Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 01 26, 19:43)
Begsiu ir as pirkti NT smile.gif noriu labai labai... aisku prisisvajoti negalima  unsure.gif

O tu tyliai Gintare_gabanna svajok, nes sako svajones kartais pildosi mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Oj,merginos...siandien jauciuosi kazkaip idomiai! unsure.gif
Zodziu siandien mane kelis kartus taip supykino,kad ohooho...bet gal nuo pradziu!
NT dariausi 16d., jis buvo neigiamas, tada su MB dareme ND 18d, o 20d. atejo mmm..su jomis zlugo ir viltis,kad kazkas gyvena pilvelyje. Mmm pirma diena buvo ypac skausminga, bet kaip bebutu keista visas sias dienas man vis paskauda pilvo apacia,tai viena,tai kita sona...taip maudzia tarsi pries mmm.
Mmm labai negausios,palyginus kaip yra buve anksciau!
Diena mane pykino,maniau,kad gal nuo to,kad noriu valgyti...pavalgiau,lyg ir parejo. Vaziavom su MB i parduotuve, masinoj taip supykino,kad jau prasiau sustot unsure.gif Nesuprantu kas darosi...gal sakau,visgi ten kazkas yra uzkibe? unsure.gif
Ar galima NT daryti per mmm?!
O gal cia siaip kazkas darosi verysad.gif
Atsakyti
sveikos, as kiekviena men ieskodavau pozymiu kad as nestuke.gif : tai mane papykina, tai susvaigsta galva, tai krutine labai jautri ir pan. o visi ciklai baigdavosi taip pat.......ateidavo nelabosios. o si cikla buvo visai kitaip, nieko nestebejau, nieko nejauciau ir se kad nori..... turiu pilvelio gyventoja bigsmile.gif paskui atsisedus pradejau mastyt ka as jauciau, ogi istikruju nieko: jokiu pozymiu, isskyrus viena, baisiai supykindavo nuo joduotos druskos kvapo mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos, as pas jus su tokiu klausimu - mmm baigesi sekmadieni (sausio 23d), truko kaip ir visada 5 dienas, Kaip ir viskas gerai, tik, kad man vakar ir siandien vis teplioja tokiom, kaip rusvom isskyrom, kas tai galetu buti? Niekad taip nera buve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 01 26, 19:05)
Na ta puikiai suprantu. bet tiek rasydama pirma zinute norejau suzinoti ar kazkam panasiai taip buvo kai laukesi..tiesiog kad be reikalo negadinti NT smile.gif nebukit tokie pikti  verysad.gif  verysad.gif

tai kad nepiktai visai biggrin.gif tiesiog atsakiau savo pamastymais mirksiukas.gif oi tos nestukes kokios jautrios biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 01 27, 08:57)
sveikos, as kiekviena men ieskodavau pozymiu kad as  nestuke.gif : tai mane papykina, tai susvaigsta galva, tai krutine labai jautri ir pan. o visi ciklai baigdavosi taip pat.......ateidavo nelabosios. o si cikla buvo visai kitaip, nieko nestebejau, nieko nejauciau ir se kad nori..... turiu pilvelio gyventoja  bigsmile.gif  paskui atsisedus pradejau mastyt ka as jauciau, ogi istikruju nieko: jokiu pozymiu, isskyrus viena, baisiai supykindavo nuo joduotos druskos kvapo  mirksiukas.gif .

Aciu, jus man vilties siek tiek iputet. Nes as taip pat pries tai jauciau visus simtomus, o si menesi beiveik nieko, o jei ka ir jauciu tai cia tikrai atrodo tik mmm pozymiai. Maniau, kad jau galiu nebesitiketi, nes nieko nejauciu, bet pasirodo ir taip gali buti..Nuotaika pakelet biggrin.gif
Beja, patys didziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
labukas ir as jungiuosi prie jusu..idomu buwo paskaitineti kokie pirmieji nestumo pozymiai...bet gal apie wiska pradesiu nuo pradziu..
jau kokios ~3 savaites kaip veluoja mm..(per savo kvailuma pamirsau pasizymeti kada tiksliai sirgau paskutini karta tad dbr nepamenu..tik spelioju).atsirado kazkokia keista nuojauta kad reiketu gal pasidaryti NT jog paciai butu ramiau..nusipirkau du kasetinius NT(ten raso kad reikia ilasinti du lasiukus) viska atlikau kaip ir rase, bet man nieko neparode visiskai nieko tuscia..tada pakartojau antra..ir vel tas pats...o galvoje sukasi visokios mintys tad galvoju vistiek taip nepaliksiu ir kita diena nusiunciau brangiausiaji kad man nupirktu brangiausia testa ir kelis siaip paprastus kad man butu ramiau...na ir tada puoliau vel darytis..ta brangiausia testa pasilikau rytui, nes sako geriausia darytis ryte, tad galvoju pabandysiu tuos pigesnius, ir ziuresiu ka parodys..na ir, pirmasis iskart net nepraejus reikiamam laikui parode II juosteles..nepatikejau, ir iskart puoliau darytis dar viena.tas taip pat parode II juosteles ir gan ryskias..man buvo sokas...
nezinau kodel bet asaros pradejo riedeti kaip pupos..taciau ne is laimes o is isgascio man tas buwo lb netiketa, kadangi vaikelio dar tikrai neplanavome..dukrytei dar tik 10 menesiu ka tik suejo ir vel antras nestumas..man taj buwo tikrai labai netiketa, pagalwojau ir wel vaikiukas taip greitai..o planavom ne anksciau po 2-3 metu tik apie antra..bet gali planuoti neplanaves pasirodo is auksciau nulemia kada tam ateina laikas...taip trcio testo daugiau ir nebesidariau nes manau abejoniu nebera, ryt vaziuoju pas savo gine kuri manau patvirtins nestuma..jau apsirantu po biski kad ir vel tapsiu mama..
o kadangi si tema apie pirmus nestumo pozymius galiu pasakyti kad pakolkas tik jauciu kad krutine pasidare lb jautri, ypac speneliai..dar vis maitinu savo dukryte tad iskart pajauciau pokycius..
Atsakyti
Snd vel dariausi NT, bet ir vel parode tokio pat ryskumo vaiduokliuka, kaip ir pirmadieni... unsure.gif nzn, ne ka ir begalvoti verysad.gif ar gali buti, kad vaiduokliukas neparyskejo, nes NT buvo skirtingu firmu (iskart nenusipirkau, o paskui negavau tokio)?galvoju gal ju jautrumai skiriasi?...pirmadieni dariausi BABY CARD, o snd BITUTE smile.gif ar teko kuriai isbandyti siuos NT? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inetukea @ 2011 01 27, 11:50)

bet gali planuoti neplanaves pasirodo is auksciau nulemia kada tam ateina laikas...taip trcio testo daugiau ir nebesidariau nes manau abejoniu nebera, ryt vaziuoju pas savo gine kuri manau patvirtins nestuma..jau apsirantu po biski kad ir vel tapsiu mama..

Didziausi sveikinimai!! wub.gif vadinasi Dievulis taip suplanavo uz jus biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz sveikinimus mirksiukas.gif
taj greiciausiai kad cia suplanavo uz mus..
Atsakyti
Naujausios naujienos biggrin.gif po Bitutes testo truputi susinervinau ir nubegau i vaistine nusipirkt BABY CARD ax.gif pakartojau procedura, ogi ziuriu, kad juostele daug ryskesne, nei buvo pirmadieni yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ir daug ryskesne nei Bitutes siryt:lotuliukas: lotuliukas.gif zinau, sakysit visai pamisus esu, bet jauciu, kad tokia ir pasidariau is to noro tureti 2.gif wub.gif bet dziaugsmas dar atsargus, lb bijau nusivilti... unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Cia visom sulaukusiom II (ir nesvarbu kad kai kuriom vaiduokliski) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 01 27, 13:58)
4u.gif  Cia visom sulaukusiom II (ir nesvarbu kad kai kuriom vaiduokliski) biggrin.gif

lb lb didelis aciukas 4u.gif
Atsakyti