Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

QUOTE(svetuliaaa @ 2012 06 11, 10:03)
Labas. Ar priimsit i jusu kampeli? Greit gyvensim Seskineje,Dukstu g. Noreciau kad butu su kuo pasivaiksciot 4u.gif Turiu dukryte 1 met.

Labas, as irgi forume naujoke, ieskau draugu pasivaiksciojimui smile.gif Pas mane sunelis rugseji bus 2 metukai. Senokai jau Seskineje gyvenam, bet kazkaip draugu vis nerandam sad.gif Kieme kazkaip didesni vaikai begioja, o manasis irgi taip nori draugu, dziaugias kai kas nors kamuoli jam paspiria..
Atsakyti
Labas kogero atostogu metas kas kaime kas sodyboj saunu. Mes nei kaimo nei sodybos neturim tai Vilniaus kieme leidziame laika, ka padarysi. Dar rugpjuti nusimato atostogu tai aisku mirksime juroje Nidoje. Palanga aplankyta jau birzelio pradzioje. Tai lauksime ispudziu. Gero polsio pries mokslus vaiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2012 07 21, 15:57)
Labas kogero atostogu metas kas kaime kas sodyboj saunu. Mes nei kaimo nei sodybos neturim tai Vilniaus kieme leidziame laika, ka padarysi. Dar rugpjuti nusimato atostogu tai aisku mirksime juroje Nidoje. Palanga aplankyta jau birzelio pradzioje. Tai lauksime ispudziu. Gero polsio pries mokslus vaiku 4u.gif

Mes tai jau po atostogų, tai irgi leidžiam lakią namie ax.gif
Kažkaip nuobodu, bet nieko nepadarysi blink.gif
Atsakyti
sveikutes, Va kokia naujiena bigsmile.gif , visai smagu bus. gaila, kad ne prie mūsų namų. o gal žinote kur šeškinėj yra žaidimų aikštelės vaikams, tos naujos. nes pas mus tik senos tos, supynės ir smėlio dėžė. o norėtusi pačiuožinėt kur nors smile.gif
Atsakyti
Svetuliaa, mes irgi toj pacioj g. gyvenam smile.gif
Atsakyti
Laba vakareli, as ir su dukryte (kuriai rugpjucio pab. bus 2 metukai) iseinu pasivaikscioti, praeinam ir pro aleja, bet kazkaip nelabai ka ir sutinkam panasaus amziaus,gal per velai vaikstom, arba nesutampa miego laikas ir vaiksciojimu laikas su kitom mamytem, o gal atostogauja daug kas... kieme (nusileidus zemiau prie ciobiskio g.) tai vien didesni vaikai zaidzia...
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2012 07 26, 19:56)
Svetuliaa, mes irgi toj pacioj g. gyvenam smile.gif

Labai smagu smile.gif .mes va ka tik ivaziavom i pirkta buta.Kol sutvarkem dokumentus,kol remontuka padarem 4u.gif .Dabar po truputi eisim apziuret zaidimu aiksteliu. Mes tai gyvenom prie pat S.Kovalevskoj mokyklos.O jus kur?
Atsakyti
Labas, kaip tylu, na jau prades visi gryzinet rudenelis jau tuoj tuoj. Gaila trumpos vasaros 4u.gif
Atsakyti
Jurara, kaip langai? Patenkinta? As zinokit VEL ieskau siuvejos lotuliukas.gif tada taip ir neradau- apsiejau, o daba vel prispyre reikalas, negi niekas nieko nesisiunat?
Atsakyti
QUOTE(Laurita-78 @ 2012 08 17, 15:16)
Jurara, kaip langai? Patenkinta? As zinokit VEL ieskau siuvejos  lotuliukas.gif  tada taip ir neradau- apsiejau, o daba vel prispyre reikalas, negi niekas nieko nesisiunat?

Labukas, langai stovi nuo birzelio esu labai patenkinta. O del pasirinkimo tai buvo komedija nereali, zinai kai pinigeliu tiek kiek yra tai ir sss vaiska ispaudi, dejau aliuminio visi slankioja, 1 vitrininis, mano didelis balkonas. Tai bicas paskaiciavo 2600 o nuderejau iki 2000, tai savim didziuojuos 4u.gif Siuo metu kita poreiki turiu man reikia spintos bet siauros kamabariui, nes vaikui lova keiciu tenka pakeitimus daryt. Ir nerandu aisku noriu labai pigiai g.gif ai del tos vietos trukumo nors ant galvos viska susidek, jei gera lova tai spintai vietos neleika g.gif as sia savaite atostogauju tai nuo pajurio pargyne prastoki orai tai sedziu intike spintulkos iesko ir nieko gero.
O del siuvimosi tai oho, as niekada gyvenime nieko nesu siuvusi ir nepagalvociau tai nieko padet negaliu, beto namie nei adatos nei siulo neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2012 08 23, 21:00)
Labukas, langai stovi nuo birzelio esu labai patenkinta. O del pasirinkimo tai buvo komedija nereali, zinai kai pinigeliu tiek kiek yra tai ir sss vaiska ispaudi, dejau aliuminio visi slankioja, 1 vitrininis, mano didelis balkonas. Tai bicas paskaiciavo 2600 o nuderejau iki 2000, tai savim didziuojuos 4u.gif Siuo metu kita poreiki turiu man reikia spintos bet siauros kamabariui, nes vaikui lova keiciu tenka pakeitimus daryt. Ir nerandu aisku noriu labai pigiai g.gif ai del tos vietos trukumo nors ant galvos viska susidek, jei gera lova tai spintai vietos neleika g.gif as sia savaite atostogauju tai nuo pajurio pargyne prastoki orai tai sedziu intike spintulkos iesko ir nieko gero.
O del siuvimosi tai oho, as niekada gyvenime nieko nesu siuvusi ir nepagalvociau tai nieko padet negaliu, beto namie nei adatos nei siulo neturiu ax.gif

Sveika, tai saunuole, kad taip nusiderejai thumbup.gif as tai nemoku deretis blush2.gif o del vietos trukumo kaip tave suprantu, pas mus irgi nors ant galvos viska susidek smile.gif) bandom padaryt mergaiciu kambari tai kol kas gaunasi tik baldu sandelys smile.gif) Musu balkonas irgi diiidelis, mastau gal ir Tu monolite gyveni?Negalvojai spintos darytis stumdomom durim?
Atsakyti
Labas rytas. Gal kuri turit maximos nereikalingu lipduku? Noriu mergaitems stiklines nupirkt ax.gif
Atsakyti