Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(dier @ 2011 01 18, 12:25)
Sveikos mergaites  4u.gif

ziuriu kalbat apie tapetus, dazymus... as ant visu lubu desiu glaistoma stiklo audini, cia jau vien tam, kad lubos netrukinetu, nes gipsines.... kaip sakoma-atsarga gedos nedaro....
o sienas dar galvoju kaip daryti-su tapetais (paprastais, ne dazomais) man jaukiau, "silciau", bet buvau pas Indruciuka, tai ziuriu, kad ir dazytos sienos grazu, svarbu parinkti gera spalva, kad deretu prie interjero... tai galvoju, kad kombinuosiu, bus ir tapetu , kurie bus kambario akcentai, o bus ir dazytu sienu....
nu tokie mano pamastymai..

darbeliai pas mus vel pajudejo, broliai ziauriai sirgo visa savaite, tai nebesuko gipso, nuo siandien vel darbai pajudejo, tai jau ir as pamastau apie kambario grazinimus-tapetus, dazus...

tai kam daret gipsines jei zinojot ,kad trukines?
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2011 01 18, 12:25)
o sienas dar galvoju kaip daryti-su tapetais (paprastais, ne dazomais) man jaukiau, "silciau",

dabar jau ir as taip galvoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos
o mes lupsim zemen tapetus, bent jau nuo vienos sienos virtuveje, nes kol buvo isdazytos buvo viskas gerai, o kai uzklijavom tapetus, pradejo pelyti siena doh.gif nulupam isvalom atrodo viskas tvarkoj, tik uzklijuojam tapeta vel po kurio laiko pelesis, nu gi nelupinesi istisai ir netvarkysi doh.gif tai jau ir neezinau as del tu tapetu, ypac ant laukiniu sienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2011 01 18, 14:23)
sveikos
o mes lupsim zemen tapetus, bent jau nuo vienos sienos virtuveje, nes kol buvo isdazytos buvo viskas gerai, o kai uzklijavom tapetus, pradejo pelyti siena doh.gif nulupam isvalom atrodo viskas tvarkoj, tik uzklijuojam tapeta vel po kurio laiko pelesis, nu gi nelupinesi istisai ir netvarkysi doh.gif tai jau ir neezinau as del tu tapetu, ypac ant laukiniu sienu doh.gif

na nemanau, kad pelyja del to, kad siena laukine. Viskas priklauso nuo to, kaip apsiltinta ir apsaugota nuo dregmes ta laukine siena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 18 sausio 2011 - 12:35
QUOTE(sania @ 2011 01 18, 12:33)
na nemanau, kad pelyja del to, kad siena laukine. Viskas priklauso nuo to, kaip apsiltinta ir apsaugota nuo dregmes ta laukine siena g.gif

apsauga yra ideali, bet jau tokia beda vieno auksto namu, ir pamatai auksti ir apsaugoti ir drenazas, bet va yra kaip yra
Atsakyti
Dekui uz nuomones mano klausimui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir naujas klausimelis: koki gipsa sukot, vokiska Knauf ar kito gamintojo?

O temele labai silta. Dekui kurejai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 01 18, 13:40)
Ir naujas klausimelis: koki gipsa sukot, vokiska Knauf ar kito gamintojo?

Didžioji dalis gipso pas mus susukta statybų piko metu. Tai imdavome tą, kurį pigiau ir greičiau gaudavome: yra ir latviško (atrodo), ir vokiško. MB buvo keletą skirtumų tarp jų atradęs, bet neesminių.
Atsakyti
Merginos, patarkit prasau kur geriausia vaziuot pirkti palanges g.gif reikia i II auksta baltu paprastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 01 18, 14:39)
Merginos, patarkit prasau kur geriausia vaziuot pirkti palanges  g.gif reikia i II auksta baltu paprastu  4u.gif

o pirmam aukste kitokios bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 01 18, 15:39)
Merginos, patarkit prasau kur geriausia vaziuot pirkti palanges  g.gif reikia i II auksta baltu paprastu  4u.gif

Bauhofe buna
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 01 18, 15:41)
o pirmam aukste kitokios bus?  g.gif

asaraa, I aukste irgi bus baltos, tik virtuvej nezinau kaip ten gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2011 01 18, 15:49)
Bauhofe buna

vat maciau ir Ermitaze ir Senukai pardese, tik idomu gal dar kitur verta paziuret g.gif
Atsakyti