Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 48 tema

Apklausa: Šiandien mano "twilight" ligos stadija: (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mano draugė turi obuoliuką. be to kad gražus, daugiau nieko gero - vien kankynė. viską turi perdarinėti, kad mes galėtume pamatyt...
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 22, 19:06)
obuoliuka? o kam tau obuoliuko ? biggrin.gif maniau, kad tik amerikoj obuoliai popiuliarus biggrin.gif vyras man ne uz ka gyvenime neleistu pirkti biggrin.gif jis applu priesas numero uno biggrin.gif turiu Benq ir dar Kanadoj man HP nupirko biggrin.gif tai vienas ant stalo, kitas po lova biggrin.gif tai tas po lova laukia, kol sese jauniausia studijuot vaziuos biggrin.gif prasides trecias pasaulinis karas (nes turiu dar dvi seses) jauciu del jo hihihi.gif

nes obuoliukai yra jega! ypac jeigu uzsiimineji grafika ar fotografija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 22, 19:16)
nes obuoliukai yra jega! ypac jeigu uzsiimineji grafika ar fotografija tongue.gif

nu va tau matai naudinga tada bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 22, 19:28)

.. man vyras leido obuoliuka nusipirkt  ax.gif  tai ir as va tokia vaikstau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pradzioje skaitau ir galvoju... ot vyras ja uzspaudes, kad obuoli nusipirko ir taip dziaugiasi... doh.gif doh.gif
Tik po Eglioshos komentaro supratau apie ka kalba eina... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Zizija! Parodyk ir tu mums savo rankyciu mikluma! Kokiu ten grozybiu esi sukurus, visom juk idomu! mirksiukas.gif
Atsakyti
žiekit kokie gražūs auskarai vilkų mylėtojoms
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 22, 18:22)
mes siandien is hesburgelio sumustiaku pasiemem biggrin.gif nepatinka man macdonaldas biggrin.gif

Man irgi hesburgerio sumustiakai labiau patinka nei maco, bet siaip tai abudu total koshmar doh.gif bet koki karta i pora men uzsuku ir as unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 22, 19:52)
Man irgi hesburgerio sumustiakai labiau patinka nei maco, bet siaip tai abudu total koshmar  doh.gif bet koki karta i pora men uzsuku ir as  unsure.gif

zinai ta didiji hesburger sumustini? nu kur bulka-darzoves-suris-kotletas-bulka-kotletas-suris-dazoves-bulka ir kaloriju doze virsija visos dienos norma laugh.gif karta su vyru uzsisakem po kompleksa, tai kepenu veikla sutriko net lotuliukas.gif daugiau nebesisakom lotuliukas.gif

jo, Zizija, parodyk kiskiukus bigsmile.gif
Atsakyti
Aš kažkaip į mcdonaldą užsukiu gal kokius du kartus pr metus..O jei dažniau, tai nebent ledų. Su karamele wub.gif
Man picos arčiau širdies lotuliukas.gif va ir dabar ruošiuosi kepti smile.gif
Atsakyti
man hesburgeryje bulvytės labai bjaurios, o aš tuos nesveikumus valgau vien dėl bulvyčių, todėl varau į mc'ą

a, dėl vandens vakar diskutavote. mes irgi jo geriam labai daug. ir vieną dieną vyras nusprendė, kad nebepirks jo. taip sakant visus mus privertė dalyvauti akcijoje "negerk vandens iš plastikinio butelio". geriam iš čiaupo. ir vaikui tokį duodam gerti. mūsų vanduo iš čiaupo, na, bent jau Vilniuje, tikrai geras.
Atsakyti
Laba vakara smile.gif
O as vis galvoju is ko tie visi mcdonaldai..hesburgeriai issilaiko biggrin.gif
Atsakyti
O Tu niekad nesi praėjusi pro šalį nei pro makdaką nei pro hesburgerį? ir nemataie, kad ten nuolat pilna žmonių?
Ir tik jau nesakyk, kad niekad niekad nei karto nebuvai užsukusi?
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 22, 20:58)
O Tu niekad nesi praėjusi pro šalį nei pro makdaką nei pro hesburgerį? ir nemataie, kad ten nuolat pilna žmonių?
Ir tik jau nesakyk, kad niekad niekad nei karto nebuvai užsukusi?

Perskaityk dar karta klausima..ir dar karta pagalvok ar cia rimtas klausimas buvo tongue.gif
Aha buvau..vienakart kai tik atsidare..pries mazdaug 15 metu ax.gif
Ir karameliniu ledu nemegstu..nu keistenybe as ane biggrin.gif
Atsakyti