Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

vaikams i vonia:
http://uniquecutestu...-or-hanger.html

paskutinis tai geras, kur ir telefonui pasideti biggrin.gif
Atsakyti
gal kas susidure (ar siaip pamastymu turite), kaip daromi tie veidrodziai "is gabaliuku"- tiesiai klijuojami prie sienos,ar ant kokios fanieros ir tada kabinami (klijuojami) ant sienos g.gif
user posted image

user posted image

vat cia dar aplink zidini g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 28 sausio 2011 - 00:17
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 27, 22:55)
nu tai gausit katilines siena paardyti,kiek uzziurejau tai ten irgi is tu senoviniu plytu muryta- prabanga sakyciau  biggrin.gif  ax.gif
ir tu tik nepamirsk rytoj pas daktara  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Aciu  4u.gif as labai nenoriu deti koridoriui an stumdomu duru veidrodzio, tai mastau kaip cia issisukus su dideliu veidrodziu ant sienos hole g.gif

beveik visos vidaus sienos is tu plytu murytos biggrin.gif , kas tada galvojo kad jos grazios biggrin.gif veltui atveze tai ir dejem kur sumastem, ta siena salione tada netycia ir gavosi

jo jo 15 val., pas daktare 4u.gif
Atsakyti
Butu idomu suzinoti kur gaminotes virtuves baldus ?
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2011 01 28, 08:40)
Butu idomu suzinoti kur gaminotes virtuves baldus ?

Labas rytas 4u.gif
Šiaip dar nesigaminu, bet esu jau nusižiūrėjusi. Banginyje yra tokia "yzi kitčen", buvau pasidariusi projektėlį kokio aš noriu, tai kaina visai prieinamą pasiūlė, ir kokybė, pagal mano akį visai nieko ax.gif jei nuomonė nepasikeis, ir ko nors geresnio nesurasiu, tai tikriausiai užsisakinėsiu iš jų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 28, 10:51)
Labas rytas  4u.gif
Šiaip dar nesigaminu, bet esu jau nusižiūrėjusi. Banginyje yra tokia "yzi kitčen", buvau pasidariusi projektėlį kokio aš noriu, tai kaina visai prieinamą pasiūlė, ir kokybė, pagal mano akį visai nieko  ax.gif jei nuomonė nepasikeis, ir ko nors geresnio nesurasiu, tai tikriausiai užsisakinėsiu iš jų.  g.gif

As irgi jais domejausi. Kaina visai padori, tik, kad noriu ne visai to, ka jie gali pasiulyti...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 27, 00:22)
Tai, kad daugmaz visos plytos apie 2lt. kainuoja.
Gal nuoroda dar turi tu plytu, sviesiu sendintu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  ???

neissisaugpjau, bet skelbiu.lt paziurek prie plytu tikrai rasi 4u.gif

QUOTE(virgutej @ 2011 01 27, 11:27)
krenta man tie indai ir dūžta, bet gi ne kiekvieną dieną g.gif  ką jus galvojat kad tik ant plytelių dūžta? nu netikiu  schmoll.gif
pabandyk pagooglinti, kainos negaliu pasakyti, nes mb šituo klausimu atsakingas  ax.gif tik tiek, kad plytelės ir laminatai pigiau išeina  4u.gif
Papildyta:
wub.gif  bigsmile.gif  tai lempa pasistatysi mergaitšką, dar ką ant stalo? ne?

as sutinku, kad visur duzta, bet ant plyteliu ypatingai doh.gif vakar vaikas nesesi kubus buteli ir netycia paleido, butelis iskart i sipulius doh.gif nebepatinka plyteles visai unsure.gif

QUOTE(Dainelej @ 2011 01 27, 13:39)
Sveikos,
Reikia patarimu kaip geriau ir lengviau iskuopti namuka po visu remonto darbu.

valant grindis pabandyk i vandeni acto ipilti, nuima baltuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, Buvau siandien pas kita architekte Varpuciauskiene, na visai nebloga ispudi paliko ir projektuka nebloga pasiule - truputi reiks pakoreguot bet labai minimaliai. sirdis linksta likt su ja, turbut taip ir padarysim - labai konkreti ir patarimu keleta dave ir topo nuotrauka kas gali padaryt surado. Kol kas atrodo thumbup.gif . Paziuresim kaip bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2011 01 28, 17:31)
Sveikos, Buvau siandien pas kita architekte Varpuciauskiene, na visai nebloga ispudi paliko ir projektuka nebloga pasiule - truputi reiks pakoreguot bet labai minimaliai. sirdis linksta likt su ja, turbut taip ir padarysim - labai konkreti ir patarimu keleta dave ir topo nuotrauka kas gali padaryt surado. Kol kas atrodo  thumbup.gif . Paziuresim kaip bus toliau...

mes pas ja darem ir ne trupucio nesigailim... thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kas zino, norint iregistruoti nama (nepriduot, bet gaut reikia pazyma apie nebaigtas statybas) reikalinga topo nuotrauka? statybini zurnala, kadastrine byla, geodezinius matavimus jau turim. tai va mastau, pries vaziuojant i Gargzdus, reikes tos topo nuotraukos ar ne... gal jin reikalinga tik norint priduot pilnai nama?... pas mumis tik 37%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 28 sausio 2011 - 17:36
QUOTE(Portishead @ 2011 01 28, 18:36)
sveikos,

gal kas zino, norint iregistruoti nama (nepriduot, bet gaut reikia pazyma apie nebaigtas statybas) reikalinga topo nuotrauka? statybini zurnala, kadastrine byla, geodezinius matavimus jau turim. tai va mastau, pries vaziuojant i Gargzdus, reikes tos topo nuotraukos ar ne... gal jin reikalinga tik norint priduot pilnai nama?... pas mumis tik 37%

as jau nepamenu ko reikejo...bet gi gali pasiklausti tu,kas dare kadastrinius matavimus- jie tiksliai zino ko reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 28, 18:00)
as jau nepamenu ko reikejo...bet gi gali pasiklausti tu,kas dare kadastrinius matavimus- jie tiksliai zino ko reikia  4u.gif

man diedukas toks fainas dare matavimus, pati ji nuveziau pirmadieni i sklypa, pamatavom, o jau siandien atidave bylute thumbup.gif jo ir klausiau, tai atsake lyg ir reikia bet sako pati pasitikslink... g.gif

dabar skaitau cia, manau bus parasyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 28 sausio 2011 - 18:09