?bus Naujametinis tusas....siaip jei reikia kazkaip pasipuosti teminiam vakarui,manau reiktu ieskoti nuomotis kazkatais,nes pirkti tikrai neapsimoka,o skudurynuose tikrai,kad nelabai ko ir rasit tom temom:)arba reikia zinoti kur ieskoti...smile.gif

Va tame reikalas, kad tai ne karnavalinis o manau solidus labai. Sakau daug moteru tai isos nersis is kailio aisku ypac vyresnes. Tai va del to ir beda ir pinigu maza del tu prasidejusiu sildymu ir sakau norint nusipirkti grazia klasikine suknele, kad butu ne vienam kartui per brangu. Pernau turejau seimoje jubilieju tai irgi ieskojau suknes tai radau per ispardavima faina suknele, bet beda tokia ja isploviau ir nemoku islyginti, ji plono trikotazo tu apacioje uzlenktu pasijoniu i vidu na apacia tokia pasipustusi, kaip lyginti g.gif as mokejau nedaug tai kogero i siuksline keliaus.
Atsakyti
Pabandykit paprasciausiai paieska, kad ir per google, parasykit "nebrangi progine suknele" ar ka nors panasaus ir ismest turetu pilna. Arba uzsiregistruokit i pvz manodrabuziai.lt ir ten rasite daug merginu/moteru pardavinejanciu savo sukneles uzsidetas vos pora kartu, ir tikrai yra nebrangiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaigusia: 24 spalio 2011 - 00:35
QUOTE(InTro @ 2011 08 31, 03:14)
Labas vakaras  4u.gif  (tiksliau labas rytas  doh.gif ) neperseniausiai atsikraustem i seskine, mamyciu su maziukais vaikiukais nelabai cia matyti, tikriausiai todel kad musu visos iseigos i lauka buna Sereikiskiu ar Vingio parkuose, mazylis pradejo vaiksciot, tai pavedzioti ji saligatviu - misija neimanoma  doh.gif  gelbsti parkai - vietos daug, masinu nulis  ax.gif butu smagu jei mamytes pasidalintu vietomis kur jos su mazaisiais eina pasivaksciot/pasivazinet  4u.gif

Labukas. Matyti Seskinej tu mamyciu su vaikiukais smile.gif gal ne tuo laiku iseinat smile.gif Kaip kazkuri mamyte minejo musu kompanija su metinukais renkasi prie remontuojamos mokyklos (Radvilu gimnazijos) stadiono. Mielai bendraujam su visom mamytem ir vaikiukais ir jaunesniais ir vyresniais, tad jei mus pamatysite galite prieiti pasikalbeti, susipazinti, tikrai neisvarysim. smile.gif
O salia ir miskiukas yra kuriame galima pasivaiksciot, pasigrozet rudenejancia gamta. smile.gif Tad nebutina vaziuot i parkus, tereikia geriau susipazinti su rajono privalumais. smile.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynaites!
jungiuosi prie jusu - musu smile.gif
kuom gyvenat? Dar vis iseinat i lauka? Kiemai istusteje.
Atsakyti
Labas mamytes
Oi jums pasiguosiu, gal jus kuri turite tokia beda doh.gif As pries sventes is pat ryto su greitaja isvaziavau i ligonine, nugaros skausmas (jau ne pirmas) oi kaip skaudejo, tai pagulde keliom dienom, lasino bade skaudejo ir dar skauda. akar seskines p-koje rebilitacijai buvau tai dave lygtai 2sav. tai gal pades. Rdo dvi isvarzas dievuliau kaip skaudejo, dabar jau nieko tik va bijau, kad dar kada nors gali suriesti. Paidalinkit gydymo metodais jei kam taip yra nutike g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 11 06, 11:33)
Labas mamytes
Oi jums pasiguosiu, gal jus kuri turite tokia beda doh.gif As pries sventes is pat ryto su greitaja isvaziavau i ligonine, nugaros skausmas (jau ne pirmas) oi kaip skaudejo, tai pagulde keliom dienom, lasino bade skaudejo ir dar skauda. akar seskines p-koje rebilitacijai buvau tai dave lygtai 2sav. tai gal pades. Rdo dvi isvarzas dievuliau kaip skaudejo, dabar jau nieko tik va bijau, kad dar kada nors gali suriesti. Paidalinkit gydymo metodais jei kam taip yra nutike g.gif

uzjauciu del nugaros skausmu, as irgi turiu beda su nugara, bet ne tokia rimta, man del kreivo stuburo ilgai stoveti negalima, o darbas kaip tik toks, po 12 valandu neprisedus ant koju, tai buna baisu po darbo doh.gif as turiu kita didele beda, net geda pasakotis, bet su seskines poliklinikos gydytojais labai sunku, o kur kitur kreiptis nezinau, nelabai as cia vilniuj gaudausi doh.gif tai va, musu poliklinika nesu visiskai patenkinta, ypac kai ignoruoja mano prasymus atlikti kazkokius tai tyrimus, o pasako, kad tai nieko tokio, nors pati buna vos kojom einu, tai labai liudna, kad taip atmestinai ziuri i jauna zmogu, kuriam dar visas gyvenimas pries akis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linneka @ 2011 11 06, 17:54)
uzjauciu del nugaros skausmu, as irgi turiu beda su nugara, bet ne tokia rimta, man del kreivo stuburo ilgai stoveti negalima, o darbas kaip tik toks, po 12 valandu neprisedus ant koju, tai buna baisu po darbo doh.gif  as turiu kita didele beda, net geda pasakotis, bet su seskines poliklinikos gydytojais labai sunku, o kur kitur kreiptis nezinau, nelabai as cia vilniuj gaudausi doh.gif  tai va, musu poliklinika nesu visiskai patenkinta, ypac kai ignoruoja mano prasymus atlikti kazkokius tai tyrimus, o pasako, kad tai nieko tokio, nors pati buna vos kojom einu, tai labai liudna, kad taip atmestinai ziuri i jauna zmogu, kuriam dar visas gyvenimas pries akis verysad.gif

O gydytoja bandei keist? Siais laikais prisirasyti gali kurioj tik nori poliklinikoj... Jei seskines nepatinka, tai bandyk kuria kita, paskaityk atsiliepimus ir issirink mirksiukas.gif
Atsakyti