QUOTE(egliosha @ 2011 01 22, 19:06)
obuoliuka? o kam tau obuoliuko ?
maniau, kad tik amerikoj obuoliai popiuliarus
vyras man ne uz ka gyvenime neleistu pirkti
jis applu priesas numero uno
turiu Benq ir dar Kanadoj man HP nupirko
tai vienas ant stalo, kitas po lova
tai tas po lova laukia, kol sese jauniausia studijuot vaziuos
prasides trecias pasaulinis karas (nes turiu dar dvi seses) jauciu del jo 

nes obuoliukai yra jega! ypac jeigu uzsiimineji grafika ar fotografija

QUOTE(antajo @ 2011 01 22, 19:16)
nu va tau matai naudinga tada bus

QUOTE(antajo @ 2011 01 22, 19:28)
Pradzioje skaitau ir galvoju... ot vyras ja uzspaudes, kad obuoli nusipirko ir taip dziaugiasi...

Tik po Eglioshos komentaro supratau apie ka kalba eina...

Papildyta:
Zizija! Parodyk ir tu mums savo rankyciu mikluma! Kokiu ten grozybiu esi sukurus, visom juk idomu!

QUOTE(style @ 2011 01 22, 19:52)
Man irgi hesburgerio sumustiakai labiau patinka nei maco, bet siaip tai abudu total koshmar
bet koki karta i pora men uzsuku ir as 

zinai ta didiji hesburger sumustini? nu kur bulka-darzoves-suris-kotletas-bulka-kotletas-suris-dazoves-bulka ir kaloriju doze virsija visos dienos norma

jo, Zizija, parodyk kiskiukus

man hesburgeryje bulvytės labai bjaurios, o aš tuos nesveikumus valgau vien dėl bulvyčių, todėl varau į mc'ą
a, dėl vandens vakar diskutavote. mes irgi jo geriam labai daug. ir vieną dieną vyras nusprendė, kad nebepirks jo. taip sakant visus mus privertė dalyvauti akcijoje "negerk vandens iš plastikinio butelio". geriam iš čiaupo. ir vaikui tokį duodam gerti. mūsų vanduo iš čiaupo, na, bent jau Vilniuje, tikrai geras.
a, dėl vandens vakar diskutavote. mes irgi jo geriam labai daug. ir vieną dieną vyras nusprendė, kad nebepirks jo. taip sakant visus mus privertė dalyvauti akcijoje "negerk vandens iš plastikinio butelio". geriam iš čiaupo. ir vaikui tokį duodam gerti. mūsų vanduo iš čiaupo, na, bent jau Vilniuje, tikrai geras.
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 22, 20:58)
O Tu niekad nesi praėjusi pro šalį nei pro makdaką nei pro hesburgerį? ir nemataie, kad ten nuolat pilna žmonių?
Ir tik jau nesakyk, kad niekad niekad nei karto nebuvai užsukusi?
Ir tik jau nesakyk, kad niekad niekad nei karto nebuvai užsukusi?
Perskaityk dar karta klausima..ir dar karta pagalvok ar cia rimtas klausimas buvo

Aha buvau..vienakart kai tik atsidare..pries mazdaug 15 metu

Ir karameliniu ledu nemegstu..nu keistenybe as ane