Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai auskarėliai

Laba vakara
Auskaru daryme per daug nesipraktikuoju, nebent kaip prieda prie kaklo papuosalo, bet sikart tik auskarai gavos. smile.gif Paprasti, bet man mieli smile.gif
user posted image
Atsakyti
LeeLu, super thumbup.gif 4u.gif

Geltoni karoliukai faini - jie pailgi ar ne? Labai dailiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif aha, pailgi, todel taip idomiai ir atrodo, jei butu paprasti - butu iprasti burbuliukai, o dabar tai man truputi is filmu/nuotrauku kazkurio karo bombas spygliuotas plaukiancias vandeny primena (niu uzstriges toks vaizdas is kazkur ir tiek smile.gif )
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Oho, mamytės padirbėjo, LeeLu, tikrai primena bombas biggrin.gif super, originalūs.
Mangirdiene Jūsų rinkinukas kaip iš pasakos, seniai seniai gyveno.. su istorija atrodo smile.gif labai patiko spalvinis sprendimas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarine Ledi @ 2011 02 08, 17:07)

Mangirdiene Jūsų rinkinukas kaip iš pasakos, seniai seniai gyveno.. su istorija atrodo smile.gif labai patiko spalvinis sprendimas smile.gif 4u.gif

wub.gif
aciu wink.gif

cia kitokie...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 02 07, 13:55)
era25 , auskarai labai grazus tik man uzkliuvo foto , as buciau nuemus ta blizgesi  blush2.gif

Ačiū už pagyrimą ax.gif nemoku blizgesio pašalinti kiek įmanoma stengiausi...bet manau dar pasimokinsiu ir išmoksiu kaip redaguoti nuotraukytes bigsmile.gif

Mangirdiene labai gražus darbelis su apyranke wub.gif

LeeLu bombytė-auskarai super darbelis wub.gif
Atsakyti
Mano keli nauji darbeliai, laikas atnaujinti papuošalų skynutes smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Auskarai "Žalias šokis" (iškomplektuko su apyranke) smile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Gintarine Ledi @ 2011 02 07, 18:40)
Dosera , labai gražiai apvijai vielutę, kokybiškas darbelis  4u.gif

Gintarine Ledi - labai dėkoju aciuks.gif 4u.gif. O man patiko Tavo paskutinieji auskariukai ir ypač su drugeliais wub.gif wub.gif .

O čia mano Marmuriniai
user posted image

Atsakyti
QUOTE(era25 @ 2011 02 08, 22:50)

Mangirdiene labai gražus darbelis su apyranke  wub.gif

aciu!
4u.gif
Atsakyti
Gintarine Ledi 1 ir 3 gražūs thumbup.gif tokie prabangūs, proginiai smile.gif
Atsakyti