Brrr...kaip salta,net namie salta,tikra ziema atejo,tikiuosi ilgai nesalsim:)ateis siluma,ma labiau patinka kai tik keli laipsniai salcio ir lauke gali su vaiku pavaikscioti,o dabar niekur nesinori lysti is namu,net i parduotuve neinu,salta:)
QUOTE(*Mikė Pūkuotukas* @ 2012 01 28, 19:38)
Dabar kai jau sniego kalnai,tai taip norisi kaledu..
Kazkaip atrodo,kad issimuse is veziu viskas del to oro ir sventes nelaiku praejo.. 

aš tai jau pavasario laukiu, o ne kalėdų

nors namuose pas mus pakankamai šilta, bet vistiek vėsiau nei visada.
o į lauką tai jo, apranga turi būti šilta. aš tai su dvejom kojinėm, kroksais, ilga striuke, flysinis megztukas, kepurė su ausim. nu tai šilta. tik vaizdelis nekoks. Net MB juokias, kad kaip meška atrodau

QUOTE(UgNeliuke @ 2012 01 28, 18:01)
Mes buvom trumpam su rogutėm. Gražus oras, saulutė. Gal žinot kur čia koks kalniukas yra didesnėj šeškinės pusėj, kad pavažinėt. Anoj pusėj tai ozo kalnai yra, ir tarp namų tokie 4 mažesni kalniukai. vaikystėj ten čiuožinėdavom. o šitoj pusėj, tai nerandam. nu nors specialiai ir neieškojom dar, nereikėjo anksčiau 
Mes šiandien šaltibarščių pasigaminom

Mes šiandien šaltibarščių pasigaminom

cia kurioj pusej reikia?

QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 01 29, 12:09)
nu čia buivydiškių g., arba kur netoli

laba diena
o kurioj gatvej gyvenat
nes pas mus tai didesnes ir kiek teko kalbet pas visus didesnes
o dabar uz sausi bus uz 33 ar 34 dienas
nes gruodi 28 diena nurasinejo skaitliuku parodymus

QUOTE(JM @ 2012 01 28, 23:57)
O saskaitos,tai normalios,net mazesnes ne praeitais metais,bent jau lyginant dabartiniais menesiais 

o kurioj gatvej gyvenat

QUOTE(Renata N. @ 2012 01 29, 12:01)
laba diena
o kurioj gatvej gyvenat
nes pas mus tai didesnes ir kiek teko kalbet pas visus didesnes
o dabar uz sausi bus uz 33 ar 34 dienas
nes gruodi 28 diena nurasinejo skaitliuku parodymus 

o kurioj gatvej gyvenat

pas mus ir siemet saskaitos didesnes nei anais metais,o namie salta ,net labai,gerai,kad bent kai saule buna,per langus pasildo:)
Na per salta tuo,kad jei temp zemesne nei -10,tai netik kad pati neinu i lauka,jei nera butinybes,bet ir dukros nevedu
o vakar bent jau pas mane rode -13
O sakaitos baisokos tuo,kad anksciau mes gyvenom sode ir reikejo moketi tik uz elektra
neprate mes prie tiek mokesciu

Labas visoms
Kaip pabodo namie sedet, fu telikas, kompas, telefonas. Skaityt tingiu vaikui stoga rauna nes neiseina i lauka, tai pablusk jei nori. Per tuos salcius masina neuzsiveda tai reik su autiku varyt, o tai reiskia 10 min anksciau iseit reikia
nekenciu ziemos. Ka jus veikiat namuose lindedami???
Kaip pabodo namie sedet, fu telikas, kompas, telefonas. Skaityt tingiu vaikui stoga rauna nes neiseina i lauka, tai pablusk jei nori. Per tuos salcius masina neuzsiveda tai reik su autiku varyt, o tai reiskia 10 min anksciau iseit reikia

QUOTE(juraara @ 2012 02 05, 14:56)
nekenciu ziemos. Ka jus veikiat namuose lindedami???
is proto kraustomes

tikrai, kad kraustomes is proto
gal mergiotes kokia siuvejele seskinej zinot nebloga?

QUOTE(Laurita-78 @ 2012 02 05, 20:15)
tikrai, kad kraustomes is proto
gal mergiotes kokia siuvejele seskinej zinot nebloga? 

o namie, tai visu pirma, pries pora savaiciu parsiveziau zmoguti, kuriuo reik rupintis, tai jis dali laiko atima, tada susigalvoju isbandyt visokiu receptu

Dėmesio Mamytėms, auginančioms vaikučius, kuriems nėra 2 mėn., ar netrukus gimdysiančioms!
Esu Vilniaus Pedagoginio universiteto psichologijos III kurso studentė Indrė Saikavičiūtė. Šiuo metu ruošiuosi rašyti savo bakalaurinį darbą tema: "Vaikų ankstyvosios motorikos (judėjimo) raida". Šio darbo tyrimo tikslas ištirti vaikų ankstyvąją motorikos (judėjimo) raidą pirmaisiais jų gyvenimo metais, todėl ieškau vilniečių mamyčių ir tėvelių, kuriems būtų įdomu kartu su vaikučiu sudalyvauti ilgalaikiame tyrime (trukmė apie 1 metus).
Žinau, kad vieneri metai yra labai ilgas laiko tarpas, tačiau metuose mes turėsime tik 8 susitikimus, kurių kiekvienas truks maždaug 20 - 50min. Šie susitikimai bus panašūs į gydytojo apžiūrą, nes jų metu bus naudojama Bayley kūdikių raidos įvertinimo metodika, kuri seka po Apgar kūdikių įvertinimo skalės, tad tyrime naudojami minkšti žaisliukai, barškučiai, kubeliai, ir pan. priemonės, kurios nekenkia vaikui ir nesukelia jam neigiamų emocijų. Dėl šios priežasties, ir pats tyrimas bus labiau panašus į smagų žaidimą, o ne rimtą mokslinį tyrimą, o ypač pačiam mažyliui.
Tyrimo aplinka vaiko namai, tad Jums nereikės niekur važiuoti, nes aš pati atvažiuosiu pas Jus. Vaiko namų aplinka pasirinkta neatsitiktinai ši aplinka vaikui jau šiek tiek pažįstama, todėl jis joje jaučiasi ramiau ir nekyla grėsmė sukelti vaikui žalos ar neigiamų emocijų. Dėl tos pačios priežasties, tyrimo metu, be manęs, dalyvauja vienas ar abu vaiko tėvai, kurie galės ne tik stebėti tyrimo eigą, bet ir patys patyrinėti savo vaiką.
Susitikimų metu vertinama:
a kalbos raida, imlusis bendravimas,
b kalbos raida, raiškusis bendravimas,
c kognityvinė (pažintinė) raida,
d motorikos raida, smulkioji motorika
e motorikos raida, stambioji motorika
a kalbos raida, imlusis bendravimas,
b kalbos raida, raiškusis bendravimas,
c kognityvinė (pažintinė) raida,
d motorikos raida, smulkioji motorika
e motorikos raida, stambioji motorika
Susidomėjusioms mamytėms ir tėveliams dar kart palieku savo kontaktus, vildamasi, kad Jūsų atsiras: Indrė Saikavičiūtė, saikaviciute@gmail.com, +37060047504, arba +37068495424.
P.s. Tyrimas labai įdomus ir labai naudingas, tad kviečiu nepraleisti puikios progos apie savo mažylius sužinoti daugiau praktiškai nei skaitant knygutes, kurios dažnai teikia klaidingą informaciją...
Jau lankausi pas kelias forumietes, draugaujam gražiai ir maloniai, tad galite drąsiai manim pasitikėti.
Mano tyrimui dar trūksta 6 mažylių, tad labai labai nuoširdžiai kviečiu sudalyvauti. Juk niekur nereikės važiuoti, o per mėnesį tereikės skirti 20 50min., kurios prabėgs kaip viena... O man... Man tai reiškia labai labai daug tai mano ateitis!
Pagarbiai, Indrė Saikavičiūtė