vėmimas laisvai gali būti didelė įtikėjimo į nėštumą pasėkmė. psichologiniai dalykai labai daug ką gali.
žinau ne vieną tokį įtikėjimo atvejį
laikas parodys
cia man toks jausmas kad ne padeti surasti nestumo pozymi o vis tik neigiat ir neigiat vos tik kazkas atsiranda....
manau be reikalo nestumo testas teigiama nerodytu

Del pykinimo,labai mazai yra moteru,kurias pradeda tik pastojus pykint.Net ir gydytojai sako,kad mazdaug 6-7sav.dazniausiai prasideda pykinimas.
man ir pirmajy ir sy
taip ir buvo,mazdaug 7sav.pradejo po biskuty pykint,pasidariau isranki maistui...kai dariausi testa,mm diena,nejauciau absoliuciai jokiu pozymiu
tik dingusios mm parode kad esu
net krutine nebuvo jautri.

zozdiu ir as esu labai pasimetusi....tik po geros savaites eisiu pas gine tai tada pranesiu kas is tirko man yra.

QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 24, 11:38)
zozdiu ir as esu labai pasimetusi....tik po geros savaites eisiu pas gine tai tada pranesiu kas is tirko man yra. 

Kuo nuosirdziausiai tau linkiu buti

QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 24, 11:52)
na as nemanau kad jau vemima gali issigalvoti....as tai niekur nepanikuoju
mes su vyru kaip laikrodziai neplanavom, tiesiog nesisaugojam ir gyvenam 
Pykinimas gali būti ne vien neštumo požymis.Gali būti sutrikęs skrandis nuo kažkokio maisto,apsinuodijimas.Nepavalgius normalių pusryčių irgi gali būt negerai.Stresas,nerimas,įsikalbėjimas ir dar daugybė priežasčių kurių čia neišvardinsiu.Todėl sutinku su panom,kad pagrindinė priežastis darytis NT tai nesulauktos mmm 

QUOTE(neverTuke @ 2011 02 24, 12:37)
Del pykinimo,labai mazai yra moteru,kurias pradeda tik pastojus pykint.Net ir gydytojai sako,kad mazdaug 6-7sav.dazniausiai prasideda pykinimas.
man ir pirmajy ir sy
taip ir buvo,mazdaug 7sav.pradejo po biskuty pykint,pasidariau isranki maistui...kai dariausi testa,mm diena,nejauciau absoliuciai jokiu pozymiu
tik dingusios mm parode kad esu
net krutine nebuvo jautri.

QUOTE(ask4aretux @ 2011 02 24, 13:46)
nes keturi nestumo testai rodancius neryskias antras juosteles manau reiskia

QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 24, 14:14)
priedu pilvo pamaudimas, buves rugsties pakilimas ir pavalgius sleikstulys. seniau laaabai geras apetitas buvo o dabar staiga dingo, po valgio jauciuosi ne kaip ir beto pievagrybiai mano megstamiausi budavo dabar ju pakest negaliu
tai va
kuo tikiuosi kad man ne psihologinis nestumas, kitaip isprotesiu , beto testus ne tik as ziurejau, ir kiti zmones mate kita juostele

1.Kada turi būti mmm?

2.Pasidaryk kraujo tyrimą ir mes visos atstosim,o ir tu žinosi džiaugtis ar toliau darbuotis

Del to as ir sakau, kad nereikia per daug isijausti i nesciosios vieta, nes jei teks nusivilti, tai bus labai skaudu.. iki depresijos 
Pvz mano drauge, iki testo darymo nejaute visiskai jokiu pozymiu, pasidare testa, parode teigiama, tai ta pacia diena ir pykint pradejo, ir silpna, ir skausmai, ir t,t
todel manau, tuos pozymius labai lengva isikalbeti 
PS linkiu, kad tikrai butum

Pvz mano drauge, iki testo darymo nejaute visiskai jokiu pozymiu, pasidare testa, parode teigiama, tai ta pacia diena ir pykint pradejo, ir silpna, ir skausmai, ir t,t

PS linkiu, kad tikrai butum

QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 24, 13:14)
priedu pilvo pamaudimas, buves rugsties pakilimas ir pavalgius sleikstulys. seniau laaabai geras apetitas buvo o dabar staiga dingo, po valgio jauciuosi ne kaip ir beto pievagrybiai mano megstamiausi budavo dabar ju pakest negaliu
tai va
kuo tikiuosi kad man ne psihologinis nestumas, kitaip isprotesiu , beto testus ne tik as ziurejau, ir kiti zmones mate kita juostele

o kiek jums apskritai veluoja jau? geriausiai isitikinti, kad nestumas yra, tai naudojant tos pacios firmos nestumo testa, kartoti kas 3 dienas, kol, jei yra nestumas, tos juosteles tampa neabejotinai II
o ir apskritai niekas nieko nenori paneigti, buna tu pozymiu, buna ir labai ankstyvu, tiek, kad, kai pamatai vaiduoklius visus negalavimus, kuriu siaip gal ir nesureiksmintum, priskiria nestumui. Labai linkiu, kad tas vaiduoklis rysketu ir, kad augtu nauja gyvybe po sirdele

QUOTE(rasa podberezka @ 2011 02 24, 15:19)
1.Kada turi būti mmm?
2.Pasidaryk kraujo tyrimą ir mes visos atstosim,o ir tu žinosi džiaugtis ar toliau darbuotis

mano mmm nereguliarios tai manes i ta pozymi neitakoja, jos kartais nepasirodo du menesius ...taigi man kaip NT ir kraujo tyrimas yra pagalbininikas. beto itariu kad as galiu buti jau gn ilgai nescia nors ir buvo nezymio vasario4. zodziu nebemaisysiu jusu paneles:) po savaites parasysiu, po visi daktaru vizitu.
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 24, 14:24)
mano mmm nereguliarios tai manes i ta pozymi neitakoja, jos kartais nepasirodo du menesius ...taigi man kaip NT ir kraujo tyrimas yra pagalbininikas. beto itariu kad as galiu buti jau gn ilgai nescia nors ir buvo nezymio vasario4. zodziu nebemaisysiu jusu paneles:) po savaites parasysiu, po visi daktaru vizitu.
Matai,jei būtum gan ilgai nėščia,tai jau matytum aiškiusIIKraujo tyrimas iškart visus abejojimus išsklaidys.Jei pasidarysi šiandien,tai rytoj jau ir atsakymas bus