Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 48 tema

Apklausa: Šiandien mano "twilight" ligos stadija: (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 20, 15:56)
Tai jūs kalbėkit smile.gif Aš paskaitysiu smile.gif Aš juk nesu kokia nors prižiūrėtoja, kuri taisykles įvedinėja biggrin.gif

Daiva, o knygą perskaitei? Ir kaip?

Tikrai ? g.gif lotuliukas.gif

Tik neseniai pradejau skaityti ( turejau pabaigti pries tai pradeta) tai dar skaitau...skaitosi... biggrin.gif
Beje, turiu ir savo, tai galiu tau paskolinti ...uzsispyrele27, gal nesupyks ir leis man jos knyga uzlaikyti... g.gif biggrin.gif
Uzsispyrele27...atsiliepk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 20 sausio 2011 - 15:03
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 20, 12:58)

Partizane vel primine filmus...buvau juos apleidusi ""B.A ." belaukdama..
Pasiklausiusi muzikos, supratau, kad taip jau laukiu "B.A.", kad net skauda... biggrin.gif

aga.. as tai noriu twilight vakarelioooooo.. tik kad bellana apsikabinus savo Edva sedi nuo ryto iki vakaro biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Arti @ 2011 01 20, 13:46)

Tai gal vis gi ne Daivos palinkejimas kaltas, kad svoris krenta? biggrin.gif

prasau.. meldziu.. palinkek ir man..
siand ejau i interviu del darbo.. na tai pavelavau.. nes kol bandziau ilyst i visas mazas kelnes tai buvo baisoka tiesa pasakus... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 15:06)
aga.. as tai noriu twilight vakarelioooooo.. tik kad bellana apsikabinus savo Edva sedi nuo ryto iki vakaro  biggrin.gif  biggrin.gif
siand ejau i interviu del darbo.. na tai pavelavau.. nes kol bandziau ilyst i visas mazas kelnes tai buvo baisoka tiesa pasakus...  cool.gif

Nu as ne Daiva..ale mazu mano palinkejimas macys user posted image abra kadabra tilpk i kelnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 20, 16:01)
Tikrai ? g.gif  lotuliukas.gif

Tik neseniai pradejau skaityti ( turejau pabaigti pries tai pradeta) tai dar skaitau...skaitosi... biggrin.gif
Beje, turiu ir savo, tai galiu tau paskolinti ...uzsispyrele27, gal nesupyks ir leis man jos knyga uzlaikyti... g.gif  biggrin.gif
Uzsispyrele27...atsiliepk mirksiukas.gif  4u.gif

dirol.gif
Dar tai knygai as prischologiskai nepasiruosiau, tai gali uzlaikyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 16:06)
siand ejau i interviu del darbo.. na tai pavelavau.. nes kol bandziau ilyst i visas mazas kelnes tai buvo baisoka tiesa pasakus...  cool.gif

Nuosirdziai...linkiu...kad antajo tilptu i kelnes 4u.gif
Belanai linkejimai mirksiukas.gif ...kaip saunu jai biggrin.gif
Atsakyti
merginos, perduosiu butinai linkejimus Bellanai.. na faina jai.. tokia visa ant sparnu ax.gif

bet as supratau, kad busiu pati blogiausia uosviene pasaulyje blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 01 20, 14:02)
O iš tikro, ką mes be tavęs darytume?? smile.gif

nebūtų kas protą p*sa, gerai gyventumėte biggrin.gif

Daiva, reeeeeik būtinai valgyt dažniau, tik po MAŽAI. ir taip, kaip Arti sako, jokių užkandžių smile.gif

QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 15:22)
bet as supratau, kad busiu pati blogiausia uosviene pasaulyje  blush2.gif  blush2.gif

tuo klausimu man pasisekė biggrin.gif uošvienė nebusiu hihihi.gif nes tikrai būčiau baisi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 20 sausio 2011 - 15:27
QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 15:22)
merginos, perduosiu butinai linkejimus Bellanai.. na faina jai.. tokia visa ant sparnu  ax.gif

bet as supratau, kad busiu pati blogiausia uosviene pasaulyje  blush2.gif  blush2.gif

Norejau pasakyt, kad nebusi..ale po to pasitikrinau lotuliukas.gif nu tai galimas daiktas biggrin.gif Sako geriausios uosvienes tos, kurios turi ir berniuka ir mergyte..tipo supratimas didesnis yra..neziuri is vienos puses tada smile.gif
Nors tikriausiai, uosvienes geruma apsprendzia tik charakteris biggrin.gif
O Bellana kas yra tau? Koks tarp jusu rysys? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 20, 15:26)
tuo klausimu man pasisekė biggrin.gif uošvienė nebusiu hihihi.gif nes tikrai būčiau baisi cool.gif

Kaip nebusi? g.gif
zentams - uosviene
marcioms - anyta
O kaip tu cia nebut zadi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 20 sausio 2011 - 15:29
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 20, 15:26)

na uosviene, anyta - as vis viena bjauri busiu cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 20, 15:34)
na uosviene, anyta - as vis viena bjauri busiu  cool.gif  cool.gif

Nu bet kaip tu taip is anksto zinai biggrin.gif As tai nezinau..daug kas priklausys nuo marcios/zento manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2011 01 20, 15:37)
Nu bet kaip tu taip is anksto zinai biggrin.gif As tai nezinau..daug kas priklausys nuo marcios/zento manau smile.gif

na tai kad Bellana man kaip dukra, as ja galima sakyt uzauginau blush2.gif
tai jau dbr matau kokia as bjauri busiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2011 01 20, 15:31)
Kaip nebusi? g.gif
zentams - uosviene
marcioms - anyta
O kaip tu cia nebut zadi? g.gif

nu gerai, anyta nebūsiu.
šiaip ir uošvienė nevartotinas. kažkoks kitas ten žodis
Atsakyti