Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 48 tema

Apklausa: Šiandien mano "twilight" ligos stadija: (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 19, 17:53)
Jau kokia tema įdomi doh.gif Atsiminkit gi, kad ne visos čia vaikuotos rolleyes.gif pora sakinių užkliuvo, bet gal nesikabinėsiu logikos ieškodama....
Va su Nika pasidejavom vien kitai, kad vėl vaikų tema rolleyes.gif
Geriau Partizane (ir vėl taisyt reikėjo doh.gif Rankos pačios renka ne tą, ką reik doh.gif ) pasakyk kaip tu darbe sugebi viską susityguot g.gif Ta prasme nėra taip, kad aš nesugebu, bet jei ant stalo guli man raštas, kuriam turiu dešimt dienų, tai aš tik po penkių jo imsiuos...Net jei visą dieną varnas šaudysiu, vis tiek aš jo nesiimsiu tą pačią dieną unsure.gif vat jei guli daaauuuug tokių raštų, tada joa, nieko kito nelieka kaip pasidėliot, kad visi paskutinei dienai neliktų unsure.gif
Visai aš neorganizuota....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tu duodi lotuliukas.gif na man taip nebūna, kad vienas darbas dešimt dienų gali laukti. nebūna ten net taip, kad nors vieną dieną, na, bent pusdienį, galėtum bim bam. darbų tiek daug, jų tieeeek daug, kad susidėlioji pagal terminus kada ką, kurį kokią valandą daryti, dargi prioritetus dedi, kas svarbiau ir tuojau pat, kas mažiau svarbu ir gali kiek vėliau. kartais iššoka netikėtos situacijos, tai vėlgi kaitalioji prioritetus. kitaip šakės.

užtat ir sakau - namie aš tokia vėpla, na, gal greičiau tingi, o darbe uch ach, dar ir kitus kaip reikiant pagainioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 19, 17:21)
sugebu tik kai yra priverčiama - ateinu ofisan - ir vsio, aš jau kitas žmogus: organizuota, greita, protinga, sumani  lotuliukas.gif

niu tiu pavarai moterie lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siaip as truputi panasiai kitokia biggrin.gif biggrin.gif jeigu darbas man patinka as ji per 5 min ta pacia diena padarau biggrin.gif jeigu didelis galiu eit miegot 6 val ryte arba is viso neit - jeigu veza padarau gerai ir greitai biggrin.gif ... bet ne duok die man nepatinka.. nosies krapstymas tampu mirties ir gyvenimo reikalu biggrin.gif

style, auuuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 19 sausio 2011 - 18:54
QUOTE(egliosha @ 2011 01 19, 18:07)

klausykit, ar Baton Ruze (tu rupke, kur tas yra???) vis dar filmuoja? ale kaip idomiai su tais kitais vampyrais, juk jie antroj daly kaip isivaizduoju bus tik, o pacioj pradzioj jau, ziu, vaidenas mastau.gif

taigi nufilmuos abi dalis vienu metu. o scenas tai ne paeiliui filmuoja, kurią sceną kada. kartais sudėtingesnes pradžioje filmuoja.
apskritai, esu susidariusi vaizdą, kad aktoriai dažnai nežino viso filmo scenarijaus, jie tik išmoksta dalimis...

Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 19, 19:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu tu duodi  lotuliukas.gif  na man taip nebūna, kad vienas darbas dešimt dienų gali laukti. nebūna ten net taip, kad nors vieną dieną, na, bent pusdienį, galėtum bim bam. darbų tiek daug, jų tieeeek daug, kad susidėlioji pagal terminus kada ką, kurį kokią valandą daryti, dargi prioritetus dedi, kas svarbiau ir tuojau pat, kas mažiau svarbu ir gali kiek vėliau. kartais iššoka netikėtos situacijos, tai vėlgi kaitalioji prioritetus. kitaip šakės.

užtat ir sakau - namie aš tokia vėpla, na, gal greičiau tingi, o darbe uch ach, dar ir kitus kaip reikiant pagainioju biggrin.gif

Gal todėl, kad viską turi atlikt greit ir negali atidėt, todėl viską ir susistyguoji smile.gif
Kaip aš norėčiau to daug ax.gif Nors nea, nenorėčiau, bent ne šiame darbe...Arba bent jau ne dabartiniam tiesioginiui vadovui esant unsure.gif Geriau jau mažai...Mažiau streso, mažiau nervų, mažiau velnių, mažiau priekabių...

Parašiau ir blink.gif Man reik skubiau keist darbą, nes pačiai baisiai nuskambėjo blink.gif
Atsakyti
style buvo buvo ir nebera g.gif g.gif
Atsakyti
http://www.demotyvac...go-1247674.html puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2011 01 19, 19:20)

geras lotuliukas.gif
Atsakyti
gražią nuotrauką parinko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2011 01 19, 19:34)
gražią nuotrauką parinko smile.gif