QUOTE(Alaja @ 2008 08 21, 02:50)
Naudoju Make Up Forever Lengthening, arba Dior SHOW. Neseniai nusipirkau Max Factor Masterpiece MAX, tai visai patenkinta esu juo
QUOTE(Sallly @ 2008 08 20, 23:25)
Naudoju Make Up Forever Lengthening, arba Dior SHOW. Neseniai nusipirkau Max Factor Masterpiece MAX, tai visai patenkinta esu juo 
Aciu.
O gal dar pasakysi,kokia krem pudra naudoji?Nuostabiai lygiai atroo modeliu veidai.Skaiciau,kad deimantine pudra esi atradus,o pries tai kuo tepi?
QUOTE(Glamor @ 2008 08 10, 12:06)
as irgi likau labai patenkinta, buvau irgi pakankamai ryskiai padazyta, siaip galiu pasakyti, kad kai nuotraukos is arti, tai per rysku, bet kai is toliau, arba filmuota medziaga, tai labai
tikrai didele saunuole, ji man patiko, pas ja dazysiuos ir toliau 
Na jo, Lilę traukia ant ryškumo
Aukso lobis
zinok naudoju dazniausiai Make up Forever ,,Face&Body'' krempudra arba ta pacia tik liftingine, ir jei reikia dengiu dar Serge Louis Alvares silikonini pagrinda ir jei yra tam tikri defektai naudoju naudoju Make up Forever arba Screen Face stikus, su jais pakoreguoju bei suformuoju veidukus
, cia labai indvidualiai kiekvienai skirtingai reikia, kai ruosiuos veiduka tai tada ir matau ko kuriai odai reikia
QUOTE(Alaja @ 2008 08 22, 00:05)
Aciu.
O gal dar pasakysi,kokia krem pudra naudoji?Nuostabiai lygiai atroo modeliu veidai.Skaiciau,kad deimantine pudra esi atradus,o pries tai kuo tepi?
QUOTE(Sallly @ 2008 08 21, 17:26)
zinok naudoju dazniausiai Make up Forever ,,Face&Body'' krempudra arba ta pacia tik liftingine, ir jei reikia dengiu dar Serge Louis Alvares silikonini pagrinda ir jei yra tam tikri defektai naudoju naudoju Make up Forever arba Screen Face stikus, su jais pakoreguoju bei suformuoju veidukus
, cia labai indvidualiai kiekvienai skirtingai reikia, kai ruosiuos veiduka tai tada ir matau ko kuriai odai reikia

O liftingine tai vyresnio amziaus moterims ?O kas tie stikai?
Na nebutinai vyresnio amziaus, tiesiog liftingine yra daugiau silikoniniu pagrindu, kuri stipriau maskuoja, lygina rauksleles ir truputi vizualiai pakelia veiduka. O stikai
http://www.makeupfor...up/12-1/19.html
Na va jie atrodai sitaip, jais as formuojuos veiduka, pvz: mazinu nosyte, isryskina skruostikaulius, optiskai formuoja veiduka
http://www.makeupfor...up/12-1/19.html
Na va jie atrodai sitaip, jais as formuojuos veiduka, pvz: mazinu nosyte, isryskina skruostikaulius, optiskai formuoja veiduka
QUOTE(Alaja @ 2008 08 22, 02:06)
QUOTE(Sallly @ 2008 08 20, 21:25)
sitas is ties
Ner uz ka, tikiuos kuonors galejau padet
QUOTE(Alaja @ 2008 08 23, 21:01)
QUOTE(Sallly @ 2008 08 20, 22:25)
Sally, o gal galetum parekomenduoti kokius gerus makijazu kursus? nes manau visai nepro sali moketi ir graziai kasdien dazytis.
Oj tikrai nezinau, kazkaip neisivaizduoju net, jei nori ismokt tam tikru gudrybiu ar makiazo paslapciu, tai geriausia butu eiti pas visaziste gera ir uzsisakyti valandele, kita, su ja ir pasitreniruoti, nes is teorijos manau dideles naudos tikrai negausi
QUOTE(jevcia @ 2008 08 26, 19:34)
Sally, o gal galetum parekomenduoti kokius gerus makijazu kursus? nes manau visai nepro sali moketi ir graziai kasdien dazytis. 
Sveikos, merginos
planuojam vestuves kita vasara. Gak zinot Kaune, kas galetu profesionaliai patarti del sukuosenos, makiazo - t. y. noriu suzinoti, kokios spalvos makiazo/plauku/siaip man tinka, kokios sukuosenos ir pan. Buciu labai dekinga