Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

jau po atostogu smile.gif
Atsakyti
na ir apmirusi tema :DDD
Atsakyti
Tuoj rudenelis ateis,ir subegs cia visos. ax.gif
Atsakyti
Labas, gal kas i lauka kartu nori? smile.gif Apie 2-3 val.tongue.gif
Atsakyti
Kur kada?
Atsakyti
QUOTE(inguliuke147 @ 2013 09 11, 11:38)

susirasome asmeniskai:)
Atsakyti
Sveiki,

Jungiamės ir mes į Jūsų būrį... 4u.gif

QUOTE(inguliuke147 @ 2013 05 09, 13:28)
cia uz siesiku stoteles i apacia parkelis tai ten,pas mus ryskus rozinis vezimelis lopsiukas zipp  rolleyes.gif

Gal galėtumėte plačiau, apie kokį čia parkelį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sausainyte @ 2013 11 22, 15:44)
Sveiki,

Gal galėtumėte plačiau, apie kokį čia parkelį?  blush2.gif

Yra toks ale parkelis, kur smagu pavasarį/vasarą vežimėlį pastumdyti, o žiemą su rogutėmis nuo kalniukų slidinėti. Jį galima rasti toje Šeškinės pusėje, kur yra Impuls. Tik ne visai prie Impuls. Jeigu žinai kur yra S. Kovalevskajos vid. mokykla, tai kitoje gatvės pusėje, už autobusų stotelės, yra asfaltuotas takas, vedantis žemyn. Nusileidi taku žemyn - ir tu parkelyje. Takas veda į Žvėryno Miglos g.
Dar praeitą vasarą ten buvo smagiau - buvo suoleliai, vaikams supynės ir vieta palaipioti. Bet šią vasarą jau nei supynių, nei suolelių - viskas išlaužyta, išdraskyta sad.gif Ir kompanijos išgeriančiųjų, rėkaujančių, besikeikiančių renkasi.
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi ir as i jusu buri smile.gif butu smagu, kada susimatyti! Mano berniukui 4 men.
Atsakyti
QUOTE(velniuke_ @ 2013 11 29, 14:41)
Sveikos,

jungiuosi ir as i jusu buri smile.gif butu smagu, kada susimatyti! Mano berniukui 4 men.

Sveika mirksiukas.gif žiūriu mūsų vaikučiai gimę ta patį mėnesį 4u.gif kuriame gale Šeškinės stumdai vežimėlį?
Atsakyti
QUOTE(Strazdas @ 2013 11 25, 15:12)
Yra toks ale parkelis, kur smagu pavasarį/vasarą vežimėlį pastumdyti, o žiemą su rogutėmis nuo kalniukų slidinėti. Jį galima rasti toje Šeškinės pusėje, kur yra Impuls. Tik ne visai prie Impuls. Jeigu žinai kur yra S. Kovalevskajos vid. mokykla, tai kitoje gatvės pusėje, už autobusų stotelės, yra asfaltuotas takas, vedantis žemyn. Nusileidi taku žemyn - ir tu parkelyje. Takas veda į Žvėryno Miglos g.
Dar praeitą vasarą ten buvo smagiau - buvo suoleliai, vaikams supynės ir vieta palaipioti. Bet šią vasarą jau nei supynių, nei suolelių - viskas išlaužyta, išdraskyta sad.gif Ir kompanijos išgeriančiųjų, rėkaujančių, besikeikiančių renkasi.

ačiū, reiks pabandyt paieškot... aplink namus sukiotis kažkaip pabodo blush2.gif

QUOTE(velniuke_ @ 2013 11 29, 14:41)
Sveikos,

Labas, maniškiui truputį mažiau (už kelių dienelių - 2 mėn.) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
priimkit ir mane I vezimeliu stumdytojus. Tik mes dar mazesni, mum tik 1.5 men., bet kasdien esant pakenciamam orui nuo 13 iki 15 kazkada iseinam pasivaiksciot, dazniausiai link Ledo rumu, ten toks miskelis, arba tarp Seskines daugiabuciu ivairiais takeliais. Dabar vat kai lyja, tai miegam balkone, bet kai nelyja ir nera per daug salta, tai stumdyt vezimelius su kazkuom kartu butu daug linksmiau smile.gif
Atsakyti