Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 04 03, 21:15)
Gyvenu Ukmerges 200, o dirbu Seskines 32 IKI pasaze

Aš dažnai būnu Pasaže. Galim draugaut tada irgi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(aushra1 @ 2011 04 03, 20:35)
Sveikos, merginos!

Ar priimsit mane į savo kompaniją? Gyvenu Ukmergės 230. Esu vertėja, taip pat darbuojuosi su verslo seminarais - pati sau viršininkė. Daugiausia dirbu namie, dažnai vaikštau aplink, už Narbuto ar apie J.Baltrušaičio, tad galiu palaikyti norinčioms pasivaikščioti kompaniją.
O kokio darbo norėtum? Kokioje srityje?

Aš gyvenu prie SEB arenos. Gal pavyktų kokioj pusiaukelėj kur nors susimatyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La_ciliegia @ 2011 04 04, 11:15)
Aš dažnai būnu Pasaže. Galim draugaut tada irgi wink.gif
Papildyta:
Aš gyvenu prie SEB arenos. Gal pavyktų kokioj pusiaukelėj kur nors susimatyt? smile.gif

Galim laisvai. O kuo pati užsiimi?
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2011 04 04, 11:44)
Galim laisvai. O kuo pati užsiimi?

Šiuo metu atostogauju - prižiūriu savo lialią wink.gif
Atsakyti
QUOTE(La_ciliegia @ 2011 04 04, 11:58)
Šiuo metu atostogauju - prižiūriu savo lialią wink.gif

Geras laikas. Tai ne atostogos o tikrų tikriausias darbas.

Galim kada susimatyti kai kur nors vaikštinėsite. Parašysiu savo kontaktus į AZ.
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2011 04 04, 12:19)
Geras laikas. Tai ne atostogos o tikrų tikriausias darbas.

Galim kada susimatyti kai kur nors vaikštinėsite. Parašysiu savo kontaktus į AZ.

Na taip, tikrai darbas wink.gif Tai duosiu žinią kai eisim laukutin smile.gif
Kontaktus gavau. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2011 04 03, 20:35)
Sveikos, merginos!

Ar priimsit mane į savo kompaniją? Gyvenu Ukmergės 230. Esu vertėja, taip pat darbuojuosi su verslo seminarais - pati sau viršininkė. Daugiausia dirbu namie, dažnai vaikštau aplink, už Narbuto ar apie J.Baltrušaičio, tad galiu palaikyti norinčioms pasivaikščioti kompaniją.
O kokio darbo norėtum? Kokioje srityje?

Labukas
Ai dirbusi esu prekyboije, darzelyje, dabar administratore, bet as taip nekenciu isakinejimu uh. Baigiau soc mokslus su vaikais, su drauge norejom darza atidaryt bet? dar? as noriu savarankisko veiklaus as gera organizatore g.gif As tau nuosirdziai pavydziu, kad sau seimininke, tada stengiesi yra motyvas entuziazmas na viska kartu sudejus manau ir tikiu kad esi laiminga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(La_ciliegia @ 2011 04 04, 15:16)
Na taip, tikrai darbas wink.gif Tai duosiu žinią kai eisim laukutin smile.gif
Kontaktus gavau. Ačiū smile.gif

Na jusu panos labai mazos, prisijungciau ir as, bet mano bahurui tokios pupos per mazos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 04 05, 18:51)
Labukas
Ai dirbusi esu prekyboije, darzelyje, dabar administratore, bet as taip nekenciu isakinejimu uh. Baigiau soc mokslus su vaikais, su drauge norejom darza atidaryt bet? dar? as noriu savarankisko veiklaus as gera organizatore g.gif As tau nuosirdziai pavydziu, kad sau seimininke, tada stengiesi yra motyvas entuziazmas na viska kartu sudejus manau ir tikiu kad esi laiminga thumbup.gif

Esu išties laiminga, nors kiekvienas kažko vertas dalykas šiame gyvenime turi savo kainą. Nieko nekeisčiau, jei turėčiau tokią galimybę.

O pati neatidėliok gyvenimo planų pensijai - ieškok galimybių ir jos atsiras. Galiu pakonsultuoti asmeniškai, jei trūksta pasitikėjimo smile.gif Svarbiausia pačiai savimi tikėti, tada ir kiti patikės. Tobulėti ir nuosekliai žingsnis po žingsnio siekti savo tikslo.
Atsakyti
Sveiki, ir as su savo mazyliu gyvename Seskinej...prie LNK studijos!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2011 04 05, 20:54)
Sveiki, ir as su savo mazyliu gyvename Seskinej...prie LNK studijos!!!!!  thumbup.gif

Sveika, prisijungus! 4u.gif Smagu, kad kompanija pildosi. Ką veikiate per dienas be to, kad augate ir stiprėjate?
Atsakyti
Oi, dziaugiames pavasariu, gaila, kad orai pablogejo... Butu faina su kuo nors susipazinti...mazai cia ka pazistu.
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2011 04 07, 15:53)
Oi, dziaugiames pavasariu, gaila, kad orai pablogejo... Butu faina su kuo nors susipazinti...mazai cia ka pazistu.

Galime padaryti kada suvažiavimą suderinus visoms patogų laiką kur nors gamtoje ar pas ką nors. Kas už? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2011 04 07, 16:07)
Galime padaryti kada suvažiavimą suderinus visoms patogų laiką kur nors gamtoje ar pas ką nors.  Kas už?  4u.gif

Vat ir aš neseniai pagalvojau, kad oras pradėjo gerėt, gal koki susibėgimą padarom mirksiukas.gif
Atsakyti