Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(sania @ 2011 01 25, 14:06)

Dar vakar nebuvo naujo, o siandien dar nenuejau iki dezutes.

cia sausio ar vasario? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2011 01 25, 15:20)
cia sausio ar vasario?  g.gif

jau vasario laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 24, 23:15)
Nugis labas  ax.gif . Vis pastebedavau, kad skaitai sia tema smile.gif . Kur statotes? Kokia stadija? Ar dar kazka apie save  ax.gif ?
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

QUOTE(ilonux @ 2011 01 24, 23:17)
Sveika, o tai kurioj vietoj statotės, kur kaimynų ieškot?  ax.gif

Statybas planuojam pradėti pavasari, šiuo metu baiginėjamas projektas.
O statybų vietą Kuršelių km. kuris niekaip nežymimas nei kelyje, nei žemėlapyje doh.gif . Meginsiu nupasakot. Važiuojant nuo Radailių link Kretingos privažiuojam sankryža į kaire Kretingalė, tiesiai į Kretinga, o į dešinę Plikiai ten pasisukus ir pavaziavus šiek tiek po kaire matosui du namai, tai va ten už jų stovės ir mūsų namukas smile.gif . Žodžiu netoli Plikių.
Tikiuosi suprasit ką čia prirašiau blush2.gif ax.gif

Šitas forumas man kelia ūpą statybom thumbup.gif
Atsakyti
O man jau ūpas po truputį blėsta... 000189.gif norisi kuo greičiau viską "belekaip" pasidaryti... nebežinau į ką kreipti dėmesį, ar į praktiškumą, ar į grožį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 18:37)
O man jau ūpas po truputį blėsta...  000189.gif norisi kuo greičiau viską "belekaip" pasidaryti... nebežinau į ką kreipti dėmesį, ar į praktiškumą, ar į grožį  verysad.gif

Pabandyk rasti "aukso viduriuka" mirksiukas.gif

O as vel noreciau tu "statybiniu rupesciu" tongue.gif Nors dar ne viskas ir pas mus pabaikta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 25, 14:50)
na o tai kaip virtuve tokia  biggrin.gif  g.gif

as esu basiai nusivylusi mn zurnalu... kiekvina karta vis daugiau reklamos, ir vis maziau i ka akis paganyti.. kiekviena menesi sakau nebepirksiu- bet tik prasidejus naujam menesiui akys krypsta i zurnalu lentyna- gal jau naujas numeris yra  ax.gif  biggrin.gif

Virtuve cia ziurisi graziai g.gif Bet va kaip paskui islaikyti ta "dvieju stiliu makalyne" g.gif Bet kaip pati sakai, kad jau bus "pamakaluota " pas atve...tai gal viskas ir sueis graziai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 25 sausio 2011 - 16:45
QUOTE(sania @ 2011 01 25, 17:47)
Pabandyk rasti "aukso viduriuka" mirksiukas.gif

O as vel noreciau tu "statybiniu rupesciu" tongue.gif Nors dar ne viskas ir pas mus pabaikta doh.gif
Papildyta:

Virtuve cia ziurisi graziai g.gif  Bet va kaip paskui islaikyti ta "dvieju stiliu makalyne" g.gif Bet kaip pati sakai, kad jau bus "pamakaluota " pas atve...tai gal viskas ir sueis graziai smile.gif

http://www.peredelka...tour/room2.html

paziurekit cia kaip graziai padaryta paspaudziat kairi peles klavisa ir stumdot po virtuve ,kad ji sukinetusi
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 17:37)
O man jau ūpas po truputį blėsta...  000189.gif norisi kuo greičiau viską "belekaip" pasidaryti... nebežinau į ką kreipti dėmesį, ar į praktiškumą, ar į grožį  verysad.gif

jei tave tai paguos- tai tu ne viena tokia 4u.gif as jau daznai net meistrams sakau-darykit kaip norit... gerai,kad meistrai protingi,islaukia mano ta silpnumo momenta ir vel is naujo klausia biggrin.gif

edituke,cia ir plytos koridoryje,ir pakaba ir kresliukas beveik kaip pas tave- man grazu wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(sania @ 2011 01 25, 17:47)
-O as vel noreciau tu "statybiniu rupesciu" tongue.gif Nors dar ne viskas ir pas mus pabaikta doh.gif

--Virtuve cia ziurisi graziai g.gif  Bet va kaip paskui islaikyti ta "dvieju stiliu makalyne" g.gif Bet kaip pati sakai, kad jau bus "pamakaluota " pas atve...tai gal viskas ir sueis graziai smile.gif

- net nupurte kai paskaiciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--- tai kad jau prisimakalvau, tai ir toliau teks makaluotis doh.gif biggrin.gif tikuosi, kazkas padoraus is to mano mix'o gausis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 25 sausio 2011 - 17:08
Šitame interjere yra panaši virtuvė, ten šone blizgančios spintelės
http://www.interjera...gyvenamasis-585

o jūs gal su kokiais dizaineriais konsultuojatės, kad lengviau būtų, viską sužiūrėtų jie, suderintų... Ar pačios kuriate?

Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 25, 17:04)
jei tave tai paguos- tai tu ne viena tokia  4u.gif as jau daznai net meistrams sakau-darykit kaip norit... gerai,kad meistrai protingi,islaukia mano ta silpnumo momenta ir vel is naujo klausia  biggrin.gif

Truputį paguodė drinks_cheers.gif jei dar kas prisidėtų prie mūsų sąrašo, tai ir ūpas pakiltų, manau, ne man vienai group.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 01 25, 15:12)
Meginsiu nupasakot. Važiuojant nuo Radailių link Kretingos privažiuojam sankryža į kaire Kretingalė, tiesiai į Kretinga, o į dešinę Plikiai ten pasisukus ir pavaziavus šiek tiek po kaire matosui du namai, tai va ten už jų stovės ir mūsų namukas smile.gif . Žodžiu netoli Plikių.
Tikiuosi suprasit ką čia prirašiau  blush2.gif  ax.gif

Šitas forumas man kelia ūpą statybom  thumbup.gif

labai gerai zinau tada kur, sekmad. kai tik tais keliukais i kretingale vaziavom.

QUOTE(indruciukas @ 2011 01 25, 18:04)

edituke,cia ir plytos koridoryje,ir pakaba ir kresliukas beveik kaip pas tave- man grazu  wub.gif  wub.gif

aga grazu, ir tie kilimukai grazu, bet kaip juos svarius islaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 01 25, 15:12)
Statybas planuojam pradėti pavasari, šiuo metu baiginėjamas projektas.
Žodžiu netoli Plikių.

Šitas forumas man kelia ūpą statybom  thumbup.gif

Koki projekta pasirinke, kiek aukstu, kiek kvadratu ax.gif ?
Tai prie Plikiu ir prirasysiu 1 puslapy, m?
Tai gerai, kad upas yra thumbup.gif

QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 17:37)

Kurioj vietoj neapsisprendi?
Istikro sunku tiek plotu isgalvot, irengt ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 25, 18:13)
aga grazu, ir tie kilimukai grazu, bet kaip juos svarius islaikyt  g.gif

o dar paziurek kokiu praktisku spalvu tie kilimukai thumbup.gif o islaikyti juos svarius labai paprastai- imetei i skalbianke ir isplovei thumbup.gif as pas save butent toki ir desiu prie duru- kanuoja jie visai nedaug, tai jei ir susinesios greitai- nieko tokio- pakeisim nauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 18:11)
o jūs gal su kokiais dizaineriais konsultuojatės, kad lengviau būtų, viską sužiūrėtų jie, suderintų... Ar pačios kuriate?

Dizaineriai kainuoja nemazai, tai jau geriau tuo si pinigus i pati dizaina sukyst biggrin.gif .
Cia praktiskai visos pacios kuria namucius, juk pilnas internetas foto ir ideju, o dar temu supermamoj begalybe apie viska smile.gif
Atsakyti